Bigbeat 01.04.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A może jednak 4.5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 nieeeeeeeeee w końcu te 2 żółtka są prawie jak jedno całe... one są ciut mniejsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 01.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefer - to ciut musiałoby oznaczać 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefer - to ciut musiałoby oznaczać 50% NIe 50 % tylko 5 % ( i to nie tak jak w tym dowcipie o 15 cm :) parkuję świetnie :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.04.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 co ciekawe ....jajka nie maja pieczątek a jak liczyc takie jajka do ciasta ? jak przepis na 6 jaj ....to ile dac podwojnych ? se kurde klopotow narobilam i Wam d..pe zawracam Nie rób ciasta... zrób jajecznicę albo na twardo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.04.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 co ciekawe ....jajka nie maja pieczątek a jak liczyc takie jajka do ciasta ? jak przepis na 6 jaj ....to ile dac podwojnych ? se kurde klopotow narobilam i Wam d..pe zawracam kurom w d..ie brakło tuszu, za to dały drugie żółtko gratis... zamiast 6 jaj daj 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 02.04.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 zamiast wapna dały plastyfikatorno i się "pakowaczce" pop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 02.04.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wiem co to jest żółte z dwoma jajami....ale jajo z dwoma żółtkami..no,no.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wiem co to jest żółte z dwoma jajami.... ale jajo z dwoma żółtkami..no,no.. a może to kogucie? I te dwa zółtka to taki znak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A kacze mają po jednym...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A kacze mają po jednym...? nie wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 co ciekawe ....jajka nie maja pieczątek a jak liczyc takie jajka do ciasta ? jak przepis na 6 jaj ....to ile dac podwojnych ? se kurde klopotow narobilam i Wam d..pe zawracam Nie rób ciasta... zrób jajecznicę albo na twardo.. albo sadzone, dwuosobowe Ew-ka , rób kruche - ono lubi żółtka Ja z kolei dostałam takie malutkie bialutkie jajeczka są podobno lepsze w smaku tylko ile dac do ciasta - jak jest przepis na 5 standardowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 co ciekawe ....jajka nie maja pieczątek a jak liczyc takie jajka do ciasta ? jak przepis na 6 jaj ....to ile dac podwojnych ? se kurde klopotow narobilam i Wam d..pe zawracam Nie rób ciasta... zrób jajecznicę albo na twardo.. albo sadzone, dwuosobowe Ew-ka , rób kruche - ono lubi żółtka Ja z kolei dostałam takie malutkie bialutkie jajeczka są podobno lepsze w smaku tylko ile dac do ciasta - jak jest przepis na 5 standardowych ? to sa ping-pongi, a nie jajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.04.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 biale jajka są swietne na kroszonki -Frosia by sie ucieszyła ja mam same brązowe -niestety ...dzisiaj sąsiad przyniosł mi jeszcze 30 jaj co prawda pojedyncze żoltka i te są na pewno tzw...0 czyli biegające po podworku i karmione naturalna paszą tylu jaj jeszcze moja kuchnia nie widziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 02.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 I jeszcze jedno masz w awatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A kacze mają po jednym...? nie wierzę... Nie, bo kacze są bliźniacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 03.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Takie jajeczka z podwójnym żółtkiem to specjalnie dla piekarzy/cukierników,ale co oni z tymi biednymi kurkami robią,żeby dwa żółtka w jednym jajku były to nie wiem. Ale jeśli w naturze może być dwujajowe,czy dwujajeczne to i dwużółtkowe też i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.04.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Bo to specjalna hodowla kurzych bliźniaków była, a teraz Ty je wszystkie będziesz wcinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.04.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 genetycznie skażone - wywalaj do kubła od razu!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.04.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 trafialy sie i owszem od czasu do czasu jajka z podwojnym żółtkiem ,ale dostalam wczoraj 90 jaj i wszystkie sa podwójne o co chodzi ? może mi ktoś to wyjaśnić trafiają się podwójne, jak to bliźniaki, dwujajowe chyba, w tym przypadku Na fermach są sortowane i sprzedawane oddzielnie kiedyś w markecie widziałam do kupienia jaja z dwoma żółtkami, były trochę droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts