Dlugi 23.03.2001 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2001 Jak mozna skasowac wiadomosc, jesli wyslalo sie ja 2 razy? _________________ Pozdrawiam Dlugi [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Dlugi dnia 2001-03-23 07:12 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel 23.03.2001 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2001 Moze to zrobic jedynie administartor lub moderator - o ktora wiadomosc chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dlugi 23.03.2001 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2001 chodzi o wiadomosc w watku "Wymiana doswiadczen". Jest tam wiadomosc bez tematu i napisana przeze mnie. Myslalem ze przy probie edycji bedzie mozliwe skasowanie wiadomosci przez publikujacego uzytkownika ( P.S. Dlaczego jesli mam sygnaturke w 2 liniach jest ona dawana w 1 rozdzielona jakims BR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel 25.03.2001 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2001 Wiadomość została usunięta - jeśli chodzi o inne uwagi to bardzo dziękujemy. Przyczyni się to napewno do jak najlepszego dostosowania forum do potrzeb użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts