Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jesli możesz to pomóż, będę wdzięczna za wsparcie.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Coś takiego mógł zrobić tylko ktoś, kto zna Twoje hasło dostępu do Forum lub jest w stanie je pozna, bo tylko dzięki niemu możesz zmieniać swój profil - czyli ktoś naprawdę dobry w informatyce. Ja informatykiem nie jestem, gucio się na tym znam, ale Ponury i Maksiu mogliby sporo wyjaśnić w tej kwestii. Na pewno się tym zajmą.

Ciekawe, kto ma tak prymitywne i wredne "poczucie humoru" :-?

prosiłabym Administratora aby mógł mi wyjaśnić co się stało.

Przekazałem Adminowi linka do tego tematu

mam nadzieję, że jest możliwość sprawdzenia logów i ze ktoś władny to zrobi

Natomiast całkiem prywatnie nie wierzę w działanie sił obcych, pamiętając ostatnie klimaty w tym wątku

A nie da rady sprawdzic IP ?? to by sporo wyjaśniło.

Niestety z własnego doswiadczenia wiem, że "włam" do skrzynki to pikuś, przy odrobinie umiejetności i niestety banalnym do odgadniecia haśle :oops:

prosiłabym Administratora aby mógł mi wyjaśnić co się stało.

Przekazałem Adminowi linka do tego tematu

mam nadzieję, że jest możliwość sprawdzenia logów i ze ktoś władny to zrobi

Natomiast całkiem prywatnie nie wierzę w działanie sił obcych, pamiętając ostatnie klimaty w tym wątku

Niestety hasło było rzeczywiście banalnie łatwe :/

Ponadto nie wiem jak działa na tym forum logowanie gdyż ja wchodziłam zwykle po otrzymaniu maila z info że jest post w wątku przez link w mailu, wychodząc nie wylogowywałam się ale wiem że zalogować się musiałam każdorazowo chcąc napisać nowego posta w temacie , więc moim zdaniem po wyjściu każdorazowo mnie wylogowywało, nie było by inaczej gdybym otrzymała info o poście weszłabym do tematu i mogła bez logowania pisać posta.

Dlatego jeśli Admin jest w stanie ,będę wdzięczna bynajmniej o próbę sprawdzenia tego .

... dlatego myślę, że wciąż trzeba robić swoje... a postów nie ma, ale mam nadzieję znów się pojawią :)

Grażyna nie daj się... zmień hasło i znów wstaw zdjęcia :) tak by każdy następny forumowicz mógł się dowiedzieć o Twoich cudownych psach :)

pozdrawiam :)

ps. przemyśl raz jeszcze pomysł pomocy finansowej na konto :)

Mam tylko jedną prośę, by nie oceniać w żadnym wypadku forum psiego, na podstawie jednostek , nie mozna skreślać wspanialych ludzi którzy na tym forum bywaja bo tak jest!!. Jest tam wiele wspaniałych osób, których łączy miłośc do psów , i chęć niesienia pomocy każdemu.

Dlatego nie chciałabym aby forum było powiązane z tymi osobami i o to was proszę ;) by nie oceniać wszystkich jedną miarką.

Co do postów to tak szczerze nawet nie wiem co miałabym w ich miejsce wkleić teraz :/

pierwszy raz szczerze spotykam się z taką zawiścią...

żeby aż logować się zakładać usera tylko po to, żeby kogoś zmieszać z błotem...

dla mnie to ze wszech miar dziwne i niepojęte...:)

ja widziałem raczej kilka dociekliwych, może trudnych pytań, po których okazało się, że pomoc nie jest już tak potrzebna, a kasa została zwrócona

odnoszę dziwne wrażenie, że pomoc z Muratora jest tu najmniej ważna, skoro została odepchnięta - a nikt z Muratora nie powiedział tu złego słowa :evil:

zresztą, jednopostowcy wyjątkowo obrodzili w tym wątku :-?

to by mogło wyjaśniać sposób, ale samo działanie jest pozbawione sensu

bo skoro o niedzieli napisano:

wczoraj cały dzień nie byłam na kompie , bo mój mały go okupywał grając w grę .Gdy skończył wyłączyłam komputer i tyle.

to ciekawe jest działanie hipotetycznego włamywacza, który "złożył życzenia"

http://forum.muratordom.pl/post3268825.htm#3268825

taki pobożny wyjątkowo.. :roll: a potem czekał do wieczora, by ograniczyć się jedynie do usuwania wpisów ?

Co do postów to tak szczerze nawet nie wiem co miałabym w ich miejsce wkleić teraz :/

w historii wątku w google jest pierwsza i kawałek drugiej strony

ja mam zapisany cały wątek do postu z Pią, 10 Kwiecień 2009 01:56 włącznie

pierwszy raz szczerze spotykam się z taką zawiścią...

żeby aż logować się zakładać usera tylko po to, żeby kogoś zmieszać z błotem...

dla mnie to ze wszech miar dziwne i niepojęte...:)

ja widziałem raczej kilka dociekliwych, może trudnych pytań, po których okazało się, że pomoc nie jest już tak potrzebna, a kasa została zwrócona

odnoszę dziwne wrażenie, że pomoc z Muratora jest tu najmniej ważna, skoro została odepchnięta - a nikt z Muratora nie powiedział tu złego słowa :evil:

Nie chodzi ze pomoc z muratora nie jest potrzebna, tylko jesli całe zycie dążysz do czegoś sam i o wszystko sam walczysz,pokonując wiele ciężkich prób bez pomocy i nagle przychodzi moment że wiesz że nie poradzisz przeszkoczyć tylko tej jednej sprawy , bo wrogiem jest czas i w tej chwili nagle dostajesz kopa w tyłek tylko za to że smiałes poprosić o pomoc, to wybacz, jednak chyba nie potrafię prosić i jak zwykle mimo ze problem nadal istnieje, poprostu skopana ale silniejsza o nowe doświadczenie wycofałam się i to nie dlatego że problem przestał być problemem, ale po to by zamknąc gębę tym co zrobili zamieszanie w całej mojej prosbie. Po przeczytaniu wypowiedzi stenia odechciało mi się korzystania z jakiejkolwiek pomocy i mimo że przyjechałam z Wrocławia, noc miałam z głowy siedziałam do rana, czytając i nie wierząc że są ludzie tego pokroju którzy by osiągnąc swój cel mogą się posunąć do takich intryg, wtedy nie był ważny problem, ale wazne były słowa które zabolały że ktoś smie pisać w postach i prywatnych wiadomościach o mnie do kogoś że mnie zna,kłamiąc i intrygując .

a tak po prawdzie ten ktoś nie zna nic poza koncem swego nosa.A najmniej zna mnie.

Nie wiedziałam ze odesłanie pieniędzy może kogoś urazic, wówczas nie widziałam tego w takim świetle jak teraz , ale przeprosiłam za to i myslę że Ci wszyscy postarają się zrozumieć moje podejście do tej całej sprawy spogladając na to z mojego punktu widzenia.Dlatego bardzo przepraszam, jesli uraziłam w ten sposób osoby które na to nie zasłuzyły a chciały pomóc ze szczerych chęci :(

zresztą, jednopostowcy wyjątkowo obrodzili w tym wątku :-?

Obrodziły, no cóż się dziwic ,skoro wątek znalazł się na innych forach , zawsze znajdą się ci: za i ci przeciw taka jest mentalnośc człowieka:(

to by mogło wyjaśniać sposób, ale samo działanie jest pozbawione sensu

bo skoro o niedzieli napisano:

wczoraj cały dzień nie byłam na kompie , bo mój mały go okupywał grając w grę .Gdy skończył wyłączyłam komputer i tyle.

to ciekawe jest działanie hipotetycznego włamywacza, który "złożył życzenia"

http://forum.muratordom.pl/post3268825.htm#3268825

taki pobożny wyjątkowo.. :roll: a potem czekał do wieczora, by ograniczyć się jedynie do usuwania wpisów ?

STOP !!! przepraszam zapomniałam że weszłam na chwile, po otrzymaniu od znajomego życzeń na gg

wandzelek (12-04-2009 9:05) widać datę i godzinę kiedy je dostałam.

Cierpienie i śmierć stały się bramą zbawienia, życia wiecznego, Zmartwychwstania....

(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)

________+_____*

___________*___o+*°*°*+o

______+_____o+*°*°*°*°*+o

__+________*+°*+°*+°*+°*+o

_______*_o*°+*+______+*°+*+

_________+*°*._____§____+*°*+

*___+____o*+°.____§§_____°*+*

__________°*+,____§§§____*+°*

_______*___*+°.___§§§___*+*°

________+___+°*+__§§__+*°*

___*_____*___”*+*°*!!*°*+*”

_*______+__________!!

____________$$$$$$$$$$$$

____________$S$$$$$$$$$$

____________$SSS$$$$$$$$

____________$$SSS$$$$$$$

____________$$$$$$$$$$S$

____________$$$$$$$$$$$$

____________$$$$$$$$$$$$____

___”SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS”

_____”SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS”

???*???*???**???*???

?............,-.,-.

W E S O Ł E G O

A L L E L U J A

Niech więc te Święta pozwolą po raz kolejny odważnie stanąć pod Krzyżem, wyznając wiarę w tego, który pozwolił się tak poniżyć, przyjmując jego Ciało i Krew, jako źródła Życia, by po tych ciemnościach i bólu usłyszeć:

Miej Odwagę: Jam Zwyciężył Świat...

Wiara w jego Zwycięstwo niech będzie mocą w przeciwnościach, a obietnica zmartwychwstania najwyższym celem Życia…

?............(..(..(

RADOSNEGO ALLELUJA

..........??????

......???????????

....000000000000000

..???????????????

.????????????????

??(??)?(??)?(??)??

.????????????????

..???????????????

....000000000000000

.....????????????

\\///..?????????.\\///...\\///

"pomyślałam ładne, podziele się nimi na muratorze" ,więc jak uporałam się z kolejną turą prania które tego dnia cały dzień robiłam by wyschło na słoncu i spakowałam kolejny karton, weszłam jakoś w godzinnach rannych na forum nie pamietam czy zerknełam na temat czy też nie, wiem ze też wysłałam posta do użytkowniczki tego forum aniaimariusz wysyłając jej mój nr. komórki, niestety tego nie pamietam czy zrobiłam to tego dnia, czy innego ale tak jak napisałam wyszłam z MURATORA i już nie wchodziłam wieczorem gdy mały skończył grać wyłączyłam komputer i tyle.

w historii wątku w google jest pierwsza i kawałek drugiej strony

ja mam zapisany cały wątek do postu z Pią, 10 Kwiecień 2009 01:56 włącznie

I to wszystko... ponadto jestem za starą dupą na tego typu szczeniackie wygłupy, wycinanie postów i wklejanie emotek ,które dla mnie bynajmniej są śmieszne ,robienie z siebie błazna? nie to nie w moim stylu , moze komuś jest do smiechu , ale niech ten ktoś wie że mi nie !!! i nie mam zamiaru żartów sobie stroić w chwili kiedy nie jest mi zupełnie do zartów.

Po przeczytaniu wypowiedzi stenia odechciało mi się korzystania z jakiejkolwiek pomocy

Widzę, że przeniosły się tu jakieś awantury i niesnaski z innych miejsc, z innego forum

powiem tak - jeśli sprawy są w 100% czyste, nie ma o co się martwić, trzeba robić swoje i już

Nie wiedziałam ze odesłanie pieniędzy może kogoś urazic, wówczas nie widziałam tego w takim świetle jak teraz , ale przeprosiłam za to i myslę że Ci wszyscy postarają się zrozumieć moje podejście do tej całej sprawy spogladając na to z mojego punktu widzenia.Dlatego bardzo przepraszam, jesli uraziłam w ten sposób osoby które na to nie zasłuzyły a chciały pomóc ze szczerych chęci :(

to nie samo odesłanie, ale rezygnacja z pomocy ofiarowanej ze strony wielu osób z Forum Muratora, z powodu kilku wpisów dwóch osobników

powiem jeszcze, że gdybym ja za kilka miesięcy nie miał się gdzie podziać, nie byłbym taki ortodoksyjny.. choć

mnie osobiście najbardziej zniesmaczyła forma, teksty o g...nie które śmierdzi i skupienie się na kimś z zewnątrz, a nie na tym co zaoferowały dziewczyny z FM

wycinanie postów i wklejanie emotek ,które dla mnie bynajmniej są śmieszne ,robienie z siebie błazna? nie to nie w moim stylu , moze komuś jest do smiechu , ale niech ten ktoś wie że mi nie !!! i nie mam zamiaru żartów sobie stroić w chwili kiedy nie jest mi zupełnie do zartów.

Zgadza się, jednak włam do profilu po to, by pousuwać posty, też nie jest logiczny

Proponuję coś zdecydować - brak wcześniejszych postów, nie wiadomo o co chodzi, pomocy nie chcesz

może Forumowiczki coś jeszcze doradzą

Da radę z wuja googla odzyskac usunięte posty ??

jeśli tak proponuje wkleić.

Grażyna - ok pieniędzy nie chcesz przyjąć - ale materiały i owszem - więc napisz co masz już zdeklarowane - będziemy mysleć co jeszcze potrzeba.

pasuje ?

Witam ponownie

Po rozmowie z wieloma osobami, otwieram temat ponownie i za każą pomoc jaką otrzymam bedę niezmiernie wdzięczna, wszyscy wiemy jakie posty i jakie komentarze miały miejsce w tym watku, ale jak mi napisano i doradzono : weszłam na to forum by otrzymać pomoc , bo ją potrzebuje i tak się też stało czego udowodniło tutaj wielu użytkowników chcąc mi pomóc a wszystko co miało miejsce potem, to wynik osób którym solą w oku jest fakt, że ktoś może tę pomoc otrzymać.

Dlatego ponawiam prośbę i proszę o wsparcie:) za które będę wdzięczna.

Na dziś z zaoferowanych materiałów to pomoc zaoferowała mi:

Hodowla labradorów "Optimus Canis" - siatka, cegówki, bramka, klej do steropianu.

Pomoc finansową OSP ŁÓDŻ którą chce przeznaczyć na zakup kilku przęseł płotu betonowego, by połączyć istniejący już płot .

mila- gont butmiczny

rasia-trochę siatki, paleta ytonga po budowie, jedno ponad dwumetrowe nadproże, bardzo dużo desek... ? teraz nie mogę wejść na posty i nie pamiętam co kto oferował ....więc będe wdzięczna o ponowne propozycje.

Potem wkleje zdjęcia terenu , bo to największy teraz problem , powodem jest bardzo wolne łądowanie się stron a musze na nowo nadać linki zdjęcom więc to potrwa.

z wuja gogla nie wszystko, ale jak już pisałem mam niemal cały wątek zarchiwizowany

wszelkie decyzje zalezą od Grażyny - są tam zdjęcia, więc bez jej zgody nie chcę tego "wieszać" na ogólnodostępnym serwerze

pliki mogę wysłać mailem

z wuja gogla nie wszystko, ale jak już pisałem mam niemal cały wątek zarchiwizowany

wszelkie decyzje zalezą od Grażyny - są tam zdjęcia, więc bez jej zgody nie chcę tego "wieszać" na ogólnodostępnym serwerze

pliki mogę wysłać mailem

Masz moją zgodę :) pierwsze dwa posty wstawiłam już.

Masz moją zgodę :) pierwsze dwa posty wstawiłam już.

OK, proszę się częstować ;)

pliki mht

strona 1 - http://odsiebie.com/pokaz/2206165---9c27.html [2 MB]

strona 2 - http://odsiebie.com/pokaz/2206311---7245.html [6 MB]

SPAKOWANE:

pliki RAR

strona 1 - http://odsiebie.com/pokaz/2214772---b097.html [1,2 MB]

strona 2 - http://odsiebie.com/pokaz/2214858---1830.html [4,3 MB]

pliki ZIP

strona 1 - http://odsiebie.com/pokaz/2214865---a1ce.html [1,2 MB]

strona 2 - http://odsiebie.com/pokaz/2214877---64fd.html [4,3 MB]

po otwarciu strony trzeba kliknąć strzałkę przy "Pobierz plik"