Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WICHROWY KOMENTARZNIK.

inez5

Recommended Posts

• Odpowiedzi 781
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maja, najbardziej designerskie są obecnie zarówki z takimi kablami :

[ATTACH=CONFIG]38061[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]38062[/ATTACH]

Ta, one niedlugo beda kolekcjonerskie :) Za moment nie będzie skąd brać takich żarówek. No chyba, że te lampy będą podpadać pod całkiem niemałe urządzenia grzewcze :)

To, fakt dorkaS :yes: Czytałam ,że prawie rok zajęło tym projektantom znalezienie funduszy i firmy, która zrobiła osłonki na kabel według ich wzoru oraz wprowadzenie tego na rynek, a tu taki pasztet z UE i żarówkami starego typu.

Choć może nie jest tak źle?

W koncu są żarówki energooszczędne w tym klasycznym kształcie- trzeba tylko dostosować oprawkę do innego typu żarówki.

EU powoli mnie juz zaczyna wkurzac....ile lat im zajelo stwierdzenie, ze ogorki czy marchew tez moze byc krzywa i dopuscic je spowrotem do sprzedazy?

Mam czasami wrazenie, ze to fabryka glupich ustaw...cos jak komuna tylko kolor plachty jest inny....:mad::mad:

a, ze ostrzejsza piosenka...bo ja rock chick jestem:D:D

Ja róznie ;) Czasami sentymentalne smuty mnie ruszają, a czasami zasypiam i funkcjonuje z Linkin Park na uszach :) Ale Opener jest obowiązkowym punktem w moim corocznym kalendarzu :) Do niedawna tańczyłam w dorosłej formacji Street dance :)

A moi synowie tańczą ciągle- ostatnio jeden występował na WOŚP w Gdańsku na Długim Targu - To ten najmłodszy z samego przodu.

IMG_5503..jpg

IMG_5503..jpg

Edytowane przez inez5

wwwwoooowwww!!

ale talent masz w domu!!!

Moje dzieci nie sa talentne, ale za mnie tez traba nie tancerz, wiec nie mam prawa krytykowac:D:D

Openera nie znam...to chyba cos nowego?

Jarocin...jak starsza bylam to Woodstock...Spodek w Katowicach...Openera nie pamietam:eek: moze juz za stara bylam i przestalam sie interesowac, bo kasy braklo na takie wyjazdy...

No pieknie, pieknie. Tez kiedys tanczylam w zespole... :rolleyes:

A jaki styl tanca tańczyłaś? :)

wwwwoooowwww!! ale talent masz w domu!!!
Nooooo, to po mamusi :DJeden tańczy break dance, drugi w formacji street dance hip-hop new style.Yo, man! :cool:

Openera nie znam...to chyba cos nowego?

o proszę, najnowsze wieści: http://muzyka.onet.pl/0,2245828,newsy.html Moze się skusisz i przylecisz? ;)

Nooo, doooobra.:cool:

Wywołana do tablicy pokazuję gdzie jestesmy na dzień dzisiejszy.

Jesienią pojawiła się Ona

IMG_5267..jpgIMG_5264..jpg

Okienka piękne są od dawna.

Drzwi niet, bo podłogi - niet. Ma być w lutym.

Wczoraj na budowę weszła ekipa od TegoIMG_5534..jpgIMG_5536..jpg :wave:

Dziś pewnie przyjechały rurki i złączki. Nie wiem- nie byłam, ale tak mi wychodzi z obliczeń.

Wczoraj dowiozłam zdjęcia instalacji elektrycznej - tylko jednego WC elektryk nie obfotografował i tam panowie jadą "na czuja" . A ja sie martwie, czy mi kabli nie potną ;(