Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jesli możesz to pomóż, będę wdzięczna za wsparcie.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Tak maleczko jeszcze jestesmy w leśniczówce :)

ponieważ własciciele sami nie wiedzą jak wkońcu rozstrzygnie się sprawa srednicówki a ponieważ coś w tym roku nie wyszło w tej sprawie pozwolili nam zostać jeszcze w tym roku, ja natomiast wciąz załatwiam sprawę niestety na to potrzeba czasu gdyby o mnie chodziło to już by nas tutaj nie było ale procedura procedurą i nic nie zrobię musze czekać a czekam juz od konca maja , więc jak widzisz ciągnie to się niemożliwie. już miałam nadzieję że bedzie koniec sprawy a jednak jeszcze czegoś sobie zażyczono i znowu czekam :( ale mam nadzieję że czekanie mi wyjdzie na dobre )

• 2 months później...

Kochani długo czekam na chwile by napisac wam kilka słów, co udało nam sie załatwić, prosze uzbroić sie jeszcze troszkę w cierpliwość ,dziśiejszy dzień był decydującym dniem dla nas, ale zanim nie dostane pisma jeszcze pomilczę troszke a potem opiszę wszystko by z wami podzielić sie nowinka :)

całuje was wszystkich i przepraszam za milczenie , szczeniaczki w domu okres dla nas biegania po urzedach od wczoraj jeszcze gips na nodze (jak pech to pech) :) no dla mnie porządki świąteczne zakonczyły się wczoraj gdy wypadła mi rama okienna na nogę eh powinnam nazywać się gips a nie Grażyna ale tak też mozna ;)

Sądzę że na dniach podziele sie z wami już wszystkim :) całuję was mocno i życze spokojnieszych przygotowań świątecznych niż moje :)