Paulinka14 31.03.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 zbudowaliśmy dom z projektu tytan z pracowni dobre domy, jest to plan podobny do libry. teraz chcemy wylać schody zewnętrzne- robione z planu wyjdą bardzo wysunięte do przodu (jakies3,5m) i szerokie na 6 m poniewarz mamy "maly spadek" wokół domu, ma ktoś może jakieś rady, czy zmienić całkiem plan schodów. według powyższego planu na ostatnim stopniu wyjdzie jakieś 20 kapinosów, a schodów minimum 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.03.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 a gdzie byłaś, jak adaptowali projekt do warunków miejscowych? Jak masz w projekcie? Gdzie masz kierownika budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ... ma ktoś może jakieś rady, czy zmienić całkiem plan schodów ... albo podnosisz teren albo wydłużasz schody ... według powyższego planu na ostatnim stopniu wyjdzie jakieś 20 kapinosów, a schodów minimum 8 na jednym stponiu 20 kapinosów ... ? / a co to są "kapinosy" - wg Ciebie?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulinka14 01.04.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 z tymi kapinosami to chodziło mi o stopnice z takim zakończeniem kosztuje około 50 zł / szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 02.04.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 z tymi kapinosami to chodziło mi o stopnice z takim zakończeniem kosztuje około 50 zł / szt Czyli płytki... Możesz wykończyć schody w inny sposób...może tańszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulinka14 03.04.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 z tymi kapinosami to chodziło mi o stopnice z takim zakończeniem kosztuje około 50 zł / szt Czyli płytki... Możesz wykończyć schody w inny sposób...może tańszy... Jeśli ma ktoś pomysły na tańszy sposób, z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 z tymi kapinosami to chodziło mi o stopnice z takim zakończeniem kosztuje około 50 zł / szt Czyli płytki... Możesz wykończyć schody w inny sposób...może tańszy... Jeśli ma ktoś pomysły na tańszy sposób, z góry dziękuje Może tutaj: http://www.styl-bet.com.pl/produkty_okladziny.html mają przedstawiciela w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulinka14 04.04.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 hym.. o tym to nie słyszałam, ale pomysł mi sie podoba, będe kombinować . Ciekawe jak z eksploatacją takich schodów, ma ktoś może doświadczenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts