Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WICHROWY KOMENTARZNIK.

inez5

Recommended Posts

Emotikony masz tam gdzie cala edycja, tylko trzeba rozwinac liste, albo w zaawansowanej edycji beda po prawej..

U mnie nie ma takich możliwości w "szybkiej odpowiedzi", jakkolwiek idiotycznie to brzmi. Po prawej stronie mam tylko dwie ikonki - strałki gór-dół i A - czarne i niebieskie. Finito.

A w zaawansowanej edycji nie mam NICZEGO- pogrubiania, koloru,cytatów, podkreśleń itd Żadnej ikonki. Tylko pusty czerwony panel z napisem "Zaawansowana edycja" - na czym to "zaawansowanie" polega jeszcze nie rozgryzłam. Dla mnie jest to najuboższa krewna ubogiej krewnej "szybkiej odpowiedzi" :(

O wklejaniu zdjęć nie wspomnę - nie działa .

Od czasu zmiany forum, gdy pojawiła się mi ta prymitywna strona do teraz, nic się na niej nie zmieniło.

Zdjecia wkleja sie jak dawniej z photobucketow i innych, mozna tez kliknac w drzewko i wstawic linka do zdjecia, samo sie wklei. Ewentualnie mozna wklejac bezposrednio z dysku, ale wg mnie jest to dosc wkurzajaca metoda.

• Odpowiedzi 781
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zacznij od tego - wejdz w "Ustawienia" - na gorze po prawej tam gdzie masz Twoj profil, Twoje posty, Ustawienia, a potem wejdz w Zaawansowane ustawienia - po lewej stronie malymi literkami (tam gdzie sygnatury itp.). Jak juz tam bedziesz, zaznacz "Zaawansowana edycja WYSIWYG" i zobacz czy pomoglo. :)

A myslalam o Tobie co tam u Ciebie slychac i ze przydalyby sie jakies nowe inspirujace foty. ;)

Dziennika nie będe już reaktywować , ale za jakiś czas wrzucę widok na domek.

Dzięki mojemu zniknięciu oraz zlikwidowaniu Dziennika, wiele osób juz o moim domu zapomniało lub skończyło się budować. Do komentarzy nie trafią tak szybko. Myślę, ze za jakiś czas umieszczę tu swój dom, bo.... chciałabym się wam pochwalić jaki fajny nam wyszedł :yes:

No, właśnie. Muszę jeszcze ostudzić wasze apetyty :) Do wykończeniówki nam daleko, a zanim do niej dojdzie , będzie to orka na ugorze - ze względów finansowych.

Póki co, chętnie podzielę się zdjęciami z "małego" liftingu, jaki zmuszeni byliśmy zafundować mieszkaniu , do którego przeprowadziliśmy sie w wakacje :) Było to stare, zniszczone i niegustowne mieszkanie, które odmalowaliśmy, położyliśmy panele i wytapetowaliśmy. A potem umeblowaliśmy naszymi meblami. I tymi starymi i tymi zakupionymi już z myślą o nowym domu, a niezbędnymi do tego mieszkania. Część mebli musiałam przemalowac i przerobić, głównie do pokojów synów. Ale wyszło fajnie ;) Tak fajnie, ze teraz zaczynam żałować, że w wakacje (jak Bóg da, wreszcie ;) ) wyprowadzimy się już do własnego domu.

Wykonczeniowka to ma chyba do siebie, ze wykancza:D:D

Nam tez teraz idzie slabo, bo tylko cos robimy jak zaoszczedzimy. Ta gorka z pieniedzmi co byla na boku, gdy zaczynalismy kompletnie sie rozmyla....nawet nie wiem gdzie:D...ale powiem szczeze, ze w tym roku w lipcu nawet z zarowka jako glowna lampa bede szczesliwa...lampe do zarowki kupie pozniej:D w tym momencie to juz nie jest takie wazne, wazne zeby podsawowe funkcje w domu byly ogarniete, a design...na to przyjdze tez czas:D:D