Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WICHROWY KOMENTARZNIK.

inez5

Recommended Posts

• Odpowiedzi 781
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: :lol:

A ZARA to dobry sklep w Polsce?

...sorry za pytanie...

:oops:

Moja Kuzynka urodzila dziewczynke w sobote (ma juz 2ch lobuzow, wiec chodzila z dusza na ramieniu :lol: :lol: ) i wlasnie zaczynam szalec na rozowo...

:lol:

Zara nie jest tania (w porównaniu z innymi dzieciecymi kolekcjami), ale przede wszystkim ma świetne kolekcje dzieciece , bo w końcu o takich tu mówimy, a nie o kolekcjach dla dużych dziewczynek :wink:

czyli też masz "przyszywaną córkę" :wink:

zreszta jak kazdy. :-?

Na zachodzie to dobry sklep sieciowy (tak jak Mango,choc tu ja bym polemizowala z jakością materiałów :roll: ) a u nas to niemal exclusive :-?

Ale ich kolekcje dziecięce, a szczegolnie dziewczęce, są super! :D

eeee....Inez...u nas jest traktowane jak takie hiszpanskie lepciejsze Tesco...na pewno nie Mango....sorry :oops: :oops: ale takie realia...tak samo podejscie do H&M ...i ceny podobne...

nie mam na celu nikogo urazic....cenowo to nie ten poziom co Mango, Oasis...te sa troszke drozsze...ale tez nie szal...takie dla wszystkich :lol: :lol:

zreszta jak kazdy. :-?

Na zachodzie to dobry sklep sieciowy (tak jak Mango,choc tu ja bym polemizowala z jakością materiałów :roll: ) a u nas to niemal exclusive :-?

Ale ich kolekcje dziecięce, a szczegolnie dziewczęce, są super! :D

eeee....Inez...u nas jest traktowane jak takie hiszpanskie lepciejsze Tesco...na pewno nie Mango....sorry :oops: :oops: ale takie realia...tak samo podejscie do H&M ...i ceny podobne...

nie mam na celu nikogo urazic....cenowo to nie ten poziom co Mango, Oasis...te sa troszke drozsze...ale tez nie szal...takie dla wszystkich :lol: :lol:

To chyba nie zbyt czytelnie się wypowiedziałam- Zara i Mango są w Polsce traktowane jak wyższa półka, podobnie River Island.

MOże dlatego ,ze jest tylko kilka ich sklepów, może ze względu na ceny, może ze względu na to,że od niedawna Zara jest w Polsce...

Jednak kolekcje dzieciece są świetne i aby je dostac, trzeba się niestety wykosztowac- a szkoda, bo to zakup na króciutko :wink:

eeee....Inez...u nas jest traktowane jak takie hiszpanskie lepciejsze Tesco...na pewno nie Mango....sorry :oops: :oops: ale takie realia...tak samo podejscie do H&M ...i ceny podobne...:

Ja tam nie polemizuję, ale kiedy mieszkałam w Londynie nie przypominam sobie by Zara była traktowana jak troszke lepsze Tesco :wink: Na pewno nie jest to lux ,ale Mothercare ma gorsze kolekcje dzieciece :wink:

cenowo to nie ten poziom co Mango, Oasis...te sa troszke drozsze...ale tez nie szal...takie dla wszystkich :lol: :lol:

No, widzisz a w Polsce Mango i Zara jeden poziom cenowy :roll: Choc ja wolę styl jaki prezentuje Zara - wszystko co kupiłam w Mango okazało sie kiepskiej jakości :-? No, ale Mango nie ma dzieciecych kolekcji - czy ma? :wink:

Juz nas nie denerwuj Maja. :lol: :lol: :lol:

absolutnie nie mam zamiaru....po prostu...przyslowie znowu sie sprawdza...punkt widzenia sie zmienia z punktem siedzenia.... :lol: :lol: :lol:

No wiem, wiem... Tez tak ludzi wkurzam, jak kupuje w NY Levi'sy czyt. najtansze dzinsy za 35, max. 40 dol. :roll:

Bo Wy takie światowe jesteście, dziewuchy ! :lol:

Mnie też to wkurza,ze zagraniczne koncerny odzieżowe tak żerują na naszej prowincji :evil:

absolutnie nie mam zamiaru....po prostu...przyslowie znowu sie sprawdza...punkt widzenia sie zmienia z punktem siedzenia.... :lol: :lol: :lol:

No wiem, wiem... Tez tak ludzi wkurzam, jak kupuje w NY Levi'sy czyt. najtansze dzinsy za 35, max. 40 dol. :roll:

Mnie też to wkurza,ze zagraniczne koncerny odzieżowe tak żerują na naszej prowincji :evil:

Dlatego ja sie przestalam marka przejmowac, a poniewaz mieszkanie oraz kot wysysaja ze mnie wszystkie pieniadze to po prostu kupuje ciuchy jak juz absolutnie musze i to najchetniej na wyprzedazy. 8)

Dlatego ja sie przestalam marka przejmowac, a poniewaz mieszkanie oraz kot wysysaja ze mnie wszystkie pieniadze to po prostu kupuje ciuchy jak juz absolutnie musze i to najchetniej na wyprzedazy. 8)

Zara na wyprzedazy jest sporo tańsza, ale z ta jakością to bym nie przesadzała... kiedys mąż w pracy dostał koszulę "firmową" zakupioną w Zarze, okazala się jednorazówką... ;)

A ja teraz z innej beczki. Wlaśnie w radio leciała piosenka, która mi nie daje spokoju i ciągle mi siedzi w głowie. Moze ją tu wrzucę i nią kogoś zainfekuje , by zrobiło sie miejsce na inną :D

Od dłuzszego już czasu nie mogę uwolnic sie od tego utworu :wink:

Normalnie Berlin z lat 30, zadymiony Kabaret i absynt :wink:

Jak go pierwszy raz usłyszałam myślałam ,że to Marlene Dietrich , aż okazało się ,że to nie kto inny lecz Wielka Nina Hagen z epoki przedpunkowej :lol:

Uwielbiam to i całymi dniami maszeruję w rytm podśpiewując sobie ten kawałek.

Ciekawe, czy ktoś go zna? :wink:

a oto on