inez5 02.02.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Przyznam się ,że też nie znałam ,ale utwór super! aż nogi same maszerują A propos Zary ,to jest ulubiony sklep mojej 12-latki Beauty, to dobry kawałek do jeżdżenia na mopie a co do Zary, wcale sie nie dziwię i pewnie dział TRF ? Moje chłopaki (11lat- rocznikowo 12, jak lubią podkreślac ), to odwiedzają tylko New Yorker'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.02.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 a co do Zary, wcale sie nie dziwię i pewnie dział TRF ? Moje chłopaki (11lat- rocznikowo 12, jak lubią podkreślac ), to odwiedzają tylko New Yorker'a Peeeewnie! Ale dział dziecięcy tez jest niczego sobie.Wszystkie płaszczyki ,kurtałki, zmyślne nietuzinkowe sukienki kupowała właśnie tam .Jedyne co im się nie udało ,to buty ,są kiepskiej jakości ,, A dzieci ,wygląda na to,że mamy w jednym wieku ,tzn moje drugie ,jest w takim samym wieku ,jak Twoi obaj:lol: ,Jejku bliźniaki , a chociaż podobne? Córka moja urodziła się 9 maja 98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.02.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Bliżniaki dwujajowe- nie podobne Moje chlopaki są z 20września 98. Wyglada na to,ze obie mamy raczkujących nastolatków w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Nie wiem ,jak Twoje ,ale moja to pyskata strasznie się zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.02.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Nie wiem ,jak Twoje ,ale moja to pyskata strasznie się zrobiła. Ha! A jednak! Czyli to juz sie zaczyna Bo właśnie się zastanawiałam co sie dzieje z moimi, a trudno jest zmierzyc sie z faktem, ze nasze bąki stają sie nastolatkami Moje chłopaki ze słodziaków zmieniły sie w "krwiożercze bestie" względem wszystkich. Warczą i walczą z każdym, a szczególnie z nami. Aż sie boję myślec, co to będzie za rok, dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Małgos, i jak ? Czujesz sie zainfekowana? Bo ja jakos nadal niestety maszeruję .... Noooo, dziala. Malz nie znal tego, czyli znalazlas cos naprawde malo znanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.02.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Małgos, i jak ? Czujesz sie zainfekowana? Bo ja jakos nadal niestety maszeruję .... Noooo, dziala. Malz nie znal tego, czyli znalazlas cos naprawde malo znanego. Czyli maszerujecie teraz oboje ! Ja ten kawalek uslyszalam w Radio Tok Fm kilka miesięcy temu, ale oni nie mają w zwyczaju podawac jaką muzę puszczają Więc długo szukałam w necie, ciągle wierząc ,że to śpiewa Marlena W koncu na jakims forum, ktoś też szukal tego kawalka z tok fm i tak, jakos wreszcie wpadlam na te piosenkę. I oszlalam na jej punkcie dokumentnie . Jest czadowa ! W końcu mi przechodzi i żyję normalnie dopóki znów jej nie usłyszę i znów muszę swoje z nią przeżyc Dzis wieczorem znowu ją puścili w radio i... znów umarlam Ten kawalek na mnie dziala jak wirus , bo jest taki.... klimatyczny, a ja kocham stare kino, polskie filmy z lat 20, 30 i 40, klimaty bohemy artystycznej Paryża i Berlina... I to wszystko , dla mnie, jest w tej piosence ... i tak sobie z nią maszeruję po mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.02.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Nie wiem ,jak Twoje ,ale moja to pyskata strasznie się zrobiła. Ha! A jednak! Czyli to juz sie zaczyna Bo właśnie się zastanawiałam co sie dzieje z moimi, a trudno jest zmierzyc sie z faktem, ze nasze bąki stają sie nastolatkami Moje chłopaki ze słodziaków zmieniły sie w "krwiożercze bestie" względem wszystkich. Warczą i walczą z każdym, a szczególnie z nami. Aż sie boję myślec, co to będzie za rok, dwa... Przepraszam inez musiałam wczoraj skończyć gwałtownie konwersacje ,bo dziecię z łazienki nawoływało ,że pidżamę chce świeżą i musiałam w te pędy gnać. Dla mnie to pyskowanie córeczki tez jest swego rodzaju nowością,bo mój syn obecnie rozgadany prawie-osiemnastolatek w okresie dorastania zaniemówił. Bąkał tylko coś pod nosem ,jak czegoś mu było trzeba i ...słuchał moich monologów.Wiec teraz sytuacja jest dla mnie nowa. a córcia daje popalić ,oj daje.I teraz zaczynam rozumieć moich rodziców ,którzy nie raz mi powtarzali :Zobaczysz jak to będzie ,gdy będziesz miała swoje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Moja Kuzynka urodzila dziewczynke w sobote (ma juz 2ch lobuzow, wiec chodzila z dusza na ramieniu ) i wlasnie zaczynam szalec na rozowo... Gratulacje dla niej i dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.02.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Bliżniaki dwujajowe- nie podobne Moje chlopaki są z 20września 98. Wyglada na to,ze obie mamy raczkujących nastolatków w domu dokładam się... mój podlotek -8 grudnia 98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.02.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Moja Kuzynka urodzila dziewczynke w sobote (ma juz 2ch lobuzow, wiec chodzila z dusza na ramieniu ) i wlasnie zaczynam szalec na rozowo... Gratulacje dla niej i dla rodzinki Dziekuje bardzo w imieniu calej rodzinki!! Przyda nam sie ta mala ksiezniczka Ciotki moga szalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.02.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Bliżniaki dwujajowe- nie podobne Moje chlopaki są z 20września 98. Wyglada na to,ze obie mamy raczkujących nastolatków w domu dokładam się... mój podlotek -8 grudnia 98 Dolaczam do grona - sfustrowana matka nastolata urodzonego 14 czerwca 1997 roku...powoli zaczynam przegrywac pyskowki.. ...jak ja przezyje nastepne 6 lat??... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 hehe widze, ze nie tylko u mnie temat dorastajacych Nam dzieci jakie szczęscie mam powiem wam, że praiwe jestem już poza tym okresem! nie było łatwo, o nie1 miałam przez ostatnie lata dwoje dorastajacych równocześnie dzieciaków...... a teraz odpoczywam i czxekam na kolejna porcję za śerdnio 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 03.02.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Beauty, niczewo Ja wczoraj przez pisanie na FM spóźniłam sie na swój trening , na szczęscie zaczynał sie "pogawędką trenerską", więc nie wiele straciłam I teraz zaczynam rozumieć moich rodziców ,którzy nie raz mi powtarzali :Zobaczysz jak to będzie ,gdy będziesz miała swoje dzieci Jak bym słyszała moją mamę I wyobraź sobie, wczoraj te same słowa wyświetliły mi się w głowie, gdy z mężem omawiałam taktykę działania w stosunku do naszych rozkręcających się podrostków Alunek a twoje dziecię rocznikowo 12 letnie daje Ci już popalic? Maja trzymaj się twardo i nie daj sie przegadac! Trzymam za Ciebie kciuki! Dziewczyny moze jakąś grupę wsparcia wzajemnego dla udręczonych matek nastolatków założymy ?! Kurcze, przyznam sie ,ze naiwnie wierzyłam , że MOJE DZIECI NIE BĘDĄ PRZECHODZIC OKRESU BUNTU I NAPORU Dziś patrząc w lustro pukam sie w czolo mówiąc do siebie : "heeeeloooooł??!!!! jest ktoś w domu?!!! " Rzeczywistosc jest brutalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 03.02.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 miałam przez ostatnie lata dwoje dorastajacych równocześnie dzieciaków...... a teraz odpoczywam i czxekam na kolejna porcję za śerdnio 6 lat Aka to Ty też masz bliźniaki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 miałam przez ostatnie lata dwoje dorastajacych równocześnie dzieciaków...... a teraz odpoczywam i czxekam na kolejna porcję za śerdnio 6 lat Aka to Ty też masz bliźniaki??? nie, nie....,ale w tej chwili 19-latka i 16 letnia córe...takze oni prawie w tym samy czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 03.02.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 miałam przez ostatnie lata dwoje dorastajacych równocześnie dzieciaków...... a teraz odpoczywam i czxekam na kolejna porcję za śerdnio 6 lat Aka to Ty też masz bliźniaki??? nie, nie....,ale w tej chwili 19-latka i 16 letnia córe...takze oni prawie w tym samy czasie no, tak w końcu okres dojrzewania trwa ładnych parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 03.02.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dzis tato przesłał mi piękne zdjecia z mojego rodzinnego miasta Jastarni. Wybieramy się tam rodzinnie w weekend i wtedy strzele kilka od strony morza Póki co, pokaże Wam kilka ujęc z przedwczoraj od strony zatoki (ciekawe czy ktoś, kto tu bywał latem, rozpozna prezentowane widoki ) Widok z portu w kierunku miasta http://lh5.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2lu-IC7IxI/AAAAAAAADcI/X61c8nJc5gc/s640/IMG_7414.JPG Przystan jachtowa i żaglówki- widok na wodę http://lh6.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2luX72pv6I/AAAAAAAADcA/KL3gNwh16c8/s640/IMG_7413.JPG port rybacki. Kutry. http://lh5.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2luWBs7VmI/AAAAAAAADb4/Sc8TDbFmc00/s640/IMG_7411.JPG http://lh4.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2luXLrS7cI/AAAAAAAADb8/8tTQNUqkpZE/s640/IMG_7412.JPG Widok na wyjście z portu (w oddali "główki portowe" http://lh4.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2lu-6tj0QI/AAAAAAAADcM/VX2U26cyoWw/s640/IMG_7415.JPG Marina jachtowa. http://lh5.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2lvuXuOO7I/AAAAAAAADcg/J-U_hIl1Co4/s640/IMG_7427.JPG http://lh3.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2lwxN9NjxI/AAAAAAAADc0/30cq6U0LdDk/s640/IMG_7423.JPG http://lh6.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2lwyk7SmTI/AAAAAAAADc8/YFqN-6tTT74/s640/IMG_7425.JPG http://lh4.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2lwzUlNJtI/AAAAAAAADdA/cAxwLKV2BuM/s640/IMG_7426.JPG Deptak przy marinie. http://lh5.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2lw1b-ym5I/AAAAAAAADdM/MB1pRlsHCig/s640/IMG_7428.JPG Mgła dodała klimatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.02.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Inez - przepiękne foteczki... ależ ci zazdraszczam, że to twoje rodzinne stronu. Uwielbiam cały półwysep helski. Bywamy tam rodzinnie najczęściej w Chałupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.02.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 wow!! piekne widoki!! piekna jest zima jak sie ja oglada na obrazkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts