chrobry 31.03.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Czy ktos stosował do impregnacji wiezby ? Ewentualnie co innego ? Dach kryty balachą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 31.03.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wszystkie nie na bazie soli będą ok.np Wolmanit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 31.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 mam kuprafungiem zaimpregnowaną więźbę, własnoręcznie, żeby nie było że mi tartak chce barwnik za dużą kasę wcisnać jest ok, nie powoduje korozji, ma ładny kolor wieźba jeszcze (po niecałym roku) nie zgniła , no to chyba polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 31.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ja zrobiłem tak jak edde. Jakoś mam większe zaufanie do preparatów opartych na zwiazkach miedzi niz tych solnych. środek jest filetowy, a drewno przybiera oliwkowy kolor. Ten preparat jest bez barwnika, ta barwa wynika z koloru związków miedzipozdrawiamTINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts