inez5 11.01.2011 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Emotikony masz tam gdzie cala edycja, tylko trzeba rozwinac liste, albo w zaawansowanej edycji beda po prawej.. U mnie nie ma takich możliwości w "szybkiej odpowiedzi", jakkolwiek idiotycznie to brzmi. Po prawej stronie mam tylko dwie ikonki - strałki gór-dół i A - czarne i niebieskie. Finito. A w zaawansowanej edycji nie mam NICZEGO- pogrubiania, koloru,cytatów, podkreśleń itd Żadnej ikonki. Tylko pusty czerwony panel z napisem "Zaawansowana edycja" - na czym to "zaawansowanie" polega jeszcze nie rozgryzłam. Dla mnie jest to najuboższa krewna ubogiej krewnej "szybkiej odpowiedzi" O wklejaniu zdjęć nie wspomnę - nie działa . Od czasu zmiany forum, gdy pojawiła się mi ta prymitywna strona do teraz, nic się na niej nie zmieniło. Zdjecia wkleja sie jak dawniej z photobucketow i innych, mozna tez kliknac w drzewko i wstawic linka do zdjecia, samo sie wklei. Ewentualnie mozna wklejac bezposrednio z dysku, ale wg mnie jest to dosc wkurzajaca metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.01.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 inez do wykończeniówki nie ma się co tak śpieszyć ,bo ta to dopiero wykańcza:D a zdjęcia jakieś zapodasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 11.01.2011 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 inez do wykończeniówki nie ma się co tak śpieszyć ,bo ta to dopiero wykańcza:D a zdjęcia jakieś zapodasz? Chętnie, jak nauczę się to robić lub uruchomią mi niezbedne do tego funkcje. Nie mam opcji, o których pisze Małgos Pora zwrócić się do Edzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.01.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 No chyba tak...nie umiem Ci pomóc :(Zdjęcia wklejam przez imageschack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Zacznij od tego - wejdz w "Ustawienia" - na gorze po prawej tam gdzie masz Twoj profil, Twoje posty, Ustawienia, a potem wejdz w Zaawansowane ustawienia - po lewej stronie malymi literkami (tam gdzie sygnatury itp.). Jak juz tam bedziesz, zaznacz "Zaawansowana edycja WYSIWYG" i zobacz czy pomoglo. A myslalam o Tobie co tam u Ciebie slychac i ze przydalyby sie jakies nowe inspirujace foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 11.01.2011 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Tam, tadaaaam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 11.01.2011 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 11.01.2011 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ha! udało się! Dzięki o Boska Małgoś! Teraz to już wróciłam "pełną gębą" I jakieś foty też się znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.01.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Może dziennik się w tym zamieszaniu przez przypadek wróci .... Wiem, wiem, nie bij, ja tylko tak z sympatii do tych ścian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 11.01.2011 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Dziennika nie będe już reaktywować , ale za jakiś czas wrzucę widok na domek. Dzięki mojemu zniknięciu oraz zlikwidowaniu Dziennika, wiele osób juz o moim domu zapomniało lub skończyło się budować. Do komentarzy nie trafią tak szybko. Myślę, ze za jakiś czas umieszczę tu swój dom, bo.... chciałabym się wam pochwalić jaki fajny nam wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Noooo, gratulacje! To teraz czekamy na wiecej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.01.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Już się cieszę! niewątpliwie będzie co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.01.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 No Inez...teraz to juz hulasz po forum...czekam na nowa odslone, bo na pewno masz sie czym pochwalic....zamiary - jak pamietam - byly piekne.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 11.01.2011 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 No, właśnie. Muszę jeszcze ostudzić wasze apetyty Do wykończeniówki nam daleko, a zanim do niej dojdzie , będzie to orka na ugorze - ze względów finansowych. Póki co, chętnie podzielę się zdjęciami z "małego" liftingu, jaki zmuszeni byliśmy zafundować mieszkaniu , do którego przeprowadziliśmy sie w wakacje Było to stare, zniszczone i niegustowne mieszkanie, które odmalowaliśmy, położyliśmy panele i wytapetowaliśmy. A potem umeblowaliśmy naszymi meblami. I tymi starymi i tymi zakupionymi już z myślą o nowym domu, a niezbędnymi do tego mieszkania. Część mebli musiałam przemalowac i przerobić, głównie do pokojów synów. Ale wyszło fajnie Tak fajnie, ze teraz zaczynam żałować, że w wakacje (jak Bóg da, wreszcie ) wyprowadzimy się już do własnego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.01.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Wykonczeniowka to ma chyba do siebie, ze wykancza:D:DNam tez teraz idzie slabo, bo tylko cos robimy jak zaoszczedzimy. Ta gorka z pieniedzmi co byla na boku, gdy zaczynalismy kompletnie sie rozmyla....nawet nie wiem gdzie:D...ale powiem szczeze, ze w tym roku w lipcu nawet z zarowka jako glowna lampa bede szczesliwa...lampe do zarowki kupie pozniej:D w tym momencie to juz nie jest takie wazne, wazne zeby podsawowe funkcje w domu byly ogarniete, a design...na to przyjdze tez czas:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 12.01.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Od kilku dni za mną chodzi taki kawałek. Usłyszałam go w Radio Gdańsk i zakochałam się. Tydzień kopałam net, aż dziś usłyszałam nazwę w innej stacji . hura! Teraz "katuję "nim moją rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 12.01.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 w tym roku w lipcu nawet z zarowka jako glowna lampa bede szczesliwa...lampe do zarowki kupie pozniej:D (....) , a design...na to przyjdze tez czas:D:D Maja, najbardziej designerskie są obecnie zarówki z takimi kablami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.01.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 inez, witanko \ Cieszę się, że jesteś znowu tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 12.01.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Helołki, Amtla Dopiero widzę jak mi brakowało tego "klimaciku " forumowego Mozna się "szlajać po całej Polsce" , a wszędzie czeka jakiś piękny i gościnny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.01.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Mozna się "szlajać po całej Polsce" , a wszędzie czeka jakiś piękny i gościnny dom hmm..hhrrrrrmmm... moze i troche dalej?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts