Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WICHROWY KOMENTARZNIK.

inez5

Recommended Posts

hej inez5,

ja tez powoli opanowuje nowe forum, najbardziej mnie drazni, ze strasznie spowalnia mi kompa (czy tylko u mnie..!!??) , stronki ciagle mi sie zawieszaja, gdy wchodze na muratora. Moze moj komp nie jest najnowszy , ale z poprzednia wersja forum nie mialam takich problemow.. kurcze blade..!!!! :mad:

Aha, dziekuje za zyczenia :-) , a co to za lampa nie daje Ci spac w nocy.. ??! Moze foteczka..???

No i czekam z niecierpliwie na obszerne relacje z targow... :yes:

A kiedy bedzie ten dziennik...?! :cool:

• Odpowiedzi 781
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej inez5,

ja tez powoli opanowuje nowe forum, najbardziej mnie drazni, ze strasznie spowalnia mi kompa (czy tylko u mnie..!!??) , stronki ciagle mi sie zawieszaja, gdy wchodze na muratora. Moze moj komp nie jest najnowszy , ale z poprzednia wersja forum nie mialam takich problemow.. kurcze blade..!!!! :mad:

Aha, dziekuje za zyczenia :-) , a co to za lampa nie daje Ci spac w nocy.. ??! Moze foteczka..???

No i czekam z niecierpliwie na obszerne relacje z targow... :yes:

A kiedy bedzie ten dziennik...?! :cool:

Hejka! :)

Podobno Opera pięknie śmiga. Ja mam Firefoxa i już jest naprawdę szybko (w porównaniu do świąt). Podobno te dwa radzą sobie dobrze- wywal explorera , jak masz i spróbuj inną przeglądarke.

Lampa to booosssska Lampara! :D Pokażę jak juz kupię- okazało się, ze w Szwecji jest taniej (w sklepie ze skandynawskim designem online) , ale i tak z przesyłką sporo, mimo że mniej niż w Polsce . Hmmmmm.... Ale nic. Znalazłam norweskiego producenta NorthernLighting - mała podpowiedź :) i próbuję zakupić bezpośrednio "od" na firmę mojego małża :D

Jak się da - prawie 50% taniej będzie!

Aaaaa, podałam wam producenta i podpowiedż - lampa jest wieeeeelka, biała i wisi. Ciekawe czy ktoś wpadnie na którą poluję? :D

A dziennik będzie po moim powrocie z Mediolanu- targi są 14.04- 19.04. Jak się wyśpię. :)

Maja, basen jest EXTRA! :) Ale ja bym się troszkę bała- małe zachwianie na podeście wokól basenu i - fiuuuuu! - lecisz w dół. Jakas barierka by się jednak przydała...

A poza tym, jak tam musi wiać??!! Wiem, wiem, skrzywiona z tym wiatrem jestem, ale jakoś nie wyobrażam sobie, ze wiatr nie daje popalić na wysokosci kilkunastu metrów nad ziemią ...

Choć szkoda, ze nie mam przyjaciół z takim zarąbistym "dachem" :D :D:D

A co do dziennika.

Wiecie co, albo jestem jeszcze daleko w kolejce programistów do unormowania mojego konta, albom głupia totalnie.

Ciagle nie wszystko sie u mnie pojawia, nie wszystko działa.

Nie rozrózniam dziennika od bloga, póki co. Nie podjełam wiec jeszcze decyzji, co założyć- bo to podobno nie to samo...?

A moze wy juz wiecie czym się je jedno- a czym drugie?

Inez, ja na blogu nie jestem - jeszcze...czy wcale nie bede....tez nie wiem, ale moj stary dziennik ciagle dziala dobrze na starych zasadach, wiec nie zmieniam.

Gdzies przeczytalam , ze administracja sama badzie przenosic dzienniki do tej nowej funkcji, ale glowy sobie za to strwierdzenie nie dam uciac....

Ja mam Firefox'a i forum mi dobrze dziala...przenosic sie na inna wyszukiwarke nie bede...

...a odnosnie wiatru i basenu....i TY to mowisz???

Ta z Wichrowego Komentarznika? :D:D:D

wiatru sie boisz?

einfach wez drachel i bedziesz w basenie.:p

o-sz kurna, dobiłam do Elyty! :D

Sama oczom nie wierzę - to wszystko przez to zamieszanie wokół nowego FM... :)

Maja właśnie dlatego, że gdziekolwiek mieszkam tam wieje (w Toruniu mieszkałam na IX p. i tam u góry też wiało ) to pierwszą ,rzeczą jakiej sie spodziewam wszędzie - i jakiej wypatruję- to ruch powietrza, wiatr. I zwykle jak go nie czuje, to jestem niepomiernie zdziwiona, bo to takie przecież normalne, że wieje :D

Niektórzy oglądają świat poprzez światło,słońce , kształty, kolory itp.- ja poprzez wiatr i dostęp do wody (ale nie butelkowej czy kranówy ). Jak nie ma w pobliżu choćby kałuży, źle się czuję - na Saharze bym padła jak mucha w parę godzin :D

Dlatego rejestruję miejsca wietrzne i bezwietrzne, co nie znaczy, że ja lubię wiatr, tak jak lubię wodę :)

Wodę kocham - wiatru sie spodziewam i oczekuję. Myślę, ze Eskimos patrzy na świat przez pryzmat śniegu- ile śniegu by tu mogło się zmieścic, jak długo leży, czemu go nie ma , jak długo pada, czemu jest taki a nie inny itp ;)

Rasia Oj, gdyby o tym , że sie poddajesz usłyszała Czarna Mamba inaczej bys śpiewała ....! ;D

Spoko.

Wszyscy dostają kurwicy.

Jak zniknie "przeprośny napis" od Redakcji, bedziesz wiedziała ,że wszystko działa i dasz radę.

A lampe pokaże jak kupię- nie chcę zapeszyc :D Sorki.

Już i tak sie złamałam i umieściłam podpowiedzi dla niecierpliwych "szperaczy" :)

Ooooo, stawiam, ze to ta.

Dziennik Marka jest na swoim miejscu... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=107578

Tyyyyyyyyyyyyyy kokietko Ty. Taka chodzila jak dziecko we mgle niby, a oblatana jakby sie na forum urodzila. ;) Dzieki Ci kochana!