jurekpr 31.03.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam. W naszym domku na parterze mamy położone panele podłogowe. I, przed świętami, narobiłem sobie smrodu. Z lenistwa niosłem przez pokój narzędzia do garażu i naturalnie wypadły mi na środku pokoju. No i zostały 3 dziury w panelach. I czwartą wierci mi żona w głowie. Chciałbym w jakiś sposób trochę te dziury zakleić, wyrównać. Czy ktoś z Was próbował coś takiego zrobić? Nie mam czasu na eksperymenty, bo późno wracam z pracy, a chciałbym to trochę zamaskować przed świętami. Proszę o jakieś rady, bo będę świętował z dziurą w głowie.'' Pozdrawiam. Jurek K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 31.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam. W naszym domku na parterze mamy położone panele podłogowe. I, przed świętami, narobiłem sobie smrodu. Z lenistwa niosłem przez pokój narzędzia do garażu i naturalnie wypadły mi na środku pokoju. No i zostały 3 dziury w panelach. I czwartą wierci mi żona w głowie. Chciałbym w jakiś sposób trochę te dziury zakleić, wyrównać. Czy ktoś z Was próbował coś takiego zrobić? Nie mam czasu na eksperymenty, bo późno wracam z pracy, a chciałbym to trochę zamaskować przed świętami. Proszę o jakieś rady, bo będę świętował z dziurą w głowie.'' Pozdrawiam. Jurek K. Bez wymiany ciężko o dobry efekt. Kup szpachlówkę do drewna o odcieniu jak najbardziej zbliżonym do paneli, zaszpachluj i przyzwyczaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 15.04.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 szpachlowanie pomoże na te 3 dziury w panelach.na tę czwartą w głowie raczej nic innego jak tylko wymiana tych paneli zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 15.04.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 zadna szpachlowka do drewna! wiekszej glupoty nie slyszalem.poszukaj w marketach budowlanych wosku ( kitu ) w sztyfcie do uzupelniania ubytkow w panelach, maja podstawowe kolory.jesli chcesz miec idealnie dobrany kolor zapros kogos z firmy ukladajacej panele powinni miec zestaw do reperacji uszkodzen w panelach .jeszcze inaczej, jesli mozesz skontaktowac sie z przedstawicielem wurhr-au nich dostaniesz w sztyftach wost twardy- topi sie to ustrostwo i zakleja dziury w panelach nastepnie po wystygnieciu sciac ostrym dlutem pod odpowiednim katem nadmiar wostu i wypolerowac i po krzyku slubnej.no ale do tego to juz nalezy miec praktyke i duzo cierpliwosci ( chodzi mi o naprawe paneli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 22.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 na tak tylko że do tego wosku trzeba jeszcze miec odpowiedni sprzęt a także flamastry do narysowania słoji i dopowiednie mleczko do otrzymania prawidłowejk powierzchni ale ogólnie jest to najlepsze wyjście.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts