inez5 29.01.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 WOW teraz zobaczylam!! Droge do domu Ci ukradli!!! A z psa tez malo co zostalo!! Zobaczyłas? Czyli widzisz jeszcze mój Dziennik? Myślalam ,ze juz zniknął z fm! ale to fakt - było fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.01.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Zobaczyłas? Czyli widzisz jeszcze mój Dziennik? Myślalam ,ze juz zniknął z fm! a gdzie łun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 WOW teraz zobaczylam!! Droge do domu Ci ukradli!!! A z psa tez malo co zostalo!! Zobaczyłas? Czyli widzisz jeszcze mój Dziennik? Myślalam ,ze juz zniknął z fm! ale to fakt - było fajnie! hmmmm....juz nie widze! Co zrobilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.01.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Dziewczyny, dziś zamknęlam swój Dziennik. Doszłam do wnosku,że dom wybudowany, więc historia budowy skończona Ostatnio myślami jestem już w wykończeniówce. Miałam ochotę wrzucac tutaj swoje inspiracje, kolory, płytki, meble, a przecież powinny się w nim znajdowac jedynie zdjęcia z budowy. Dlatego doszłam do wniosku, że pora ten wątek zamknąc Najlepiej z nienacka, bo jak będę zwlekac, to nie zamknę, a mój dziennik zmieni się w jakiegos... mutanta wątkowego. No owszem, nie mamy jeszcze podłogówki, ocieplenia dachu czy bramy, ale myśle sobie ,że te elementy wrzucę jako fotę z całości elewacji i obejścia w swoim wątku wnętrzowym, który założe na wiosnę, jak tylko zaczniemy wykańczac dom Komentarznik zostawiam, bo on będzie constans. Tak więc nie znikam, a jedynie biorę oddech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 hmmm.... mam tynki, mam podlogowke, mam ocieplenie dachu, wylewki... ...czyli wlasciwie tez jestem wybudowana... Kurcze....moze tez powinnam skasowac dziennik....szkoda ze nie mozna dla siebie tego jakos zapisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Dziewczyny, dziś zamknęlam swój Dziennik. Doszłam do wnosku,że dom wybudowany, więc historia budowy skończona Ostatnio myślami jestem już w wykończeniówce. i dlatego powinnaś go kontynuować!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Inez - czekamy z niecierpliwością na ciąg dalszy! Pozdrawiam Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.01.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 hmmm.... mam tynki, mam podlogowke, mam ocieplenie dachu, wylewki... ...czyli wlasciwie tez jestem wybudowana... Kurcze....moze tez powinnam skasowac dziennik....szkoda ze nie mozna dla siebie tego jakos zapisac... Maja, ty nie bądz taka dosłowna , kurka! Prowadz swój dziennik jak dlugo pragniesz- to tylko ja z moim obecnie sie juz czulam nie komfortowo A swoj dziennik skopiowalam do dokumentu Word Więc nie zginął marnie. Aka, bede dalej wrzucac fotki, jak zaloze nowy wątek w galerii lub we wnętrzach Póki co, nie mam czego pisac o budowie. W ciągu 2 miesiecy mamy miec ogrzewanie +posadzki oraz bramę. Potem wchodzimy z.... całą resztą do srodka i wtedy udokumentuję zmiany zachodzące w domu A dom rzeczywiście juz wybudowany, wiec mogę dziennik budowy schowac do lamusa, taka fanaberia Ala, witaj! Ja też z niecierpliwościa czekam na wnetrza , a że nie zamierzam znikac z forum, tylko gdzies sie bedę pałętac w forumowych wątkach, łatwo bedzie na mnie wpasc i stwierdzic, czy cos juz sie wykluło czy jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A swoj dziennik skopiowalam do dokumentu Word Więc nie zginął marnie. How? Lopatologicznie poprosze...tez sobie zrobie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Inez.... ...nakablowalam na Ciebie: http://forum.muratordom.pl/komentarze-malkowej-niebudowy,t139441-12900.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Inez.... ...nakablowalam na Ciebie: http://forum.muratordom.pl/komentarze-malkowej-niebudowy,t139441-12900.htm prawidłowo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.01.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Inez.... ...nakablowalam na Ciebie: http://forum.muratordom.pl/komentarze-malkowej-niebudowy,t139441-12900.htm Usmiałam sie! Strasznie to sympatyczne wiecie? A może wrócę? Żartowałam! A ja martwiłam sie,ze nikt tu nie lubił zagladac, bo tylko przez przypadek ktos się -ups!- odezwał w komentach Inspiracje wrócą w odpowiednim momencie Nie dam o sobie zapomniec, oj nie Teraz bede udzielac sie w róznych dziennikach, skoro nie mam juz własnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.01.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A swoj dziennik skopiowalam do dokumentu Word Więc nie zginął marnie. How? Lopatologicznie poprosze...tez sobie zrobie tak Ctr-C i CTR-V - strona po stronie do dokumentu w Microsoft Word. Banalnie proste U mnie wyszło 630str dokumentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 eeeeeeeeeeeee tam..... zabralas mi moje kafle kaszubskie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No pieknie nam zrobilas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.01.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 eeeeeeeeeeeee tam..... zabralas mi moje kafle kaszubskie!! maja, "kafle kaszubskie " przytomnie skopiowalas do Komentarznika Jakies przeczucie, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.01.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No pieknie nam zrobilas... Dziewuchy, my w sierpniu musimy juz zamieszkac na tym Wygwizdowie! Więc wkrótce uruchomię inny wątek o wszystkim, co do skorupy chcę wrzucic I będzie fajniejszy A póki co, będe sie wpraszac na winko to tu- to tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 eeeeeeeeeeeee tam..... zabralas mi moje kafle kaszubskie!! maja, "kafle kaszubskie " przytomnie skopiowalas do Komentarznika Jakies przeczucie, czy co? uf!! Chociaz raz cos mi sie udalo zrobic na 102!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.01.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A swoj dziennik skopiowalam do dokumentu Word Więc nie zginął marnie. How? Lopatologicznie poprosze...tez sobie zrobie tak Ctr-C i CTR-V - strona po stronie do dokumentu w Microsoft Word. Banalnie proste U mnie wyszło 630str dokumentu można też skopiować jako stronę ("strona - zapisz jako"), ale niestety nie skopiowałam twojego dziennika przed skasowaniem, nie przewidziałam... szkoda, że go nie ma, lubiłam zaglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.01.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja kopiowalam na raz calą strone dziennika trzymając CTR-C, reszte dzielil Word. Sure, to miłe,że lubilas do mnie zaglądac, tak jak ja lubię Ciebie odwiedzac w Twoim przytulnym i gustownym domku I mam niesmiałą nadzieje, ze nadal będziesz do mnie wpadac z sąsiedzką wizytą? Nie martwcie się, jak tradycja nakazuje, pewnie znów trafimy na jakichs -tfu-tfu- cud-fachofffcóf i będzie nad czym deliberowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts