retrofood 11.04.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 MacMagda, piszesz jakby bycie kobitką było cuś gorsze hmmm dla mnie bycie kobietą to też żadna ujma, ale ten test jest tak ułożony... nie zna się na mapie - kobieta nie ma wyobraźni przestrzennej - kobieta nie poczyta literatury faktu - kobieta nie lubi sportu - kobieta nawet na drzewo nie wlizie... ot, sierotka maryśka Słusznie prawi! Kobiety powinny trenować włażenie na drzewo! Potem fajnie na sęka siadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 12.04.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 5 pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Badija 12.04.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Eee tam, nie znam się na mapie ale z twarzy czytam historię życia jednostki. Jak widzę rodzinkę, po 15 minutach wiem, kto rządzi, kto słucha, kto myśli, kto wykonuje polecenia, kto kogo robi w trąbę. Nie mam wyobraźni przestrzennej, czuję za to barwy, faktury i zapachy, Nie czytam literatury faktu, wolę wielkie systemy myślowe, sport po raz ostatni fajny był w wydaniu greckim (IV Wiek przed Chrystusem), na drzewo wlizę, ale nigdy nie zależało mi żeby wdrapać się jak najwyżej. Gdzie tu "gorszość"? Mąż jest innego gatunku, a jak się złoży do kupy te odmienności, to powstaje ekipa Nie do ruszenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 12.04.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Badija I co mam powiedzieć ... Może dlatego, że mi 6 wychodzi to się dałam wkręcić w meskich świat i wyścigi w ich dziedzinach zamiast się cieszyć, że lepiej wiem dlaczego szef się wściekł i czy mu krawat pasuje? Mam taki trochę siłowy ("silniejszy wygrywa") pogląd na świat i mechanizm nim rządzące, więc naturalnie mi wychodzi, że w świecie ułożonym przez facetów to jednak oni mają cechy ułatwiające zwycięstwo. Dlatego cenniejsze wydają mi się cechy przypisywane facetom. Oh gosh ... ale nie jestem przekonana, że mam ochotę być feministką w te święta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Badija 12.04.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Najsprawniejszy facet z beznadziejną babą specjalnie niczego nie zwojuje (podobnie na odwrót). Klucz, jak sądzę, tkwi w "działaniu zespołowym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Najsprawniejszy facet z beznadziejną babą specjalnie niczego nie zwojuje (podobnie na odwrót). Klucz, jak sądzę, tkwi w "działaniu zespołowym". Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Najsprawniejszy facet z beznadziejną babą specjalnie niczego nie zwojuje (podobnie na odwrót). Klucz, jak sądzę, tkwi w "działaniu zespołowym". Popieram Tiaaaa... szczególnie jesli chodzi o dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 13.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Najsprawniejszy facet z beznadziejną babą specjalnie niczego nie zwojuje (podobnie na odwrót). Klucz, jak sądzę, tkwi w "działaniu zespołowym". No nie wiem ... sfrustrowany facet, któremu się nie układa życie prywatne może przenieść całą swoją energię na zdobywanie świata. Pewnie były takie przypadki w historii (za tą dziedziną akurat nie przepadam) i wcale się nie zdziwię jak było ich więcej niż szcześliwych wielkich małżeństw. Jak człekowi tak dobrze w małżeństwie to po co się szarpać o inne rzeczy? Retro - a akurat przy dzieciach to już coraz mniejsze działalnie zespołowe ze strony faceta konieczne. No bo oddanie nasienia za kasę to za dużo współdziałania nie wymaga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Retro - a akurat przy dzieciach to już coraz mniejsze działalnie zespołowe ze strony faceta konieczne. No bo oddanie nasienia za kasę to za dużo współdziałania nie wymaga ... ale współdziałanie jest przyjemniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 13.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Retro - a akurat przy dzieciach to już coraz mniejsze działalnie zespołowe ze strony faceta konieczne. No bo oddanie nasienia za kasę to za dużo współdziałania nie wymaga ... ale współdziałanie jest przyjemniejsze... Pewnie, że przyjmniejsze, jeszcze pozostaje pytanie o optymalny skład zespołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati_44 13.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 diagnoza "Wprost" inna płeć - inny gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Retro - a akurat przy dzieciach to już coraz mniejsze działalnie zespołowe ze strony faceta konieczne. No bo oddanie nasienia za kasę to za dużo współdziałania nie wymaga ... ale współdziałanie jest przyjemniejsze... Pewnie, że przyjmniejsze, jeszcze pozostaje pytanie o optymalny skład zespołu Z tym to nawet Benhacker ma problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 18.04.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forum,f138.htm SPOTKANIE FORUMOWYCH LUDKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts