pumka_gumka 31.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Piszcie smialo, nie gryze. Ucze sie obecnie wstawiac zdjecia i odnosniki i cos mi to nie idzie... a robie zgodnie z instrukcja... Jak sama sobie rady nie dam, to bede musiala moja madrzejsza polowe do tego zaciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 31.03.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Uf, udalo mi sie zrobic odnosniki, teraz chyba trudniejsze czeka mnie zadanie - zdjecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 witam to się wpiszę jako pierwsza ,może jakieś fotki z wasze działeczki byś wkleiła i projekcik domku jaki wybraliscie pozdrawiam jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 31.03.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 wkleje, jak tylko sie naucze, poki co, chyba z picasy nie moge zdjecia wrzucic... ale uczynie to, juz niebawem, z pewnoscia... probowalam w dzienniku, ale wyszlo mi cos dziwnego... zawsze mozna skopiowac adres z tego i zajrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ok to jak już się nauczysz to wklejaj wklejaj zdjecia a i mam pytanko to wy gdzie teraz mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 31.03.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 teraz w Irlandii, a konkretniej w Galway. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to witam sąsiadów z tej samej wyspy ihhihi my też w Irlandii niedaleko Ennis mieszkamy z tym że mysmy wyjechali na obczyznę aby zarobic na nasz domek bedę zaglądała do waszego dzienniczka na pewno bo zapowiada sie ciekawie wiec dużo pisz i wklejaj co tam u was sie dzieje no i zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 no i jak Ci sprawnie poszło a działeczka piękna te widoki no i jak widze to dosyć spory kawał ziemi macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 31.03.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 mysle, ze jak sie ma tate rolnika, ktory ma spory areal, to mozna sobie bez problemu pozwolic na wiekszy kawalek ziemi. Wiadomo, na 1,5 ha sie nie pokusimy, bo kto by to kosil?! ale mysle, ze dzialka juz powyzej 3000 w naszym rejonie daje duzo swobody. Sama wychowalam sie w duzym domu, gdzie wprawdzie mam sasiadow, ale jest nimi firma, wiec nikt mi w okna nie zaglada i to samo chcialabym miec u siebie: zadnych wscibskich spojrzen! Teraz mieszkamy w duplexie: dwupoziomowym mieszkaniu. Niby wiecej swobody, a i tak nie dosc, ze ja musze zachowywac sie ciszej, niz bym chciala , to slysze bez przerwy moich zacnych sasiadow i to zarowno tych z bokow, co mam, jak i tych pode mna (i to nawet na pietrze ich slysze), tv wlaczone, rozmowy ciut glosniejsze, nawet jak pierdza, za przeproszeniem. Niby nowe budownictwo, a takie beznadziejne, ze szkoda gadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 31.03.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dodam jeszcze, ze nie wiem, ja oni wytrzymuja z nami, bo moj maly synek potrafi tak sie drzec w nieboglosy, ze hoho... jak to male dziecko. Najgorsze sa histerie trudne do opanowania. Wiem jedno, nie chce miec blisko zadnych sasiadow. Niech i ja i oni maja spokoj [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 a mnie przyciągnął Twój nick... cześć Pumka, fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 31.03.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witaj, mi tez sie ten nick podoba i probuje go miec na wlasnosc gdzie tylko sie da A tak na serio, to ma on nawet swoja historie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 pewnie niezłą, bo gumki to mi się w sumie ciekawie kojarzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to zeczywiscie duza jak macie 3000m a my tu w Irlandii to mieszkamy w domku ale typu jak "blizniak" połączonym ze soba więc wiem o czym mowa ihhihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 31.03.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 zaskocze Cie - nasza dzialka jest jeszcze wieksza ma 4500 lub 5000 m Przyjdzie czas, bedziemy musieli policzyc dokladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 zaskocze Cie - nasza dzialka jest jeszcze wieksza ma 4500 lub 5000 m Przyjdzie czas, bedziemy musieli policzyc dokladniej ihhiih to duży kawał ogródka bedziecie mieć super ,ale najgorsze to będzie koszenie ale za to dzieciaki jak bedą mogły dowoli sie wybiegac bo miejsca bedzie odgroma hihiih w dodatku zero sąsaidów dookoła ,u mnie jak widziałas tam gdzie nasza działeczka to niema jeszcze nikogo na naszej górce natomiast poniżej to już duuuuuuuuużo domków wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 31.03.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 u Was jest taki widok, ze dech zapiera! I tez sie wydaje, ze miejsca jest pod dostatkiem. Mysle, ze od sasiadow najlepiej odgrodzic sie wysokim zywoplotem i tyle ale tak naprawde, to dobrze jest miec sasiadow, bo zawsze ciut bezpieczniej sie czelk czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 no działka jest tez duża hihiih mój tesciu ma 1,5 hektara no i ma nam odstąpic własnie ten kawałek na górze a to co widzisz na sam dół to mojego tecia włości hihihi więc nik nam się nie pobuduje i nie zasłoni tych cudnych widoczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 31.03.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 no to rewelacyjnie! Walsnie nasza dzialka tez ma 1,5 ha, ale planujemy jednak sprzedaz pozostalej czesci. Coz, jakos sobie poradze z natretnymi spojrzeniami Gdzies kieyds widzialam na tym forum, ze ktos napisal, ze jego sasiad ma podobny dom do C188. Nie wiem tylko, jak to znalezc, tym bardziej, ze wyszukiwarka tutaj nie jest jakas super... No i nie wiem, czy ta osoba zgodzilaby sie zrobic zdjecie sasiadowi, a zgodzie sasiada, to nawet nie wspomne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 no nie wiem czy ktos buduje taki domek jak wasz ,powiem że jeszcze sie nie spotkałam na forum żeby ktoś budował ten domek ,ale moze jest ktoś bo ja w sumie tez tutaj jestem od niedawna więc może znajdzie się osoba która buduje taki wałsnie domek może spróbuj jeszcze raz napisać w wyszukiwarce ,może się znajdzie jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts