monah 25.10.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Więc, trochę spanikowałam o kurczeee, inez... nie dziwię się, że spanikowałaś. ja trochę też... cieszę się, że wróciłaś mimo to! cieszę się, że będę mogła obserwowac Twój dom nadal! A Monah ma dziennik? Nie wiedzialam....kiedys otworzylam Jej watek i tam bylo pelno zdjec z katalogow i internetu, wiec przestalam tam wlazic, bo wygooglowac Trendir to ja sama sobie moge....kurcze, ze ktos sie czegos tam wypatrzyl.. yyy, no, ze dwa-trzy zdjęcia real pomiędzy tymi trendirami się znajdzie... jak widać, na tyle rzuciły się w oczy, że nie tylko ktoś wypatrzył, ale i sobie pożyczył... Monah ma galerie, a w niej zdjecia swojego domu i ktos jej zapierniczyl zdjecia pokoju coreczki i wkleil jako swoje na forum GW. Rany...do glowy by mi nie przyszlo.. A jak takie rzeczy sprawdzic? A Glamourmum? Nie sprawdzisz, ktos od nas to zobaczyl i jej powiedzial... ktoś zobaczył i powiedział, a niejaka malgos2 pomogła w interwencji... aczkolwiek niesmak pozostał do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.10.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Hej inez! A ja myślałam, że jesteś tak zapracowana i po przeprowadzce, że czasu nie masz skrobnąć ani słowa A o wykonawczach pisz, pisz. Jak taki wlezie w Twój dziennik i poczyta, to jjeśli coś przeskrobał, to jak na spowiedzi się poczuje. A może i sepuku popełni i nic nikomu już nie spaskudzi. Albo przynajmniej jakaś refleksja go natchnie. Nie musisz od razu ich CV zamieszczać, ale możesz jakieś ksywki wrzucać np. Pan-Kiepskie-Ocieplenie itd. Jak w Koszmarnym Karolku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 10.11.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 DorkaS, fajnie, ze wpadlas tu do mnie ostatnie wydarzenia na budowie zmobilizowaly mnie do opisanie bez owijania w bawelne I... Do umieszczenia danych pewnej firmy na trojmiejskiej Czarnej Liscie. Trudno. Ta firma nie powinna juz nikogo narazic na straty finansowe I jakiekolwiek inne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Fajnie Inez ,ze pojawiłaś się znowu.Pisz ,kochana ,pisz ,ciekawa jestem dalszych opowieści a i wyglądu domu tym bardziej. Dziennik Twój czyta się z zapartym tchem ,jak interesująca powieść .Nie mogę się doczekać dalszych odcinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Wow, Inez, juz sobie wyobrazam upal, Ciebie i pustaki I wzdycham głęboko jakie mieliśmy szczęście do naszych wykoawców. Chyba, że jeszcze czegoś nie wiem. Czekam z zapartym tchem na fragmenty o zewnetrzej elewacji klinkierowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Wrocilas!!!!....znowu Inez, a Ty to tam w bikini siedzialas, ze panowie sie tam tak pocili i im tak sie pic chcialo? Pisz...pisz wiecej Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 12.11.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dziękuję. dziękuję, dziękuję Ja to się na razie rozkręcam ! Tak mi zalazla ostatnio ekipa za skórę,że nie odpuszczę tym razem, o nie Zdementowac muszę rodzące sie plotki, ze ja to niby w bikini ganiam po budowie Kochane, gdybyscie tego lata widzialy moich budowlanców, rozneglizowanych jak cheependalesi i uwijających sie w slońcu po budowie, to predzej same byscie sie zgrzały Moje bikini w tej chmurze kurzu i spoconego testosteronu przeszłoby kompletnie niezauważone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.11.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Zdementowac muszę rodzące sie plotki, ze ja to niby w bikini ganiam po budowie Eeeeeeee plotki? gdzie tam Ja w Dzienniku Baltyckim to wyczytalam.... Czekam na rozkrecanie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.11.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Maja, żebys ty wiedziala jak w Bałyckim plotkują ! Napiszę w dzienniku więcej w weekend, bo akurat siedze w Wa-wie i czasu mało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.11.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Więc, trochę spanikowałam o kurczeee, inez... nie dziwię się, że spanikowałaś. ja trochę też... cieszę się, że wróciłaś mimo to! cieszę się, że będę mogła obserwowac Twój dom nadal! A Monah ma dziennik? Nie wiedzialam....kiedys otworzylam Jej watek i tam bylo pelno zdjec z katalogow i internetu, wiec przestalam tam wlazic, bo wygooglowac Trendir to ja sama sobie moge....kurcze, ze ktos sie czegos tam wypatrzyl.. yyy, no, ze dwa-trzy zdjęcia real pomiędzy tymi trendirami się znajdzie... jak widać, na tyle rzuciły się w oczy, że nie tylko ktoś wypatrzył, ale i sobie pożyczył... Monah ma galerie, a w niej zdjecia swojego domu i ktos jej zapierniczyl zdjecia pokoju coreczki i wkleil jako swoje na forum GW. Rany...do glowy by mi nie przyszlo.. A jak takie rzeczy sprawdzic? A Glamourmum? Nie sprawdzisz, ktos od nas to zobaczyl i jej powiedzial... ktoś zobaczył i powiedział, a niejaka malgos2 pomogła w interwencji... aczkolwiek niesmak pozostał do dziś. Hej, Monah! No, jak ja moglam przeoczyc twoją wizytę u mnie? No, jak?! Kobieto, stalas sie juz tak oblegana, ze ja to juz u ciebie na wątku nie nadążąm A może to też dlatego, ze mam takie tyły wszędzie na forum i tak mało czasu ostatnio na nadrabianie zaleglosci,,, ale bywam! Bywam wszędzie , gdzie bywalam wczesniej i jestem bardzo wierna czytelniczką-podglądaczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Inez, nie przerywaj dziennika w tak ciekawym momencie, takie rzeczy powinny byc zakazane!! (no normalnie teraz spać nie będe mogła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 15.11.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dzień dobry Dawno mnie było na forum, wpadam sobie dziś podczytać co tam w pięknym domu na wzgórzu się dzieje a tu jakiś thriller w odcinkach normalnie, do tego okrutnie wciągający Inez ja podziwiam Twoje opanowanie i zimną krew w obliczu tych wszystkich warjatów. Twój dom ma już niezłą i pasjonującą legendę. Powinnaś to wszystko zachować na jakimś nośniku dla nastepnych pokoleń jego mieszkańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.11.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Inez, a ja mialam do Ciebie pisac, czyby przypadkiem Twojej ekipy od klinkieru na poludnie Polski nie sciagnąć! Czy gdzies na sieci są do ściagniecia dalsze odcinki Twojego serialu ?, Bo wciąga okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 15.11.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Hej, Monah! No, jak ja moglam przeoczyc twoją wizytę u mnie? No, jak?! no? noooooo?! no jaaaaak?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 16.11.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Sure,a to jeszcze nie wszystko i az się boje pomyslec, co sie nam przytrafi dalej na budowie tfu,tfu - na psa urok! tutli-putli, taki mam właśnie zamiar, ale pewnie zdjęc to sie nie da skopiowac... dorkaS, bój się boga! NIgdy -przenigdy bym ci ich nie podesłała! Efekt końcowy jest świetny, ale ile nas to kosztowało nerwów i pieniedzy oraz czasu.... Ta ekipa to jak dotąd druga nasza tak poważna wpadka budwlana. Wszystko mozna wyprostowac, naprawic jesli w pore sie zauważyło i odważyło sie pójśc vabank z budowlańcami, ale tę "walkę" mogliśmy przegrac, gdybym zgodziła sie na zapłatę etapami, jak za budowę domu- stan surowy. Tu wiedzieli,że kasa dopiero po odbiorze i dlatego zaciskali zęby i.... robili od nowa , i od nowa, i od nowa, aż trafili i było dobrze Ale oni też próbowali sie odegrac jak to wlaśnie opisalam. Jednak to nie koniec C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 16.11.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Hej, Monah! No, jak ja moglam przeoczyc twoją wizytę u mnie? No, jak?! no? noooooo?! no jaaaaak?!?! mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.11.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Inez, opatentuj i podrzuc TVP jako scenariusz do jakiegos tasiemca Doslownie historia zagmatwana jak polskie seriale Rany bosssskie! Bym chyba padla trupem z nerwow Medal Ci sie sie nalezy za ta zolze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 17.11.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Inez, opatentuj i podrzuc TVP jako scenariusz do jakiegos tasiemca Doslownie historia zagmatwana jak polskie seriale Maja, jak to sie tak dalej bedzie toczyło, to kto wie A tak poważnie, to pewnie na wszystkich budowach dzieją sie takie jazdy .....przynajmniej tak mi sie wydaje Ja je po prostu opisuję "ku własnej pamięci", dla rozrywki własnej (taka forma terapii; lepsze to niż środki uspokajające ) i czytaczy oraz ku przestrodze początkujących na placu budowlanego boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.11.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja raczej takiej jazdy nie mam Inaczej zdecydowanie padlabym trupem albo innych bym zaszlachtowala na nasmierc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.12.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Wesolych Swiat Bozego Narodzenia!! Spelnienia marzen, spokoju i zdrowia. I bys wrocila do nas chociaz raz na tydzien http://farm5.static.flickr.com/4070/4205848569_3a793296c8.jpg Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts