mayadaski 29.01.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja kopiowalam na raz calą strone dziennika trzymając CTR-C, reszte dzielil Word. Nie wyszlo mi tylko lewa stona jest widoczna, a prawa jest za ramami word'a... musze trenowac.... Sure...a gdzie tej strony szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No pieknie nam zrobilas... Dziewuchy, my w sierpniu musimy juz zamieszkac na tym Wygwizdowie! Więc wkrótce uruchomię inny wątek o wszystkim, co do skorupy chcę wrzucic I będzie fajniejszy A póki co, będe sie wpraszac na winko to tu- to tam! Trzymam za slowo. Z watkiem i z winkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.01.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja kopiowalam na raz calą strone dziennika trzymając CTR-C, reszte dzielil Word. Nie wyszlo mi tylko lewa stona jest widoczna, a prawa jest za ramami word'a... musze trenowac.... Sure...a gdzie tej strony szukac? w IE masz po prawej stronie u góry znaczek "strona", klikasz na to i będzie odnośnik "zapisz jako"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja kopiowalam na raz calą strone dziennika trzymając CTR-C, reszte dzielil Word. Nie wyszlo mi tylko lewa stona jest widoczna, a prawa jest za ramami word'a... musze trenowac.... Sure...a gdzie tej strony szukac? w IE masz po prawej stronie u góry znaczek "strona", klikasz na to i będzie odnośnik "zapisz jako"... hmmmm...nie widze...ale za to mam ikonke, zeby zmienic strone na dokument pdf....robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.01.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Sure, to miłe,że lubilas do mnie zaglądac, tak jak ja lubię Ciebie odwiedzac w Twoim przytulnym i gustownym domku I mam niesmiałą nadzieje, ze nadal będziesz do mnie wpadac z sąsiedzką wizytą? Nie martwcie się, jak tradycja nakazuje, pewnie znów trafimy na jakichs -tfu-tfu- cud-fachofffcóf i będzie nad czym deliberowac jasne, ze będe wpadać - i Ty do mnie też! a co do fachoffcóf, to tfu, tfu, żeby nie zapeszyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja kopiowalam na raz calą strone dziennika trzymając CTR-C, reszte dzielil Word. Nie wyszlo mi tylko lewa stona jest widoczna, a prawa jest za ramami word'a... musze trenowac.... Sure...a gdzie tej strony szukac? w IE masz po prawej stronie u góry znaczek "strona", klikasz na to i będzie odnośnik "zapisz jako"... hmmmm...nie widze...ale za to mam ikonke, zeby zmienic strone na dokument pdf....robie też ładnie... ..to masz inną wersję, albo inną przeglądarkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.01.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja kopiowalam na raz calą strone dziennika trzymając CTR-C, reszte dzielil Word. Nie wyszlo mi tylko lewa stona jest widoczna, a prawa jest za ramami word'a... musze trenowac.... Sure...a gdzie tej strony szukac? w IE masz po prawej stronie u góry znaczek "strona", klikasz na to i będzie odnośnik "zapisz jako"... hmmmm...nie widze...ale za to mam ikonke, zeby zmienic strone na dokument pdf....robie O rany, Gapa ze mnie jak .... Brak mi słów Skopiowałam do worda w taki sposób, jak mówi Maja. Jak ja mogłam tego nie zauważyc Tylko jedna strona mi wlazła do ram worda Jak to dobrze,ze Edzia zaproponowala,ze mi schowa i przechowa dziennik. Poprosze ją o wrzucenie go na chwilę ponownie, bym mogla skopiowac prawidłowo Normalnie, wstyd. Do tego momentu muszę potrenowac z komentarznikiem i kopiowaniem go w całosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.01.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No, i nie wytrzymałam Znalazłam gdzieś w kompie takie cudne zimowe zdjecie: http://lh3.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S13EPSN0OqI/AAAAAAAADYI/93zZOLbEzOY/zimowe_szalenstwo_44.jpg Mi, jako osobie dociekliwej ,nasuwa się jedno pytanie - przed kim ten biedaczek tak zwiewał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 29.01.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Powodzenia w urządzaniu. Będzie na pewno pięknie. Chyba, że weźmiesz fachowca do urządzania wnętrz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.01.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Grazi, mam nadzieję,że mój nos mnie nie zawiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 29.01.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witam i pozdrawiam serdecznie Ciebie inez5 i wszystkich odwiedzających.Właśnie wczoraj wieczorem trafiłam do Twojego dziennika, trochę poczytałam o budowie, perypetiach związanych z wykonawcami, pozachwycałam się wspaniałym domem, dodałam dziennik i komentarze do śledzenia tego tematu a tu dziś taka niespodzianka. Powiem szczerze trochę przykra bo miałam nadzieję przejrzeć Twój dziennik przynajmniej jeszcze raz, ale w związku z tym że we wszystkim szukam dobrych stron to jestem ogromną szczęściarą że właśnie wczoraj do Ciebie trafiłam i mogłam zobaczyć jaki wspaniały budujesz dom i oczywiście jeśli nie masz nic przeciwko dalej będę podziwiać jak go wykańczasz. Jeszcze raz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 30.01.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Zuzka witam Cię gorąco w moich ceglanych progach Bardzo mi miło,że podobał Ci sie mój dziennik oraz domek. No, cóż zaskoczyłam wszystkich, ale to było do przewidzenia , gdyż nie uprzedziłam o swoim ruchu. Chociaż.... już jesienią byłam o krok od zamknięcia, jednak wtedy z innych pwodów Pisałam o nich w Komentarzach. Jak zawierucha zimowa ustanie, mokre roboty skonczą się w naszym domu, pojawią sie nowe zdjęcia I oczywiście, będzie mi bardzo miło jak bedziesz tu do mnie zaglądac A dom swój pokaże w pełnej krasie jak juz bedzie choc troche inaczej wyglądał niż obecnie (bo to jż jest nudne w kółko taki sam z zewnątrz) ,tylko że elewacja i elementy drewniane też czekają do wiosny, więc... Byle do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Szczerze mowiac, to po przemysleniu popieram Twoj ruch... Znacznie bezpieczniej jest miec same wnetrza w dzienniku, bez bryly budynku, bo to ona przeciez jest charakterystyczna i po niej mozna latwo dom zlokalizowac. Bryla + wnetrze = instrukcja dla zlodzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 30.01.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Malgos, dotarłaś do samego sedna mojej decyzji. Nie chcialam sie nad tym rozwodzic , by nikogo nie urazic, ale to jest główna przyczyna mojego zniknięcia. Moze nikt - kto nie powinien, nie skopiowal sobie naszej szalenie charakterystycznej bryły Teraz juz bede sie czuc bezpieczniej na FM Małgos, Małgos - mądraś Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Ludzie czesto mysla odwrotnie i przestaja wklejac zdjecia, kiedy zaczynaja urzadzac wnetrza. Najczesciej motywuja to obawa przed utrata prywatnosci. A wystarczy rozdzielic wnetrze od domu przy takiej a takiej ulicy i nasze wnetrze staje sie fotka - jedna z setek tysiecy, ktora jednak moze kogos zainspirowac. Baaardzo dobra decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 30.01.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 A wystarczy rozdzielic wnetrze od domu przy takiej a takiej ulicy i nasze wnetrze staje sie fotka - jedna z setek tysiecy, ktora jednak moze kogos zainspirowac. Baaardzo dobra decyzja. Z takiego właśnie założenia wyszłam. Mam ochotę powklejac tu jeszcze pare zdjęc, ale wolałabym nie umiejscawiac ich w konkretnej okolicy Również z tych względów nie umieszczalam tu projektu architektonicznego, gdyż takie działania uważam za dużą lekkomyślnośc Nie bez kozery plany banków to najbardziej strzeżona tajemnica A nasz dom , to taki nasz bank, gdzie znajduje sie to, co dla nas najcenniejsze -życie nasze i naszych najbliższych, więc trzeba je chronic jak bankowy skarbiec. Mam nadzieje,że mój drugi wątek, też sie spodoba, choc pewnie nie wszystkim, bo nie preferuję stylu tzw. bezpiecznego Więc pewnie niektórzy oglądacze będą kręcic nosem Tak, jak niektórym nie podobał sie nasz stary-nowy dom Póki co, zamierzam korzystac z fachowych wątków, bo wygląda na to, iż znów muszę podszkolic sie z kolejnych etapów budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 30.01.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Bardzo mądra decyzja ja z tego samego powodu zastanawiam się czy w ogóle zakładać dziennik budowy czy może dopiero jak będę wykańczać. Czekam cierpliwie na zdjęcia z realizacji wnętrz i oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Biegnę czym prędzej żeby się niedzielnie z Tobą przywitać i podejrzeć ,jakie znowu piękne rzeczy zamieściłaś w dzienniku a tu coooo zastałam? Brak dziennika. inez,prawdę powiedziawszy to i ja się nad takim posunięciem często zastanawiam.W sumie tak sobie myślę ,ze powinnam się znaleźć w Galerii Wnętrz Forumowiczów,gdyż mój dziennik był założony w momencie ,kiedy dom już był i w zasadzie dokumentacja dotyczy wykończeniówki. Tak czy owak ,będę cierpliwie czekać na nowy Twój nowy wątek i relację z wykańczania Twoich niepowtarzalnych wnętrz( a tak się właśnie zapowiada ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 31.01.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Bardzo mądra decyzja ja z tego samego powodu zastanawiam się czy w ogóle zakładać dziennik budowy czy może dopiero jak będę wykańczać. Czekam cierpliwie na zdjęcia z realizacji wnętrz i oby do wiosny Zuzka ja nie żAłuję, ze założyłam dziennik. To świetna zabawa i wyjątkowego rodzaju doświadczenie, posmak mini bloga Trzeba tylko dobrze go sobie przemyślec, postanowic o jakichs ramach, pomyślec chwilę o swoistej odpowiedzialnosci za tzw."pierwiastek ludzki", który pojawia się wraz z rozwojem twego dziennika Ja teraz już jestem mądrzejsza To niesamowite jak zaprzyjaźniasz sie wirtualnie z ludźmi , którzy wpadają do twego dziennika, jak z nimi sie zżywasz i nie tak łatwo jest zapomniec dziennik i człowieka ,który za nim "sie ukrywa", gdy on nagle znika. Jest sporo dzienników opuszczonych od lat, a ludzie ciągle sie tam dobijaja i proszą właściciela o powrót np. Hawkoon Moim skromnym zdaniem, dziennik to nie "przelewki" pod każdym względem, co nie znaczy,że nie jest wart prowadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 31.01.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Biegnę czym prędzej żeby się niedzielnie z Tobą przywitać i podejrzeć ,jakie znowu piękne rzeczy zamieściłaś w dzienniku a tu coooo zastałam? Brak dziennika. inez,prawdę powiedziawszy to i ja się nad takim posunięciem często zastanawiam.W sumie tak sobie myślę ,ze powinnam się znaleźć w Galerii Wnętrz Forumowiczów,gdyż mój dziennik był założony w momencie ,kiedy dom już był i w zasadzie dokumentacja dotyczy wykończeniówki. Tak czy owak ,będę cierpliwie czekać na nowy Twój nowy wątek i relację z wykańczania Twoich niepowtarzalnych wnętrz( a tak się właśnie zapowiada ) Beauty fajnie ,że wpadłas Ano, zamknęłm part 1 i ogłaszam- C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts