Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WICHROWY KOMENTARZNIK.

inez5

Recommended Posts

• Odpowiedzi 781
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wow!!

piekne widoki!!

piekna jest zima jak sie ja oglada na obrazkach :lol: :lol:

gwarantuję Ci , Maja, ze tam i na żywo zimą jest pięknie :wink:

tja...ale wszystko z zimna odpada :lol: :lol:

lub przymarza :D

szczególnie, jak tak wieje, jak dzisiaj!

mogłoby przy okazji odpaść trochę śniegu z mojego podjazdu... ;)

..hm, widzę, że sporo osób bywa w Chałupach, ciekawe, czy kiedyś się spotkałyśmy?? :roll:

Inez - przepiękne foteczki... ależ ci zazdraszczam, że to twoje rodzinne stronu. Uwielbiam cały półwysep helski. Bywamy tam rodzinnie najczęściej w Chałupach :D

Chałupy fajne som :wink:

Ale głównie na campingach :wink:

bo my bywamy właśnie kempingowo :wink:

moja latorośl z natury jest łagodna i spokojna i póki co nie daje w kość.No może trochę, ale to przez szkołę. Chłopak zdolny, ale bywa mało skoncentrowany itd, do tego pierwsze zawody miłosne. Myślę,że małymi kroczkami wchodzi w okres burzy hormanów :(

wow!!

piekne widoki!!

..hm, widzę, że sporo osób bywa w Chałupach, ciekawe, czy kiedyś się spotkałyśmy?? :roll:

ano ciekawe :D

który kemping jest twoim ulubionym?

wow!!

piekne widoki!!

ano ciekawe :D

który kemping jest twoim ulubionym?

ten 1-szy, Małe Morze, bo tam trzymalismy sprzęt...

Dziewczyny, tam sie takie tłumy przewalają co roku,że naprawde nie trudno spotkac znajomych z przedszkola, którzy od lat już mieszkają gdzieś w świecie :wink:

A oto Jastarnia widziana z ...kosmosu :D

Od strony zatoki puckiej port, bialy pas plazy graniczy z otwartym morzem. W najszerszym miejscu miasta , od wody do wody, - tj, wysuniete główki portowe (wejscie do portu) ok.700m. :D

http://lh4.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2rRVjbDlpI/AAAAAAAADe4/D0qNnsY7t8M/jast_kosmos3.jpg

I trochę lata :wink: Widok od strony portu.

http://lh5.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2rRU86D_mI/AAAAAAAADew/FSngDPWvwzc/4050.jpg

Znaleziona w necie fotografia - port w Jastarni wieczorem. Wakacje.

Dziś wszystko pod pierzynką śniegu :wink:

http://lh5.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2rRVYfVqwI/AAAAAAAADe0/SIbr0MihDRo/s720/2741891183466609143.jpg

miły trzyma dechę i żagielki, ja tylko z doskoku pływam, bo za dużo nie umiem (choć szkółkę skończyłam) ;)

My na Małym Morzu zaczynaliśmy 9-8 lat temu. Póżniej był już tylko Kaper.

Małż pływał na desce a ja uczyłam się :wink: ... aż tu pewnego dnia

mój małż zdradził dechę dla motorów i w ten dramatyczny sposób skończyła się moja przygoda z pływaniem na desce :( została mi tylko pianka na pamiątkę :wink:

miły trzyma dechę i żagielki, ja tylko z doskoku pływam, bo za dużo nie umiem (choć szkółkę skończyłam) ;)

My na Małym Morzu zaczynaliśmy 9-8 lat temu. Póżniej był już tylko Kaper.

Małż pływał na desce a ja uczyłam się :wink: ... aż tu pewnego dnia

mój małż zdradził dechę dla motorów i w ten dramatyczny sposób skończyła się moja przygoda z pływaniem na desce :( została mi tylko pianka na pamiątkę :wink:

no, piankę też mam! ;)

mój dla motoru zaplanował w domu tzw. "pokój motóra", gdzie na razie jest składowisko rzeczy, które się nie pomieściły w innych pomieszczeniach. Trzeba je jakoś zagispodarować, bo niedługo motór nastanie, jestem pewna! :lol:

O-cho! :o Laski! :D

A jeździcie ze swoimi harleyowcami w charakterze "nadobnego plecaka" czy też macie swoje rumaki ? :wink:

Szkoda,ze już Was trudno złapac na wodzie, bo moze bysmy sie kiedys umówiły na dechy :wink:

Małgos, jeśli lubisz NY to i polubisz Jastarnie w pełni lata. Wszystko co te miasta rózni, to brak w Jastarni drapaczy chmur i ludzie niekompletnie ubrani na ulicy, poza tym tak samo intensywne życie 24/24h i pełno wody :lol:

A jak przyjedziesz sama, to wyjedziesz bogatsza o tabuny nowych przyjaciół z całej Polski (a nawet świata :wink: ).

Warto tu zawitac :wink:

Małgos, jeśli lubisz NY to i polubisz Jastarnie w pełni lata. Wszystko co te miasta rózni, to brak drapaczy chmur i ludzie niekompletnie ubrani na ulicy, poza tym tak samo intensywne życie 24/24h i pełno wody :lol:

A jak przyjedziesz sama, to wyjedziesz bogatsza o tabuny nowych przyjaciół z całej Polski (a nawet świata :wink: ).

Warto tu zawitac :wink:

No i na pewno nie jest tak wilgotno. :lol: :wink:

Ty to umiesz zachecic... kupilas mnie calkowicie. 8) Na pewno latem przyjade, a moze nawet wczesniej, przed sezonem. :roll: Znasz jakies tanie miejsce na nocleg? :roll:

Malgos, słuszna decyzja :lol:

poza sezonem tj. od wrzesnia do maja.

Jesli chcesz znaleźc fajne miejsce to mogę ci parę podrzucic na priv.

Co do "tanie" - tam raczej nie jest tanio, w potocznym tego słowa znaczeniu. :roll:

Tanio, to na lądzie.

Taniej - tylko poza sezonem.

Jesli chcesz na maj lub lato - to już trzeba zaklepywac 8)

Ja polecam pełnię lata :wink: Wtedy to mozna sie zakochac w tym miejscu na zabój :wink: