inez5 12.01.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Może i trochę dalej - why not? Na przykład............................ Szwajcaria Kaszubska? A tak w ogóle, Maja, jaki masz piekne, kaszubskie "Południe Kaszub" Dopiero zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.01.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 a to moja ich ulubiona: http://www.youtube.com/watch?v=dDZJKgm6qCs katowalam rrodzine 3 lata temu...nonstop w samochodzie przez 2 tygodnie...bedac na wycieczce samochodowej...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.01.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Może i trochę dalej - why not? Na przykład............................ Szwajcaria Kaszubska? A tak w ogóle, Maja, jaki masz piekne, kaszubskie "Południe Kaszub" Dopiero zauważyłam wuja pomogl...bo ja nawet polskich literek nie mam, a co dopiero kaszubskich:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 12.01.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 "Ten film zawiera treści od partnera Sony Entertainment. Nie jest dostępny w twoim kraju." :mad:france jedne! Poszukam sobie na youtube. Strasznie fajnie grają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.01.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 kurcze...nie wiedzialam:eek: a ten: to jest piosenka "your love alone" z goscinnie Nina Persson z The Cardigans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 12.01.2011 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Także. Ale nas blokują, skurczybyki. Normalnie czuję się niemal jak za Żelazną Kurtyną. Spoko, Maja, znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 12.01.2011 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Znalazłam Fajne i ostrzejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 13.01.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Maja, najbardziej designerskie są obecnie zarówki z takimi kablami : [ATTACH=CONFIG]38061[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]38062[/ATTACH] Ta, one niedlugo beda kolekcjonerskie Za moment nie będzie skąd brać takich żarówek. No chyba, że te lampy będą podpadać pod całkiem niemałe urządzenia grzewcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 To, fakt dorkaS Czytałam ,że prawie rok zajęło tym projektantom znalezienie funduszy i firmy, która zrobiła osłonki na kabel według ich wzoru oraz wprowadzenie tego na rynek, a tu taki pasztet z UE i żarówkami starego typu. Choć może nie jest tak źle? W koncu są żarówki energooszczędne w tym klasycznym kształcie- trzeba tylko dostosować oprawkę do innego typu żarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.01.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 EU powoli mnie juz zaczyna wkurzac....ile lat im zajelo stwierdzenie, ze ogorki czy marchew tez moze byc krzywa i dopuscic je spowrotem do sprzedazy? Mam czasami wrazenie, ze to fabryka glupich ustaw...cos jak komuna tylko kolor plachty jest inny....:mad: a, ze ostrzejsza piosenka...bo ja rock chick jestem:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 (edytowane) Ja róznie Czasami sentymentalne smuty mnie ruszają, a czasami zasypiam i funkcjonuje z Linkin Park na uszach Ale Opener jest obowiązkowym punktem w moim corocznym kalendarzu Do niedawna tańczyłam w dorosłej formacji Street dance A moi synowie tańczą ciągle- ostatnio jeden występował na WOŚP w Gdańsku na Długim Targu - To ten najmłodszy z samego przodu. Edytowane 13 Stycznia 2011 przez inez5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Tu jest w pierwszym rzędzie skrajnie po prawej (patrząc na monitor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 A tu mój drugi syn-tancerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 No pieknie, pieknie. Tez kiedys tanczylam w zespole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.01.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 wwwwoooowwww!! ale talent masz w domu!!! Moje dzieci nie sa talentne, ale za mnie tez traba nie tancerz, wiec nie mam prawa krytykowac:D:D Openera nie znam...to chyba cos nowego?Jarocin...jak starsza bylam to Woodstock...Spodek w Katowicach...Openera nie pamietam:eek: moze juz za stara bylam i przestalam sie interesowac, bo kasy braklo na takie wyjazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 No pieknie, pieknie. Tez kiedys tanczylam w zespole... A jaki styl tanca tańczyłaś? wwwwoooowwww!! ale talent masz w domu!!! Nooooo, to po mamusi :DJeden tańczy break dance, drugi w formacji street dance hip-hop new style.Yo, man! Openera nie znam...to chyba cos nowego? o proszę, najnowsze wieści: http://muzyka.onet.pl/0,2245828,newsy.html Moze się skusisz i przylecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Jazz i modern, ale to daaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu bylo. Bylysmy w Kielcach na festiwalu i nawet srebro wywalczylysmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Modern jazz . Fajnie Ja kiedyś tanczyłam w czymś , co kopiowało Gawędę - jedyny ówcześnie wzór grupy dziecięcej. Fajne to były czasy : kitki, podkolanówki, krótkie spódniczki i białe tenisówki Sama słodycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.01.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 ale roztanczone towarzystwo!! ja tam wolalam rower i deskorolke....:D Mialas cos skrobnac na temat domu:cool: okna sa? kabelki sa? rurki sa? no jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Nooo, doooobra. Wywołana do tablicy pokazuję gdzie jestesmy na dzień dzisiejszy. Jesienią pojawiła się Ona Okienka piękne są od dawna. Drzwi niet, bo podłogi - niet. Ma być w lutym. Wczoraj na budowę weszła ekipa od Tego Dziś pewnie przyjechały rurki i złączki. Nie wiem- nie byłam, ale tak mi wychodzi z obliczeń. Wczoraj dowiozłam zdjęcia instalacji elektrycznej - tylko jednego WC elektryk nie obfotografował i tam panowie jadą "na czuja" . A ja sie martwie, czy mi kabli nie potną ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts