aneta s 28.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witaj Pumka Ja też buduję będąc na obczyżnie- w Oslo, właściwie wykańczmy już dom Twoje dylematy o których Pisałaś na początku są mi baaaardzo bliskie, mamy podobne ale juz podjeliśmy decyzje i przyszłe świeta Bożego Narodzenia bedziemy już spędzać w naszym domku w Pl. Życzę powodzenia, budowanie na odleglośc jest trudne ale nie ma rzeczy niemożliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 04.11.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Wpadam z rewizyta Macie rewelacyjna dzialke! Cudna! Zdradz, prosze, pomysl na kuchnie. Swojego czasu tez myslalam o sielance, ale wydala nam sie za mala... No i zachorowalam na antresole. A, widze, ze tez o niej pomyslalas. Super! Trzymam kciuki za budowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 04.11.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ja naprawde nie dostaje zadnych powiadomien o wpisach tutaj, eh, wkurza mnie to... Budowac bedziemy niedaleko Chelmna. Kuchnie pokaze, jak tylko znajde gdzies moj plik z nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 04.11.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam, szukałam na forum wątków na temat domu pod mahoniowcem i od linka do linka trafiłam tutaj. ilez my projektow przejrzelismy. Jak ja nameczylam swoimi pytaniami projektantow Zdaje sie, ze w mahoniowcu chcialam tez ogromniastych zmian, glownie w oknach i chyba obnizenie calosci domu do poziomu garazu, co bylo o dziwo mozliwe. Bez problemu uzyskalabym zgode. W ogole, Archon na wszystko sie zgadzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 05.11.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ja naprawde nie dostaje zadnych powiadomien o wpisach tutaj, eh, wkurza mnie to... A zaznaczylas w profilu w preferencjach: 'zawsze powiadamiaj mnie o odpowiedziach'? Bo na pewno wlaczylas sledzenie tematu w lewym dolnym rogu strony, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 05.11.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 no wlasnie nic nie wylaczylam.... ale dzisiaj powiadomienie przyszlo. Moze kiedys nie weszlam pod podany link i przez to mi nie przysylalo. No nie wiem, ale chwilowo, odpukac, jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts