Kr4nkEd 31.03.2009 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam. Pacjent to powojenny ceglany budynek z odpadajacym tynkiem.Krotko mowiac - "troche" nieestetycznie wyglada.Przyda sie go ocieplic, choc na ta chwile raczej trzeba sie nim zajac od srodka.Pomysl mam taki - skuc caly tynk, oczyscic, uzupelnic fugi (na ciemno) i pociagnac olejem do klinkieru czy innym impregnatem. Wymiary: 12x10x7m. Jest co robic, ale moze warto? Sciane 5x2.6 w jednym z pomieszczen czyscilem przy pomocy katowki, zrobilem bruzdy w fudze + malowanie olejem - wlasnie on swietnie wyciagnal kolor cegiel. I jak? Jest sens? Jesli tak to czym najlepiej uzupelnic fugi i impregnowac? W przeciagu 2-3 lat chcialbym ocieplic...ale wszechobecne styro+tynk w ogole mnie nie zachecaja. Jasny dom sasiada ktory po roku wyglada jak wyglada (palenie w piecach, ulica) tym bardziej mnie nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts