Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WICHROWY KOMENTARZNIK.

inez5

Recommended Posts

• Odpowiedzi 781
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 4 months później...
  • 3 weeks później...

Dawno mnie tu nie było.

Pewnie sporo się pozmieniało od moich ostatnich odwiedzin- muszę nadrobić zaległości.

Jesteście kochane, że jeszcze o mnie pamiętacie :)

Musiałam stąd zniknąć, na jakiś czas. Tak wyszło.

Teraz już mogę ponownie tu bywać i bardzo mnie to cieszy. Tym bardziej,że dom jeszcze nie skończony... Plany mają to do siebie, że lubią się zmieniać, nawet jeśli nam to nie pasuje ;)

Niestety jestem zagubiona w obsłudze tego nowego forum- nie zdążyłam go opanować onegdaj , a teraz już nie pamiętam nawet tego, co wtedy załapałam ;)

Ale na to przyjdzie jeszcze czas.

Poczatek roku to dobry moment, by tu do was wrócić :)

Dziękując za pamięć i życzenia, wznoszę toast za Was i Wasz Szczęśliwy Nowy Rok !

christmas-glass-&#108.jpg

Maja, ja też się cieszę z powrotu na łono forum, choć... nie umiem go obsługiwać. Nie wiem jak wklejać zdjęcia- stara metoda nie działa- nie wiem jak wstawiać emotikony- nie ma ich u mnie w" szybkiej odpowiedzi" a w zaawansowanej pojawiają się tylko te, które zrobię metodą sms-ową :( Trochę to frustrujące. Nie wiem teraz , gdzie mogę wstawiać zdjęcia- założyć dziennik? Blog? czy to się sprawdza w nowych warunkach? Wasze dzienniki nie działają= nie istnieją. Trochę to wszystko dziwne.

Beauty Do wykańczania jeszcze nam troche zostało. Życie zmusiło nas do zawieszenia robót. Jesienią wróciliśmy nieśmiało na budowę, a potem nadeszła Zima. W końcu przyszła odwilż i ekipy znów mogą wejść do środka. Ale do wykańczania potrzebna nam wiosna. Musze zerknąć co u Ciebie się zmieniło ;)

No, i ... próbowałam zajrzeć :( Nic nie działa. Beauty, zlikwidowałaś wszystko? Jak ja mam gdziekolwiek trafić, skoro adresy prowadzą do pustych stron???

Edytowane przez inez5

O, fajnie ze jestes, wlasnie sobie o Tobie myslalam niedawno. :D Emotikony masz tam gdzie cala edycja, tylko trzeba rozwinac liste, albo w zaawansowanej edycji beda po prawej. Zdjecia wkleja sie jak dawniej z photobucketow i innych, mozna tez kliknac w drzewko i wstawic linka do zdjecia, samo sie wklei. Ewentualnie mozna wklejac bezposrednio z dysku, ale wg mnie jest to dosc wkurzajaca metoda.

Witaj inez!

Jak to dobrze Cie z powrotem widzieć! I żebyś nie myślała, że jesteś sama, my na naszą budowę planujemy wrócić latem! a przerwa techniczna już prawie półtora sezonu.

A mój pierwszy post od niepamiętnych czasów to z radości, że Cie widzę!

Małgos Dzięki, dzięki, dzięk za garść cennych informacji i! :) Jesteś jak zwykle niezawodna! A co sobie o mnie myślałaś ? ;)

dorkaS Rany, jak się cieszę, ze Cię tu widzę! :) Jestem zaszczycona, że ten Post to u mnie i przeze mnie :D

Dziewczyny, to naprawdę nie fajna sprawa, gdy chałupa, którą sie miało wybudować w rok, no.... ewentualnie półtora, ciągle w powijakach. :( Ech. Ale, ale - widzę już nieśmiałe światełko w tunelu...

Jak to dobrze, że nie jestem sama w tej "czarnej , budowlanej, doo...pie" ;)

W doborowym towarzystwie zawsze raźniej!