Grażyna1966 17.12.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Malka wiesz tak spoglądając w lewo na twój avatar , i czytaąc te czekam czekam czekam to zaczełam się smiać bo moja wyobrażnia podsuneła mi mysl że to rybki tak krzyczą hehehe W sumie co do sprawy, byłam osobiscie obecna na komisji i znam werdykt głosowania, ale dopiero napisze więcej jak sama będę miała czarno na białym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 17.08.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Na forum muratora taki temat:) Co tam słychać??? Jak o pieskach to zapraszam na dogomanię:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 17.08.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Na forum muratora taki temat:) Co tam słychać??? Jak o pieskach to zapraszam na dogomanię:) Nie rozumiem... przecież to dział "zwierzę też człowiek" i tu się pisze o zwierzętach. Swoją drogą ktoś wie jak się zakończyła cała sprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts