sys 01.04.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a ja się urodziłem 33 lata temu ...taki dowcip [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka i Mariusz 02.04.2009 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Zołza gratuluje ciąży a dla sys-a wszystkiego najlepszego z okazji urzodzinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.04.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Tak, dział był a propos prima aprilis. Wasze poczucie humoru jest niezawodne. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dziś Prima Aprilis, może napiszecie, jakie dowcipy się udały? moje dziecko wróciło wczoraj z przedszkola z naklejoną na bluzce chmurką. Zrobiłam wielkie oczy, bo zawsze dostawała serca (system nagradzania i karania dzieci). Pytam co się stało, za co ta chmurka. A ona do mnie: prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 moje dziecko wróciło wczoraj z przedszkola z naklejoną na bluzce chmurką. Zrobiłam wielkie oczy, bo zawsze dostawała serca (system nagradzania i karania dzieci). Pytam co się stało, za co ta chmurka. A ona do mnie: prima aprilis to sprytna dziewczynka,brawo za żarcik Mamusi pewnie szczena opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.04.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Zołza, czyli faktycznie jesteś w ciąży?? Dobre to teraz kiedy znów powiesz to mężowi?? bo następny 1 kwietnia dopiero za rok Gratuluję Ci bardzo, bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 a ja jadąc rowerem do pracy spotkałam się z aktem ejakulacyjnym eksybicjonisty zdązylam tylko krzyknąc : "OBLESNY ŻART PRIMAAPRILISOWY!!!!!!!!!!" serio mówię! Należało krzyknąć: Panie, z takim, to na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts