efilo 14.04.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 puk puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.04.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 stuk-puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.04.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Pewnie się inez tłucze jakimiś pociągami ,przez te zawirowania na lotniskach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.06.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Allllooooooo!!! Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.06.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 tyle czasu nikto w doma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 a juz myslalam ze zguba sie znalazla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 20.08.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 hej inez5, znalazlam, i przynosze..... http://www.galerianeubauer.pl/galeria.php?nr=2 )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.12.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia. Duzo zdrowia i spokoju ducha!! http://www.allthingschristmas.com/pics/christmas-cards1.jpg daj znac, ze zyjesz...prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.12.2010 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Wesolych Swiat! http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.01.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Dawno mnie tu nie było. Pewnie sporo się pozmieniało od moich ostatnich odwiedzin- muszę nadrobić zaległości. Jesteście kochane, że jeszcze o mnie pamiętacie Musiałam stąd zniknąć, na jakiś czas. Tak wyszło. Teraz już mogę ponownie tu bywać i bardzo mnie to cieszy. Tym bardziej,że dom jeszcze nie skończony... Plany mają to do siebie, że lubią się zmieniać, nawet jeśli nam to nie pasuje Niestety jestem zagubiona w obsłudze tego nowego forum- nie zdążyłam go opanować onegdaj , a teraz już nie pamiętam nawet tego, co wtedy załapałam Ale na to przyjdzie jeszcze czas. Poczatek roku to dobry moment, by tu do was wrócić Dziękując za pamięć i życzenia, wznoszę toast za Was i Wasz Szczęśliwy Nowy Rok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.01.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Jak dobrze ze jestes:lol2: Jak daleko jestescie z wykonczeniem domu? Szkoda, ze musialas zniknac. na tak dluuuuuuugo.....mam nadzieje, ze wiecej juz nie bedzies musiala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.01.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 OOOOjak miło,że się pokazałaś .:Dbardzo jestem ciekawa postępów na budowie ,a może to już wykańczalnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 09.01.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 (edytowane) Maja, ja też się cieszę z powrotu na łono forum, choć... nie umiem go obsługiwać. Nie wiem jak wklejać zdjęcia- stara metoda nie działa- nie wiem jak wstawiać emotikony- nie ma ich u mnie w" szybkiej odpowiedzi" a w zaawansowanej pojawiają się tylko te, które zrobię metodą sms-ową Trochę to frustrujące. Nie wiem teraz , gdzie mogę wstawiać zdjęcia- założyć dziennik? Blog? czy to się sprawdza w nowych warunkach? Wasze dzienniki nie działają= nie istnieją. Trochę to wszystko dziwne. Beauty Do wykańczania jeszcze nam troche zostało. Życie zmusiło nas do zawieszenia robót. Jesienią wróciliśmy nieśmiało na budowę, a potem nadeszła Zima. W końcu przyszła odwilż i ekipy znów mogą wejść do środka. Ale do wykańczania potrzebna nam wiosna. Musze zerknąć co u Ciebie się zmieniło No, i ... próbowałam zajrzeć Nic nie działa. Beauty, zlikwidowałaś wszystko? Jak ja mam gdziekolwiek trafić, skoro adresy prowadzą do pustych stron??? Edytowane 9 Stycznia 2011 przez inez5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.01.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 To nie tylko Ty masz problemy ,od trzech dni to forum prawie w ogóle nie funkcjonuje. Ja też do swojego dziennika dostać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 09.01.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 To nie tylko Ty masz problemy ,od trzech dni to forum prawie w ogóle nie funkcjonuje. Ja też do swojego dziennika dostać się nie mogę No, to sobie wybrałam fajny czas na powroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 O, fajnie ze jestes, wlasnie sobie o Tobie myslalam niedawno. Emotikony masz tam gdzie cala edycja, tylko trzeba rozwinac liste, albo w zaawansowanej edycji beda po prawej. Zdjecia wkleja sie jak dawniej z photobucketow i innych, mozna tez kliknac w drzewko i wstawic linka do zdjecia, samo sie wklei. Ewentualnie mozna wklejac bezposrednio z dysku, ale wg mnie jest to dosc wkurzajaca metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.01.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witaj inez!Jak to dobrze Cie z powrotem widzieć! I żebyś nie myślała, że jesteś sama, my na naszą budowę planujemy wrócić latem! a przerwa techniczna już prawie półtora sezonu.A mój pierwszy post od niepamiętnych czasów to z radości, że Cie widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.01.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 my tez mamy przerwe w budowie glownie ze wzgledow finansowych, ale takze zdroworozsadkowych...za szybko wykonczyc chalupy nie mozna. Kladzenie drewna trzeba zostawic az wszystko pozadnie wyschnie w srodku. Przestalam sie stresowac...bede wykanczac latami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 11.01.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Małgos Dzięki, dzięki, dzięk za garść cennych informacji i! Jesteś jak zwykle niezawodna! A co sobie o mnie myślałaś ? dorkaS Rany, jak się cieszę, ze Cię tu widzę! Jestem zaszczycona, że ten Post to u mnie i przeze mnie Dziewczyny, to naprawdę nie fajna sprawa, gdy chałupa, którą sie miało wybudować w rok, no.... ewentualnie półtora, ciągle w powijakach. Ech. Ale, ale - widzę już nieśmiałe światełko w tunelu... Jak to dobrze, że nie jestem sama w tej "czarnej , budowlanej, doo...pie" W doborowym towarzystwie zawsze raźniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts