malgos2 23.12.2009 02:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Wesolych! http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/christmas-tree-clr2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.12.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2008/08/b733d85ebd7787e29ac2da0ba036c73314190.jpg Życzę Ci wszystkiego ,co najlepsze ,aby przy Wigilijnym stole nie zabrakło ciepła ,światła i aby Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność Beauty z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 28.12.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Ech,... życie tak pędzi i znów Święta.... ! ....i .... już po Świętach ... Dziękuję Wam dziewczyny za pamięc serdeczną i ciepłe słowa, mimo iż sporadycznie tu ostatnio zaglądam. Ja również chcialabym Wam w tym świątecznym okresie życzyc, by przyszły rok obfitowal w Waszym życiu w słoneczne chwile, zaś wszelkie cienie stawały się jedynie krótkotrwalym wytchnieniem na drodze do realizacji Waszych marzeń. http://lh5.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/SzjksgHqWDI/AAAAAAAADDA/MzbKl64neaI/xmas_tree_livingetc.jpg [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 29.12.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witaj Inez Juz poswiatecznie, ale jeszcze przednoworocznie - wszelkiego dobra jakie moze wynagrodzic Ci te trudy i nieziemskie historie budowy Waszego domu! oby przyniósł Ci je, ten przychodzący Nowy Rok! Wierzę że to co nas nie zabije to nas wzmocni, Ty, wydaje się należysz do tych niepokonanych a zatem pozazdrościć siły w jaką wzrastasz, dzieki temu przez co przeszłaś! Czasem zaglądam do Twojego dziennika i dziś w końcu zobaczyłam Wielki Powrót Cieszy! My jestesmy na etapie dachu, przed nami wybor elektrykow i tynkarzy i calej tej kawalkady kolejnych fachowców! Czy mozesz dac namiary na tych ktorych juz polecasz w dzienniku, tynkarzy i elektrykow? I jeszcze jedno pytanie, czy ktos robił Wam projekt elektryczny przed złożeniem wniosku o PnB (bo masz projekt indywidualny jak my), czy tez robiliscie go pozniej z elektrykami? Jesli wolisz, odpowiedz moze byc na priv'a. Z góry dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.12.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Pat&Pio, jak miło ,że wpadłas! Szczególnie żeś moja Krajanka, jak widzę Dziękuję za życzenia, ja Tobię również życzę, byś wszystkie kolejne ekipy, które pojawią sie na Twojej budowie , żegnała tylko szerokim uśmiechem ! Pytasz o namiary na tynkarzy i elektryków- bardzo chetnie podeślę na priv. A co do projektu instal.elektr.- nie mieliśmy takowego i póki co, nie mamy. Jeśli będzie niezbedny, nasz elektryk nie odmówi pomocy, w co nie wątpię (jak pisałam polecam go z pełną odpowiedzialnoscią ). Instalacje rozpisalam w zeszycie- pokój po pokoju, korytarz, garaz, oświetlenie ogrodu, furtki, brama, taras, wszelkie "czasówki" itd. Potem omówilam dokladnie wszystko z elektrykiem i zostawiłam mu rozpiskę. Potem była rundka po domu z projektem i rysowanie co i gdzie... A potem, wszystko zapomniałam Ale nie nasz elektryk, który pamiętal (pamięta do dzis) i dopytywal sie o inne rozwiązania, na które ja reagowałam- "racja! zapomniałam o tym!" A teraz , gdy potrzeba podjeżdża, by cos podłączyc, odłaczyc, sprawdzicz czy dziala, czemu sie wyłaczyło itp . Full serwis Mimo, iż budowa w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 29.12.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Inez! to mi kamień z serca spadł! z tym projektem - bo nasz znajomy- elektryk- taka wizje czarna przede mna narysowal, ze najpierw projekt, potem cos tam i jeszcze cos tam...,i dopiero wowczas mozna brac sie za fizyczna robotę, no i pomyslalam ze jeszcze do tego projektu indywidalnego bedziemy doplacac słono - za kolejne projekty, czyli elektryka, hydraulika... A Ty mi takie piekne "rzeczy" mowisz - ze bez projektu! cuuudo! Prosze zatem o te namiary, tez tak sobie pomyslalam, ze jak ludzie nawet maja projekty kupione to mase rzeczy zmieniaja i wtedy co? nowy projekt trza tworzyc, nie! Jak dobrze:) czekam zatem na info. Tak - jam Krajanka:) piernikowa budujemy sie tez na wsi, za Kolbudami:) Twoj dom podziwiam od poczatku, przede wszystkim dlatego ze jest piekny, nowy-stary, ceglasty (a ja kocham cegłe) no i jest realizacja Waszych marzeń Nasz dom powoli zaczyna byc realizacją naszych... kompromisów (finansowych), ale poki co wszystko w granicach przyzwoitosci- cobym jeszcze cieszyc mogla sie jego widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 31.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 PIĘKNY DOM. bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.12.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 PIĘKNY DOM. bardzo mi się podoba. To prawda. Piękny dom z charakterem Czekam na ciąg dalszy budowy i efekt końcowy, który już się nieźle zapowiada. Pozdrawiam i szczęśliwego Nowego Roku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 31.12.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Pat&Pio, mam nadzieję, że podesłane ekipy was nie zawiodą DOM_SZCZESLIWY,marjucha witajcie i dziekuję za słowa zachwytu, to jest to, co tygrysy (na budowie) lubią najbardziej marjucha ja również pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Ps. kiedys nawet do Ciebie zaglądałam ukradkiem- fajnie piszesz i fajnego masz psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.12.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Miło mi , że podoba Ci się moje narzekanie A Parys rzeczywiście może się podobać Zaglądam dłuższy czas, ale rzadko się odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 01.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Szczęśliwego Nowego Roku i zdrowia oraz radości przez cały rok. Jak najmniej kłopotów na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 01.01.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 marjucha Parys po prostu ROBI WRAZENIE swoją urodą i elegancją I miło mi,że sie ujawniłes, bo tyle osób tu zagląda, a nie wiele się daje poznac grazi witanko! Za tez zyczenia szczególnie jestem wdzięczna! I wzajemnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 01.01.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Fajnie było... http://lh6.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/Sz3ma95dz9I/AAAAAAAADGs/FcHSx3Y8Ts8/3154816707_76351e6e0e.jpg ....i szybko sie skończyło http://lh4.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/Sz3mblzECGI/AAAAAAAADG0/Hl4xWjPZas0/New-Years-1960-732604.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.01.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 ... a ja dopiero dzisiaj odkryłam twój dziennik i jestem pod wielkim wrażeniem. Choć styl twojego domu odbiega od mojego, to z pewnością będę zaglądać na plac budowy. A że mam niezbyt daleko, bo mieszkam w Tczewie, to możesz spodziewać się częstych wizyt Pozdrawiam, Ala P.S. Szczęśliwego Nowego Roku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.01.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Alunek witaj- witaj! I wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! Miło Cię powitac w moich ceglanych progach Zapraszam częściej, choc pewnie moje dylematy są już dla Ciebie mało interesujące, gdyż Ty już mieszkasz w pieknym , przytulnym domku i nawet masz KWIATKI!!!!! I oczko wodne - i w ogóle! Moje kwiatki to pewnie zakwitną dopiero na pierwszy mecz Euro na Letnicy A "oczko wodne" w postaci Bani, uraduje nas swoja obecnością w terminie... trudnym do przewidzenia ...ale już zaplanowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Inez -twoje dylematy kiedyś też były moimi dylematami. Fakt trochę czasu juź mineło... 3 lata na swoim i o pewnych sprawach się zapomina, ale... ale teraz są inne dylematy i niedokończone sprawy. Chętnie będę ci kibicować w twoich zmaganiach budowlanych. Bardzo intrygują mnie twoje pomysły na wykończenie wnętrza. Jestem pewna ,że będą oryginalne a jednocześnie bardzo przytulne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.01.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Alunek, w takim razie zapraszam do sledzenia moich poczynań wnętrzarskich Mam nadzieję,że nastąpi to juz wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 03.01.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Też czekam na wnętrza, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 03.01.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Też czekam na wnętrza, pozdr To czekamy obie. W grupie zawsze raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 04.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 W moim domku też czekam na wnętrza i podziwiam Twoją determinację w walce z majstrami. Mieliśmy taki okres, że normalnie baliśmy się jechać na budowę, gdyż majster mógł mieć zły humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts