Hanneczka 08.04.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 hej inez5, ja tez powoli opanowuje nowe forum, najbardziej mnie drazni, ze strasznie spowalnia mi kompa (czy tylko u mnie..!!??) , stronki ciagle mi sie zawieszaja, gdy wchodze na muratora. Moze moj komp nie jest najnowszy , ale z poprzednia wersja forum nie mialam takich problemow.. kurcze blade..!!!! Aha, dziekuje za zyczenia , a co to za lampa nie daje Ci spac w nocy.. ??! Moze foteczka..??? No i czekam z niecierpliwie na obszerne relacje z targow... A kiedy bedzie ten dziennik...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.04.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Inez, Ten basen tez jest dobry: http://www.g-network.nl/blog/wp-content/uploads/2006/10/villadall.jpg To tylko troche oprogramowania - trzeba sie nauczyc i zyc dalej...budowlancow przezylas a informatykom nie dasz rady? :D:D No wlasnie, gdzie obiecany dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.04.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 super odskocznia ......do takiego basenu chociażby:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Swietny pomysl z tym basenem, chyba tez sobie taki zrobie. Juz zaczynam wrzucac pieniazki do skarbonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 hej inez5, ja tez powoli opanowuje nowe forum, najbardziej mnie drazni, ze strasznie spowalnia mi kompa (czy tylko u mnie..!!??) , stronki ciagle mi sie zawieszaja, gdy wchodze na muratora. Moze moj komp nie jest najnowszy , ale z poprzednia wersja forum nie mialam takich problemow.. kurcze blade..!!!! Aha, dziekuje za zyczenia , a co to za lampa nie daje Ci spac w nocy.. ??! Moze foteczka..??? No i czekam z niecierpliwie na obszerne relacje z targow... A kiedy bedzie ten dziennik...?! Hejka! Podobno Opera pięknie śmiga. Ja mam Firefoxa i już jest naprawdę szybko (w porównaniu do świąt). Podobno te dwa radzą sobie dobrze- wywal explorera , jak masz i spróbuj inną przeglądarke. Lampa to booosssska Lampara! Pokażę jak juz kupię- okazało się, ze w Szwecji jest taniej (w sklepie ze skandynawskim designem online) , ale i tak z przesyłką sporo, mimo że mniej niż w Polsce . Hmmmmm.... Ale nic. Znalazłam norweskiego producenta NorthernLighting - mała podpowiedź i próbuję zakupić bezpośrednio "od" na firmę mojego małża Jak się da - prawie 50% taniej będzie! Aaaaa, podałam wam producenta i podpowiedż - lampa jest wieeeeelka, biała i wisi. Ciekawe czy ktoś wpadnie na którą poluję? A dziennik będzie po moim powrocie z Mediolanu- targi są 14.04- 19.04. Jak się wyśpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Maja, basen jest EXTRA! Ale ja bym się troszkę bała- małe zachwianie na podeście wokól basenu i - fiuuuuu! - lecisz w dół. Jakas barierka by się jednak przydała... A poza tym, jak tam musi wiać??!! Wiem, wiem, skrzywiona z tym wiatrem jestem, ale jakoś nie wyobrażam sobie, ze wiatr nie daje popalić na wysokosci kilkunastu metrów nad ziemią ... Choć szkoda, ze nie mam przyjaciół z takim zarąbistym "dachem" :D:D A co do dziennika. Wiecie co, albo jestem jeszcze daleko w kolejce programistów do unormowania mojego konta, albom głupia totalnie. Ciagle nie wszystko sie u mnie pojawia, nie wszystko działa. Nie rozrózniam dziennika od bloga, póki co. Nie podjełam wiec jeszcze decyzji, co założyć- bo to podobno nie to samo...? A moze wy juz wiecie czym się je jedno- a czym drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Aka i Małgos, pomarzyć można ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Taka ze sztucznego marmuru ta lampa? Inez - niektorzy juz maja blogi - mozesz wejsc i zobaczyc, czym to sie rozni. Te dzienniki sa w "Dzienniki budowy" wyodrebnione. Jak wrocisz to juz pewnie wszystko bedzie hulalo jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Nie - raczej jest "lekka i przestrzenna" jak sie na nią patrzy I.... zaskakująca Z polipropylenu- czy czegos takiego. Acha, i brzydko sie nazywa .... Zajrzę na te blogi. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez inez5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.04.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Inez, ja na blogu nie jestem - jeszcze...czy wcale nie bede....tez nie wiem, ale moj stary dziennik ciagle dziala dobrze na starych zasadach, wiec nie zmieniam. Gdzies przeczytalam , ze administracja sama badzie przenosic dzienniki do tej nowej funkcji, ale glowy sobie za to strwierdzenie nie dam uciac.... Ja mam Firefox'a i forum mi dobrze dziala...przenosic sie na inna wyszukiwarke nie bede... ...a odnosnie wiatru i basenu....i TY to mowisz??? Ta z Wichrowego Komentarznika? :D:D wiatru sie boisz? einfach wez drachel i bedziesz w basenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Inez, jesteś dzielna! Ja w siebie zwątpiłam, że dam radę poradzić sobie aż z takimi nowościami... oopsss... wyszedł mój konserwatyzm..:oops: Pokaż lampę, nie każ mi szukać, bo wiesz, że i tak nie znajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 o-sz kurna, dobiłam do Elyty! Sama oczom nie wierzę - to wszystko przez to zamieszanie wokół nowego FM... Maja właśnie dlatego, że gdziekolwiek mieszkam tam wieje (w Toruniu mieszkałam na IX p. i tam u góry też wiało ) to pierwszą ,rzeczą jakiej sie spodziewam wszędzie - i jakiej wypatruję- to ruch powietrza, wiatr. I zwykle jak go nie czuje, to jestem niepomiernie zdziwiona, bo to takie przecież normalne, że wieje Niektórzy oglądają świat poprzez światło,słońce , kształty, kolory itp.- ja poprzez wiatr i dostęp do wody (ale nie butelkowej czy kranówy ). Jak nie ma w pobliżu choćby kałuży, źle się czuję - na Saharze bym padła jak mucha w parę godzin Dlatego rejestruję miejsca wietrzne i bezwietrzne, co nie znaczy, że ja lubię wiatr, tak jak lubię wodę Wodę kocham - wiatru sie spodziewam i oczekuję. Myślę, ze Eskimos patrzy na świat przez pryzmat śniegu- ile śniegu by tu mogło się zmieścic, jak długo leży, czemu go nie ma , jak długo pada, czemu jest taki a nie inny itp Rasia Oj, gdyby o tym , że sie poddajesz usłyszała Czarna Mamba inaczej bys śpiewała ....! ;D Spoko. Wszyscy dostają kurwicy. Jak zniknie "przeprośny napis" od Redakcji, bedziesz wiedziała ,że wszystko działa i dasz radę. A lampe pokaże jak kupię- nie chcę zapeszyc Sorki. Już i tak sie złamałam i umieściłam podpowiedzi dla niecierpliwych "szperaczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja ja znajde, nie boj nic, na razie szukam dziennika markamariana, bo on sam nie wie, gdzie sie podzial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Drużyna "Niewidzialna Ręka" na stanowisku! Powodzenia w poszukiwaniach zagubionych dzienników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 http://www.northernlighting.no/images/high/scheisse_4.jpg ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja ja znajde, nie boj nic, na razie szukam dziennika markamariana, bo on sam nie wie, gdzie sie podzial... Dziennik Marka jest na swoim miejscu... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=107578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 http://www.northernlighting.no/images/high/scheisse_4.jpg ??? Ooooo, stawiam, ze to ta. Dziennik Marka jest na swoim miejscu... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=107578 Tyyyyyyyyyyyyyy kokietko Ty. Taka chodzila jak dziecko we mgle niby, a oblatana jakby sie na forum urodzila. Dzieki Ci kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 http://www.northernlighting.no/images/high/scheisse_4.jpg ??? A- Ha! Rasia, ty diablico! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Kolejna, trafiona-zatopiona! i jak? Fajna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Bardzo, bardzo fajna. Lampy to moja pieta achillesowa. Nie mam sie gdzie wyzyc, buuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts