inez5 03.02.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Inez - przepiękne foteczki... ależ ci zazdraszczam, że to twoje rodzinne stronu. Uwielbiam cały półwysep helski. Bywamy tam rodzinnie najczęściej w Chałupach Chałupy fajne som Ale głównie na campingach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 03.02.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 wow!! piekne widoki!! piekna jest zima jak sie ja oglada na obrazkach gwarantuję Ci , Maja, ze tam i na żywo zimą jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.02.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 wow!! piekne widoki!! piekna jest zima jak sie ja oglada na obrazkach gwarantuję Ci , Maja, ze tam i na żywo zimą jest pięknie tja...ale wszystko z zimna odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 03.02.2010 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 wow!! piekne widoki!! piekna jest zima jak sie ja oglada na obrazkach gwarantuję Ci , Maja, ze tam i na żywo zimą jest pięknie tja...ale wszystko z zimna odpada lub przymarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.02.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 wow!! piekne widoki!! piekna jest zima jak sie ja oglada na obrazkach gwarantuję Ci , Maja, ze tam i na żywo zimą jest pięknie tja...ale wszystko z zimna odpada lub przymarza szczególnie, jak tak wieje, jak dzisiaj! mogłoby przy okazji odpaść trochę śniegu z mojego podjazdu... ..hm, widzę, że sporo osób bywa w Chałupach, ciekawe, czy kiedyś się spotkałyśmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.02.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 pieknie tam, cudne fotki...mimo, ze zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.02.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Inez - przepiękne foteczki... ależ ci zazdraszczam, że to twoje rodzinne stronu. Uwielbiam cały półwysep helski. Bywamy tam rodzinnie najczęściej w Chałupach Chałupy fajne som Ale głównie na campingach bo my bywamy właśnie kempingowo moja latorośl z natury jest łagodna i spokojna i póki co nie daje w kość.No może trochę, ale to przez szkołę. Chłopak zdolny, ale bywa mało skoncentrowany itd, do tego pierwsze zawody miłosne. Myślę,że małymi kroczkami wchodzi w okres burzy hormanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Piekne zdjatka, ale ja sobie tez z daleka popatrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.02.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 wow!! piekne widoki!! piekna jest zima jak sie ja oglada na obrazkach gwarantuję Ci , Maja, ze tam i na żywo zimą jest pięknie tja...ale wszystko z zimna odpada lub przymarza szczególnie, jak tak wieje, jak dzisiaj! mogłoby przy okazji odpaść trochę śniegu z mojego podjazdu... ..hm, widzę, że sporo osób bywa w Chałupach, ciekawe, czy kiedyś się spotkałyśmy?? ano ciekawe który kemping jest twoim ulubionym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 wow!! piekne widoki!! piekna jest zima jak sie ja oglada na obrazkach gwarantuję Ci , Maja, ze tam i na żywo zimą jest pięknie tja...ale wszystko z zimna odpada lub przymarza szczególnie, jak tak wieje, jak dzisiaj! mogłoby przy okazji odpaść trochę śniegu z mojego podjazdu... ..hm, widzę, że sporo osób bywa w Chałupach, ciekawe, czy kiedyś się spotkałyśmy?? ano ciekawe który kemping jest twoim ulubionym? ten 1-szy, Małe Morze, bo tam trzymalismy sprzęt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 04.02.2010 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dziewczyny, tam sie takie tłumy przewalają co roku,że naprawde nie trudno spotkac znajomych z przedszkola, którzy od lat już mieszkają gdzieś w świecie A oto Jastarnia widziana z ...kosmosu Od strony zatoki puckiej port, bialy pas plazy graniczy z otwartym morzem. W najszerszym miejscu miasta , od wody do wody, - tj, wysuniete główki portowe (wejscie do portu) ok.700m. http://lh4.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2rRVjbDlpI/AAAAAAAADe4/D0qNnsY7t8M/jast_kosmos3.jpg I trochę lata Widok od strony portu. http://lh5.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2rRU86D_mI/AAAAAAAADew/FSngDPWvwzc/4050.jpg Znaleziona w necie fotografia - port w Jastarni wieczorem. Wakacje. Dziś wszystko pod pierzynką śniegu http://lh5.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2rRVYfVqwI/AAAAAAAADe0/SIbr0MihDRo/s720/2741891183466609143.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 04.02.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Sure sprzęt? Dechy? Latawiec? Male Morze znam - rodzinka z Gdanska od nastu lat ma tam swoją przyczepe i siedzi od czerwca do września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 04.02.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Piekne zdjatka, ale ja sobie tez z daleka popatrze. tak z dystansu 800km! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 miły trzyma dechę i żagielki, ja tylko z doskoku pływam, bo za dużo nie umiem (choć szkółkę skończyłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.02.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 miły trzyma dechę i żagielki, ja tylko z doskoku pływam, bo za dużo nie umiem (choć szkółkę skończyłam) My na Małym Morzu zaczynaliśmy 9-8 lat temu. Póżniej był już tylko Kaper. Małż pływał na desce a ja uczyłam się ... aż tu pewnego dnia mój małż zdradził dechę dla motorów i w ten dramatyczny sposób skończyła się moja przygoda z pływaniem na desce została mi tylko pianka na pamiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 miły trzyma dechę i żagielki, ja tylko z doskoku pływam, bo za dużo nie umiem (choć szkółkę skończyłam) My na Małym Morzu zaczynaliśmy 9-8 lat temu. Póżniej był już tylko Kaper. Małż pływał na desce a ja uczyłam się ... aż tu pewnego dnia mój małż zdradził dechę dla motorów i w ten dramatyczny sposób skończyła się moja przygoda z pływaniem na desce została mi tylko pianka na pamiątkę no, piankę też mam! mój dla motoru zaplanował w domu tzw. "pokój motóra", gdzie na razie jest składowisko rzeczy, które się nie pomieściły w innych pomieszczeniach. Trzeba je jakoś zagispodarować, bo niedługo motór nastanie, jestem pewna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Piekne zdjatka, ale ja sobie tez z daleka popatrze. tak z dystansu 800km! Na razie, bo chcialabym sie kiedys tam przejechac. Ale jak sie troszke cieplej zrobi... Albo troszku jak mowia w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 04.02.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 O-cho! Laski! A jeździcie ze swoimi harleyowcami w charakterze "nadobnego plecaka" czy też macie swoje rumaki ? Szkoda,ze już Was trudno złapac na wodzie, bo moze bysmy sie kiedys umówiły na dechy Małgos, jeśli lubisz NY to i polubisz Jastarnie w pełni lata. Wszystko co te miasta rózni, to brak w Jastarni drapaczy chmur i ludzie niekompletnie ubrani na ulicy, poza tym tak samo intensywne życie 24/24h i pełno wody A jak przyjedziesz sama, to wyjedziesz bogatsza o tabuny nowych przyjaciół z całej Polski (a nawet świata ). Warto tu zawitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Małgos, jeśli lubisz NY to i polubisz Jastarnie w pełni lata. Wszystko co te miasta rózni, to brak drapaczy chmur i ludzie niekompletnie ubrani na ulicy, poza tym tak samo intensywne życie 24/24h i pełno wody A jak przyjedziesz sama, to wyjedziesz bogatsza o tabuny nowych przyjaciół z całej Polski (a nawet świata ). Warto tu zawitac No i na pewno nie jest tak wilgotno. Ty to umiesz zachecic... kupilas mnie calkowicie. Na pewno latem przyjade, a moze nawet wczesniej, przed sezonem. Znasz jakies tanie miejsce na nocleg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 04.02.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Malgos, słuszna decyzja poza sezonem tj. od wrzesnia do maja. Jesli chcesz znaleźc fajne miejsce to mogę ci parę podrzucic na priv. Co do "tanie" - tam raczej nie jest tanio, w potocznym tego słowa znaczeniu. Tanio, to na lądzie. Taniej - tylko poza sezonem. Jesli chcesz na maj lub lato - to już trzeba zaklepywac Ja polecam pełnię lata Wtedy to mozna sie zakochac w tym miejscu na zabój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts