Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jesli możesz to pomóż, będę wdzięczna za wsparcie.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dobrze będę podawała sumę jaka wpłynie zawsze i ja się będę lepiej czuła , a ten co wpłacił bedzie wiedział że to jego kwote wpisalam A teraz całuski wieczorne , szykuje sie do ostatniej wystawy w Dresden wyjeżdżamy o 5:00 , kolejna to już chyba dopiero jak problemy wszystkie miną i spokój nastanie

Witam z pobojowiska i juz zdaje relację Po pierwsze Niemcy to biedota? nie stac ich nawet na medal było?

A jak sie trafiło na śędziego Niemca to Polak nie miał sznas eh..tak było w labkach flatach i nie wiem gdzie jeszcze, np: Flaty wygrała Niemiecka Hodowczyni w labkach to samo ale.....

Już się chwalę Vanity rozpoczeła Dorosły Championat Niemiec wygrywając klase otwartą suczek otrzymując lok pierwsza złoto :/ bez medalu eh

Diesel w klasie młodziezy u nas dostałby ładny srebrny medal a tam tylko wpis w karcie że otrzymał lok.II

No ale dzieciaczki jak zawsze sie spisały więc Pańcia wróciła z uśmiechem na twarzy to tyle z pola walki

Dziekuje teraz mogę to powiedzieć ale sedzia to kalosz hehhe acha no i na ringu honorowym na Bisach miałam okazje wystawiać o tytuł najlepszej pary psa i suczki znajomej i wygraliśmy Bisy tym samym lądując na pieknym podium szkoda tylko ze to nie moje piesie ale i tak sie cieszyłam

Cześć Grazynko...moge w Twoim imieniu zaofiarować 3 witraże z psami lub kotami(zaczynam nowa kolekcję) na coś w rodzaju aukcji z której dochód bedzie przeznaczony na to nieszczęsne ogrodzenie.Niestety nie wiem jak dołączyć tu zdjęcia, ale jeśli ktos byłby zainteresowany taka forma wspomożenie Grazyny to prześle mu zdjecia interesujacych go ras(mam ich około 50) Mam nadzieje ,ze znajdzie sie kilka osób ktore zadeklaruja wiecej niz 100 zł. za sztukę :D ...Całuski-A

Niedziela jak każda inna

inna bo niezwykła

pełna dostojeństwa i zadumy

to niedziela Pana i osiołka

niedziela entuzjazmu zwiastującego zdradę dzień jerozolimskiej euforii

wypełniającego się objawieniem,

które wypełnia się do końca

niedziela radości i smutku

dzień szumiącej palmy

kołyszącej się dumnie na wietrze

dzień płaszcza

tworzącego dywan na drodze Pana

to ten dzień,który nazywamy

Niedzielą Palmową

ta niedziela jest też moją

wtapiam się w miłość Boga.

`•.,(?`•?•´?) ŻYCZĘ

__ `•.,(?`•?•´?) PIĘKNEJ

____ `•.,(?`•?•´?) SŁONECZNEJ

______ `•.,(?`•?•´?) NIEDZIELI

________ `•.,(?`•?•´?) PALMOWEJ

*?*« »*?*«,_))¸.•*_,»*?*« »*

Boże jaki ten los dziwny:) niedośc dawno sama zrobiłam taką aukcję dzieki przyjacielowi który robi też witraże , by ratować zycie i serduszko 2 letniego Tomusia:) teraz jest po operacji i wszystko się szczęśliwie skończyło ))

Jestem Ci niezmiernie wdzięczna jak chcesz możesz mi zdjecia wysłac wstawię jesli Administrator nie widzi przeciwskazań

Hm zaraz, zaraz piszesz szklarz:) a czy ten szklarz ma na imie Andrzej p.s Hardman ?

Boże jaki ten los dziwny:) niedośc dawno sama zrobiłam taką aukcję dzieki przyjacielowi który robi też witraże , by ratować zycie i serduszko 2 letniego Tomusia:) teraz jest po operacji i wszystko się szczęśliwie skończyło :)))

Jestem Ci niezmiernie wdzięczna :) jak chcesz możesz mi zdjecia wysłac wstawię jesli Administrator nie widzi przeciwskazań :)

...to właśnie byłem ja...Andrzej-szklarz z wawy ...masz mojego czekoladowego albo czarnego labka :D

Własnie to Wawrszawa dało mi to do myslenia i mam Twojego czekoladowego labusia który kiedyś będzie pieknie zdobił moje okno )))))

Dzięki Andrzejku za pomoc!!!

A tak apropo mojemu labusiowi nie zrobie teraz zdjęcia , bo już jest spakowany w jakims kartonie ale dodam tylko że te witraże które Andrzej wykonuje są dosłownie przepiękne )) tutaj już mogę to ręczyć z ręką na sercu dla mnie to mistrz w tej dziedzinie sztuki i moge polecić je kazdemu