naLeśnik 31.03.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 artykuł na Interii hmmm znów experci straszą??.... ja tam nie mam zamiaru zmieniać przeglądarki no chyba że przesiądę się na Operę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.04.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wolne żarty.Ciekawe ile MS mu zapłacił za tę "ekspertyzę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.04.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 To co IE obawia się o rynek?........hmmm przecież i tak zdecydowana większość użytkowników korzysta z ich przeglądarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.04.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 To co IE obawia się o rynek? Wolą nie zasypiać gruszek w popiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariorally 05.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 a to z artykułu: "...Jest wiele alternatyw" - mówi Hypponen. I dodaje: "To samo odnosi się do przeglądarek. Większość ataków jest obecnie skierowanych przeciwko Firefoksowi oraz starszym wersjom Internet Explorera. A więc ich nie używaj" Dziwnie się składa, że w tym czasie pojawił się IE 8!!! Mam na kopmie jeszcze bardziej wadliwy niż IE7. Jestem ciekaw ile razy będę musiał wysłać zgłoszenie o błędach zanim pojawi się milion poprawek :/ Dlatego zdecydowanie wole mozillę Każda nowa wersja jest bardziej stabilna od poprzedniej wprost proporcjonalnie do IE http://images6.fotosik.pl/153/a4ae9f4db48dffc9m.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts