rasia 08.04.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A- Ha! Rasia, ty diablico! Ja też tylko tą bym wybrała... Jest przecudownie fantastyczna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Malgos, małe lampy też są piękne i mogą byc takie ekscentrycznie minimalistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Prawda Rasia? Jest boska- widziałam ja na żywca. Wisiała na wystawie w pewnym concept storze w Gdyni. Macałam i macałam i wzdychałam do niej nieśmiało. Teraz muszę ja zdobyć kanałami - bo w sklepie cena mnie przewraca na łopatki - nawet ta promocyjna, choc byłam o krok od jej kupna... Pochwalę sie jak ją otrzymam. Tzn. jeśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.04.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Inez ,ale ta lampa to jest normalnie ODLOT:yes: Bezczelnie podejrzałam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Malgos, małe lampy też są piękne i mogą byc takie ekscentrycznie minimalistyczne Wiem, ale ja mam problem techniczny z wiszacymi. Wszystko przez wysoki sufit. Prawie wszystkie zajefajne lampy sa na jedna zarowke 40, max 60 W, a to duuuuzo za ciemno jak dla mnie. Z kolei tam, gdzie mam niskie sufity nie dam lamp wiszacych, bo jak tam wchodze to od razu mam uczucie, ze mi sufit na glowe spadnie, wiec tam beda tylko jakies plafony. Zostaje mi szalenstwo tylko w lampach stojacych. O, wyzalilam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Inez ,ale ta lampa to jest normalnie ODLOT:yes: Bezczelnie podejrzałam:oops: No, cóż pozostaje mi sie zgodzić z tą opinią To na nią CHORUJĘ! To moja druga miłość podsufitowa - pierwsza to taki jebutny kandelabr na tealighty, który umieściłam kiedys w dzienniku. Dostepny tylko w jednym sklepiku w Londynie. ech.... Jest drogi jak... i niestety, za wielki do mojego domku.... Ale kiedyś, jak sobie wybuduję drugi dom, z antresolą, to go kupię -...pod warunkiem, ze wygram w totka - i ...powieszę Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A mnie sie marzy taka lampa z butelek, wiesz o co kaman. Ale taka duuuuuza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Chwila refleksji dokładnie to napisałam redakcji - że zanim zaczęła operacje mogła zafundować szkolenie z zarządzania zmianą. pewnie i tak każdy by musiał przejść przez faze negacji ale może łatwiej by było dobrnąć do zaangażowania a co do basenu - takie coś się odbyło w warszawie. widziałam oferte sprzedaży tego mieszkania swego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dziennik Marka jest na swoim miejscu... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=107578 i Ty sie niby nie umiesz odnaleźć!!!! Co za trzpiotka Inez lampa fantastyczna!!!! Nie dziwie sie że na nią chorujesz! Jest jeszcze bardziej odpalona od moich glutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A mnie sie marzy taka lampa z butelek, wiesz o co kaman. Ale taka duuuuuza. Malgos, to przy twoim metrażu weź na luz i kup podsufitowy pęk butelek z czerwonym winem lub puszki Campbela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) [quote=efilo;4056857 Inez lampa fantastyczna!!!! Nie dziwie sie że na nią chorujesz! Jest jeszcze bardziej odpalona od moich glutów efilo, twoje gluty mogłyby isć z nia na imprezkę - pasowały by Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez inez5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Wiem, ale ja mam problem techniczny z wiszacymi. Wszystko przez wysoki sufit. Prawie wszystkie zajefajne lampy sa na jedna zarowke 40, max 60 W, a to duuuuzo za ciemno jak dla mnie. Z kolei tam, gdzie mam niskie sufity nie dam lamp wiszacych, bo jak tam wchodze to od razu mam uczucie, ze mi sufit na glowe spadnie, wiec tam beda tylko jakies plafony. Zostaje mi szalenstwo tylko w lampach stojacych. O, wyzalilam sie. ooooch, z lamp stojacych to zakochałam sie w jednej gigantycznej " biurkowej"- niebieskiej. Ale jest poza moim finansowym zasiegiem.... Małgos, popstrykam ci lamp, specjalnie dla Cię, w Mediolanie Takich co by mocno świeciły Moze coś sie jednak znajdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dokładnie to napisałam redakcji - że zanim zaczęła operacje mogła zafundować szkolenie z zarządzania zmianą. pewnie i tak każdy by musiał przejść przez faze negacji ale może łatwiej by było dobrnąć do zaangażowania Podobno "kogos- tam" testowali i zbierali opinie. Ale mogli wystosować jakąś "odezwę do ludu muratorowego", że będzie dzikie szaleństwo- że będą takie i takie zmiany, że proszą o to lub tamto. Że poponują zmienic przegladarki itp... Po pierwszym szoku przyszłoby zaciekawienie i przygotowalibysmy sie psychicznie. A tak- wiadro pomyj na nich spadło, ludzie sie miedzy sobą pokłócili i poobrażali... Może mozna było tego uniknąć - może jednak nie. Natura ludzka jest przekorna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Malgos, to przy twoim metrażu weź na luz i kup podsufitowy pęk butelek z czerwonym winem lub puszki Campbela. Dokladnie o tych samych 2 opcjach myslalam... ooooch, z lamp stojacych to zakochałam sie w jednej gigantycznej " biurkowej"- niebieskiej. Ale jest poza moim finansowym zasiegiem.... Małgos, popstrykam ci lamp, specjalnie dla Cię, w Mediolanie Takich co by mocno świeciły Moze coś sie jednak znajdzie ? Juz sie boje, ale bede wdzieczna nie tylko za lampy. Podobno "kogos- tam" testowali i zbierali opinie. Ale mogli wystosować jakąś "odezwę do ludu muratorowego", że będzie dzikie szaleństwo- że będą takie i takie zmiany, że proszą o to lub tamto. Że poponują zmienic przegladarki itp... Po pierwszym szoku przyszłoby zaciekawienie i przygotowalibysmy sie psychicznie. A tak- wiadro pomyj na nich spadło, ludzie sie miedzy sobą pokłócili i poobrażali... Może mozna było tego uniknąć - może jednak nie. Natura ludzka jest przekorna Klotnie akurat z czego innego wynikaly... Redakcja urazila czyjes ego, a potem bylo coraz gorzej. Zmiany tylko utwierdzily ich w decyzji i krzyzyk na droge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Zmiany tylko utwierdzily ich w decyzji i krzyzyk na droge. Zajrzałam z ciekawości na to drugie forum do Hyde Parku - przeczytałam wszystko jak leci. Podjełam decyzję - wracam tu i sie nie poddaję Jesteś TAM "gwiazdą", Małgos. Niestety.Przykro mi sie zrobiło jak to czytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Zajrzałam z ciekawości na to drugie forum do Hyde Parku - przeczytałam wszystko jak leci. Podjełam decyzję - wracam tu i sie nie poddaję Jesteś TAM "gwiazdą", Małgos. Niestety.Przykro mi sie zrobiło jak to czytałam. Eeee, nie tylko ja, jestem w doborowym towarzystwie. Mnie bylo przykro 3 lata temu jak mnie jeden Pan z tamtej ekipy przywital na forum i jak przed ostatnim zlotem pewna Pani probowala mnie sklocic z kims bardzo mi bliskim z forum, a teraz wszystko po mnie splywa - to tylko slowa osob, ktore nie do konca rozrozniaja real od wirtualnej rzeczywistosci (tak mi sie przynajmniej wydaje) i rekompensuja sobie jakies emocjonalne braki kosztem innych ludzi. Nie ma sie co rozwodzic nad tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ja mysle że temat nie wart wałkowania. stało sie jak sie stało i ja uważam że jest great. niektóre osoby są po prostu toksyczne i tyle. pokazuj biurkowego giganta bo sie z ciekawosci spale tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No, to przedstawiam Moją Damę Gigantkę ( 250cm wysokości) , do której wzdycham http://lh3.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S74wHNUcWII/AAAAAAAADoM/yFLYhYm3RiE/giant-desk-lamp.jpg http://lh5.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S74wHY-Z_II/AAAAAAAADoQ/DOxOMz5W8yI/male_jest_piekne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Kolejna boooooskaaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 a to moja domowa miłość http://lh6.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S60AAgEKODI/AAAAAAAADkA/PRNLoqpv8e0/s640/IMG_4478.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts