mayadaski 02.02.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A ZARA to dobry sklep w Polsce? ...sorry za pytanie... Moja Kuzynka urodzila dziewczynke w sobote (ma juz 2ch lobuzow, wiec chodzila z dusza na ramieniu ) i wlasnie zaczynam szalec na rozowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.02.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A ZARA to dobry sklep w Polsce? ...sorry za pytanie... Moja Kuzynka urodzila dziewczynke w sobote (ma juz 2ch lobuzow, wiec chodzila z dusza na ramieniu ) i wlasnie zaczynam szalec na rozowo... Zara nie jest tania (w porównaniu z innymi dzieciecymi kolekcjami), ale przede wszystkim ma świetne kolekcje dzieciece , bo w końcu o takich tu mówimy, a nie o kolekcjach dla dużych dziewczynek czyli też masz "przyszywaną córkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Gust trzeba kształtowac od oseska Oj trzeba, trzeba. Maja Zara to na pewno drogi sklep w Polsce, zreszta jak kazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.02.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 zreszta jak kazdy. Na zachodzie to dobry sklep sieciowy (tak jak Mango,choc tu ja bym polemizowala z jakością materiałów ) a u nas to niemal exclusive Ale ich kolekcje dziecięce, a szczegolnie dziewczęce, są super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.02.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Gust trzeba kształtowac od oseska Oj trzeba, trzeba. Maja Zara to na pewno drogi sklep w Polsce, zreszta jak kazdy. To kurde!!! Albo nie kurde dla mnie znaczy pojde do Zary i zablysne przed kuzynka Dobre wiesci dla mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.02.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 zreszta jak kazdy. Na zachodzie to dobry sklep sieciowy (tak jak Mango,choc tu ja bym polemizowala z jakością materiałów ) a u nas to niemal exclusive Ale ich kolekcje dziecięce, a szczegolnie dziewczęce, są super! eeee....Inez...u nas jest traktowane jak takie hiszpanskie lepciejsze Tesco...na pewno nie Mango....sorry ale takie realia...tak samo podejscie do H&M ...i ceny podobne... nie mam na celu nikogo urazic....cenowo to nie ten poziom co Mango, Oasis...te sa troszke drozsze...ale tez nie szal...takie dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.02.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 zreszta jak kazdy. Na zachodzie to dobry sklep sieciowy (tak jak Mango,choc tu ja bym polemizowala z jakością materiałów ) a u nas to niemal exclusive Ale ich kolekcje dziecięce, a szczegolnie dziewczęce, są super! ja myślałam, ze Zara jest polska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.02.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 zreszta jak kazdy. Na zachodzie to dobry sklep sieciowy (tak jak Mango,choc tu ja bym polemizowala z jakością materiałów ) a u nas to niemal exclusive Ale ich kolekcje dziecięce, a szczegolnie dziewczęce, są super! ja myślałam, ze Zara jest polska... hiszpanska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Juz nas nie denerwuj Maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.02.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Juz nas nie denerwuj Maja. absolutnie nie mam zamiaru....po prostu...przyslowie znowu sie sprawdza...punkt widzenia sie zmienia z punktem siedzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.02.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 zreszta jak kazdy. Na zachodzie to dobry sklep sieciowy (tak jak Mango,choc tu ja bym polemizowala z jakością materiałów ) a u nas to niemal exclusive Ale ich kolekcje dziecięce, a szczegolnie dziewczęce, są super! eeee....Inez...u nas jest traktowane jak takie hiszpanskie lepciejsze Tesco...na pewno nie Mango....sorry ale takie realia...tak samo podejscie do H&M ...i ceny podobne... nie mam na celu nikogo urazic....cenowo to nie ten poziom co Mango, Oasis...te sa troszke drozsze...ale tez nie szal...takie dla wszystkich To chyba nie zbyt czytelnie się wypowiedziałam- Zara i Mango są w Polsce traktowane jak wyższa półka, podobnie River Island. MOże dlatego ,ze jest tylko kilka ich sklepów, może ze względu na ceny, może ze względu na to,że od niedawna Zara jest w Polsce... Jednak kolekcje dzieciece są świetne i aby je dostac, trzeba się niestety wykosztowac- a szkoda, bo to zakup na króciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Juz nas nie denerwuj Maja. absolutnie nie mam zamiaru....po prostu...przyslowie znowu sie sprawdza...punkt widzenia sie zmienia z punktem siedzenia.... No wiem, wiem... Tez tak ludzi wkurzam, jak kupuje w NY Levi'sy czyt. najtansze dzinsy za 35, max. 40 dol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.02.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 eeee....Inez...u nas jest traktowane jak takie hiszpanskie lepciejsze Tesco...na pewno nie Mango....sorry ale takie realia...tak samo podejscie do H&M ...i ceny podobne...: Ja tam nie polemizuję, ale kiedy mieszkałam w Londynie nie przypominam sobie by Zara była traktowana jak troszke lepsze Tesco Na pewno nie jest to lux ,ale Mothercare ma gorsze kolekcje dzieciece cenowo to nie ten poziom co Mango, Oasis...te sa troszke drozsze...ale tez nie szal...takie dla wszystkich No, widzisz a w Polsce Mango i Zara jeden poziom cenowy Choc ja wolę styl jaki prezentuje Zara - wszystko co kupiłam w Mango okazało sie kiepskiej jakości No, ale Mango nie ma dzieciecych kolekcji - czy ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.02.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Juz nas nie denerwuj Maja. absolutnie nie mam zamiaru....po prostu...przyslowie znowu sie sprawdza...punkt widzenia sie zmienia z punktem siedzenia.... No wiem, wiem... Tez tak ludzi wkurzam, jak kupuje w NY Levi'sy czyt. najtansze dzinsy za 35, max. 40 dol. Bo Wy takie światowe jesteście, dziewuchy ! Mnie też to wkurza,ze zagraniczne koncerny odzieżowe tak żerują na naszej prowincji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Juz nas nie denerwuj Maja. absolutnie nie mam zamiaru....po prostu...przyslowie znowu sie sprawdza...punkt widzenia sie zmienia z punktem siedzenia.... No wiem, wiem... Tez tak ludzi wkurzam, jak kupuje w NY Levi'sy czyt. najtansze dzinsy za 35, max. 40 dol. Bo Wy takie światowe jesteście, dziewuchy ! Mnie też to wkurza,ze zagraniczne koncerny odzieżowe tak żerują na naszej prowincji Dlatego ja sie przestalam marka przejmowac, a poniewaz mieszkanie oraz kot wysysaja ze mnie wszystkie pieniadze to po prostu kupuje ciuchy jak juz absolutnie musze i to najchetniej na wyprzedazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.02.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Juz nas nie denerwuj Maja. absolutnie nie mam zamiaru....po prostu...przyslowie znowu sie sprawdza...punkt widzenia sie zmienia z punktem siedzenia.... No wiem, wiem... Tez tak ludzi wkurzam, jak kupuje w NY Levi'sy czyt. najtansze dzinsy za 35, max. 40 dol. Bo Wy takie światowe jesteście, dziewuchy ! Mnie też to wkurza,ze zagraniczne koncerny odzieżowe tak żerują na naszej prowincji Dlatego ja sie przestalam marka przejmowac, a poniewaz mieszkanie oraz kot wysysaja ze mnie wszystkie pieniadze to po prostu kupuje ciuchy jak juz absolutnie musze i to najchetniej na wyprzedazy. Zara na wyprzedazy jest sporo tańsza, ale z ta jakością to bym nie przesadzała... kiedys mąż w pracy dostał koszulę "firmową" zakupioną w Zarze, okazala się jednorazówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.02.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A ja teraz z innej beczki. Wlaśnie w radio leciała piosenka, która mi nie daje spokoju i ciągle mi siedzi w głowie. Moze ją tu wrzucę i nią kogoś zainfekuje , by zrobiło sie miejsce na inną Od dłuzszego już czasu nie mogę uwolnic sie od tego utworu Normalnie Berlin z lat 30, zadymiony Kabaret i absynt Jak go pierwszy raz usłyszałam myślałam ,że to Marlene Dietrich , aż okazało się ,że to nie kto inny lecz Wielka Nina Hagen z epoki przedpunkowej Uwielbiam to i całymi dniami maszeruję w rytm podśpiewując sobie ten kawałek. Ciekawe, czy ktoś go zna? a oto on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ale jaja... Nie znalam, ale pokaze malzowi, on jest muzyczna kopalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.02.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Przyznam się ,że też nie znałam ,ale utwór super! aż nogi same maszerują A propos Zary ,to jest ulubiony sklep mojej 12-latki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.02.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Małgos, i jak ? Czujesz sie zainfekowana? Bo ja jakos nadal niestety maszeruję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts