gotyslawa 30.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 wszelkie uwagi, komentarze i sugestie mile widziane ...nie będziemy się dąsać i obrażać - chętnie wysłuchamy i podyskutujemy pozdrawiamy - Małgosia i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 31.03.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witaj, życzę żeby budowa przebiegała szybko i sprawnie, No i chętnie zobacze jak przebiegaja prace (na fotografiach oczywiście) Tak że wszystkiego Najbudowlańszego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 31.03.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witaj, Bardzo mi się podoba wybrany projekt Waszego domu. Którędy wchodzi się na stryszek? Przez klapę w suficie garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gotyslawa 31.03.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 na stryszek wchodzi się z sypialni - w naszym wypadku będzie to taka 'garderoba - schowek'. Układ pomieszczeń na górze mamy całkowicie zmieniony w stosunku do wersji pierwotnej - wkrótce postaram się to 'obrazowo' przedstawić. Pozostawiliśmy na górze jedną łazienkę (z tym 'schowkiem', który jeszcze nie wiadomo czy pozostanie schowkiem), w planach mamy też 3 spore sypialnie - każda z niezależną garderobą.Podnieśliśmy też o jeden pustak ściankę kolankową tak by górne pomieszczenia stały się jeszcze bardziej funkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 26.05.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 bardzo ładny domek i zazdroszczem tak przejrzystego dzienniczka.. aż miło się czyta i ogląda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 31.05.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam !milo, że klan MGprojektowiczów się powiększa , my zabieramy się za budowę Edyty.powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorapol 09.10.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam!Strasznie mnie ciekawi jak tam idzie u was budowa? W dzienniku cisza jak makiem zasiał. Gotyslawa pewnie dach już u was stoi? A może coś się już dzieje w środku. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gotyslawa 12.10.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no biję się w piersi... faktycznie zaniedbałam nasz 'dziennik budowy' ale jak tu nad wszystkim zapanować gdy każdą 'wolną' chwilę wypełnia mi opieka nad naszym 3,5 miesięcznym synkiem postaram się już nie dopuścić do dziennikowych zaniedbań. OBIECUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 03.01.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 No tak sobie u Was popatrzyłam i ja już bym dawno mieszkała Piękny Wam domek wyszedł - gratuluję! A co macie na podłodze w Waszej sypialni? Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gotyslawa 04.01.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 pewnie gdyby to było jeszcze jakiś rok temu... no... może dwa... to też bym się zawzięła i dawno bym się przeprowadziła, a teraz... jakoś tak okoliczności się poukładały, że jest jak jest w sypialni mamy panele - wg mnie też faaaaaaaaaaaaajne i co ważne niedrogie - afzelia borneo bardzo mi się podobają takie ciemniejsze podłogi ale już teraz widzę, że to dość pracowity wynalazek bo na pozostałych podłogach aż tak kurzu nie widać jak na tych i tych co mamy w holu no ale... coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssiara 10.06.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 witamy i pozdrawiamyszukamy kogos z okolic szczecina zeby obejrzec domek w realu. nie mozemy nic znalez i sie okazuje ze nikt w poblizu nie buduje hornowka:(dane kontaktowe wiolak6699 op pl .bardzo bedziemy wdzieczni za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts