Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WICHROWY KOMENTARZNIK.

inez5

Recommended Posts

• Odpowiedzi 781
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, dziś zamknęlam swój Dziennik.

Doszłam do wnosku,że dom wybudowany, więc historia budowy skończona :wink:

Ostatnio myślami jestem już w wykończeniówce.

Miałam ochotę wrzucac tutaj swoje inspiracje, kolory, płytki, meble, a przecież powinny się w nim znajdowac jedynie zdjęcia z budowy.

Dlatego doszłam do wniosku, że pora ten wątek zamknąc :wink: Najlepiej z nienacka, bo jak będę zwlekac, to nie zamknę, a mój dziennik zmieni się w jakiegos... mutanta wątkowego. 8)

No owszem, nie mamy jeszcze podłogówki, ocieplenia dachu czy bramy, ale myśle sobie ,że te elementy wrzucę jako fotę z całości elewacji i obejścia w swoim wątku wnętrzowym, który założe na wiosnę, jak tylko zaczniemy wykańczac dom :wink:

Komentarznik zostawiam, bo on będzie constans.

Tak więc nie znikam, a jedynie biorę oddech :lol:

hmmm.... mam tynki, mam podlogowke, mam ocieplenie dachu, wylewki...

...czyli wlasciwie tez jestem wybudowana... :lol:

Kurcze....moze tez powinnam skasowac dziennik....szkoda ze nie mozna dla siebie tego jakos zapisac... :roll:

Maja, ty nie bądz taka dosłowna , kurka! :evil:

Prowadz swój dziennik jak dlugo pragniesz- to tylko ja z moim obecnie sie juz czulam nie komfortowo 8)

A swoj dziennik skopiowalam do dokumentu Word :wink:

Więc nie zginął marnie. :wink:

Aka, bede dalej wrzucac fotki, jak zaloze nowy wątek w galerii lub we wnętrzach :wink:

Póki co, nie mam czego pisac o budowie.

W ciągu 2 miesiecy mamy miec ogrzewanie +posadzki oraz bramę. Potem wchodzimy z.... całą resztą do srodka i wtedy udokumentuję zmiany zachodzące w domu :wink:

A dom rzeczywiście juz wybudowany, wiec mogę dziennik budowy schowac do lamusa, taka fanaberia 8)

Ala, witaj! :D Ja też z niecierpliwościa czekam na wnetrza :wink: , a że nie zamierzam znikac z forum, tylko gdzies sie bedę pałętac w forumowych wątkach, łatwo bedzie na mnie wpasc i stwierdzic, czy cos juz sie wykluło czy jeszcze nie :wink:

Usmiałam sie! :lol: :lol: :lol:

Strasznie to sympatyczne wiecie? :lol:

A może wrócę? :wink:

Żartowałam! :lol:

A ja martwiłam sie,ze nikt tu nie lubił zagladac, bo tylko przez przypadek ktos się -ups!- odezwał w komentach :wink:

Inspiracje wrócą w odpowiednim momencie :wink:

Nie dam o sobie zapomniec, oj nie :lol:

Teraz bede udzielac sie w róznych dziennikach, skoro nie mam juz własnego 8)

A swoj dziennik skopiowalam do dokumentu Word :wink:

Więc nie zginął marnie. :wink:

How?

Lopatologicznie poprosze...tez sobie zrobie tak :wink:

Ctr-C i CTR-V - strona po stronie do dokumentu w Microsoft Word.

Banalnie proste :wink:

U mnie wyszło 630str dokumentu :D

można też skopiować jako stronę ("strona - zapisz jako"), ale niestety nie skopiowałam twojego dziennika przed skasowaniem, nie przewidziałam... ;)

szkoda, że go nie ma, lubiłam zaglądać...

Ja kopiowalam na raz calą strone dziennika trzymając CTR-C, reszte dzielil Word.

Sure, to miłe,że lubilas do mnie zaglądac, tak jak ja lubię Ciebie odwiedzac w Twoim przytulnym i gustownym domku :) I mam niesmiałą nadzieje, ze nadal będziesz do mnie wpadac z sąsiedzką wizytą? :wink:

Nie martwcie się, jak tradycja nakazuje, pewnie znów trafimy na jakichs -tfu-tfu- cud-fachofffcóf :roll: i będzie nad czym deliberowac :lol: :lol: :lol: