_monia 31.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witajcie, poszukuję dużego szklanego stołu. Jestem z Wrocławia. Stół ma być na 10-12 osób. Może się rozkładać. Czy ktoś z Was posiada lub wie, gdzie można zakupić taki stół. Proszę o pomoc. Dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 31.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Zastanów się jeszcze nad szklanym stołem.To niezbyt fortunny wybór.Ma on spore wady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 01.04.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A jak się zastanowisz i dojdziesz do wniosku, że jednak ma to być szklany stół ( zastanów się dobrze ) to szukaj w sklepach z meblami włoskimi, jakiś czas temu zamawiałam szklany rozkładany, firmy nie pamiętam. Drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 01.04.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 http://meble-szklane.meblepolska.eu/ Może tutaj coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 01.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 http://www.szklane-meble.pl/stoÂły-c-23.html albo tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 01.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 zamiast typowo szklanego można zrobić zwykły drewniany z szybą na blacie. Zawsze to trochę bezpieczniejsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.11.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 A ja ogólnie to odradzam szkalny stół (szczególnie przy dzieciach) powód banalny: po każdym korzystaniu biegnie się ze szmatką. Miałam taki i już nie chcę, nie należę do tych co to sprzątać uwielbijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.11.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 A ja mam szklany i jestem bardzo zadowolona Kupiłam w salonie meblowym Agata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts