mayadaski 13.01.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 ekipa od czego...od rysowania po scianach?:lol2: dlaczego elektrycy musza wiedzec gdzie sa kibelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 I to też jest panów dzieło. W przyszłosci będzie kranik ogrodowy. A zanim panowie weszli pojawiła się inna ekipa, dzięki której za chwilę w zasadzie będzie można korzystać w naszym domu z kibelka Zdjęcie z wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 ekipa od czego...od rysowania po scianach?:lol2: Każde Wielkie Dzieło zaczyna się od szkicu:cool: dlaczego elektrycy musza wiedzec gdzie sa kibelki? Elektrycy muszą wiedzieć , by tam kabli nie ciągnąć. Ale teraz na budowie rządza Hydraulicy i muszą wiedziec, gdzie pociagniete są kable, by tam nie kuć ścian pod rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 (edytowane) W naszym tymczasowym domku Święta powoli się wyprowadzają... Tu jeszcze choinka. A tu już "wspomnienie choinki" Tę 100 letnią komodę po babci sama odrestaurowałam i pomalowałam Edytowane 14 Stycznia 2011 przez inez5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.01.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 melduję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Serwus zmobilizowałaś mnie i zakładam właśnie swój wątek w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.01.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 oj to ja sprawdzę z samego rana ...no nie mogę się doczekać widzę, że podobają się nam podobne lampy i drzwi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 lasche, dzis bez zdjeć , bo na pysk lecę. Tylko wstępniak, by kulturalnie zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.01.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 ...nie da sie:D:D:D na galeriach wszyscy smieca:D:D to nie to samo co dzienniki, chociaz ostatnio zauwazylam wkurzajace zjawisko, ze ludzie zaczeli tez smiecic innym w dziennikach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 ...nie da sie:D:D:D na galeriach wszyscy smieca:D:D to nie to samo co dzienniki, chociaz ostatnio zauwazylam wkurzajace zjawisko, ze ludzie zaczeli tez smiecic innym w dziennikach:yes: wraz z odejsciem starego forum , nadeszło Nowe i "upadek obyczajów" To co mam robic? Ja w tej "galerii" bedę umieszczac zdjecia z wykończeniówki- to taki "niby-dziennik". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.01.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 musisz to oficjalnie powiedziec, bo Ci sie balagan zrobi... Lasche ma tam wszystko w jednym, wiec wiekszosc bedzie tak z rozbiegu robila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Powiedziałam na samym początku wątku. Zaraz w pierwszym wpisie pod zdjęciami. Myślałam ,że wystarczy... Przyzwyczajenie drugą natura człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.01.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Dzieki Inez za Twoją drugą odsłonę, myślę tu o oldschoolowej wersji. I jak widać, przeczytałam od deski do deski (daleko na razie nie leżą na moje szczęście), więc z komentarzami pakuję się tutaj. Tak apropos tych drewnianych kuli: z jakiego to drzewa? Bo takie oliwne na przykład, z jego sloikami (bez wieczek) by się nadawało i te słoiki takie cudne... albo różowawa czereśnia... albo kolorowy teakA te kulki to nawet całkiem ludzkie ceny mają, nie wiem jak z dostarczeniem : http://www.balifurnish.com/home-interior-products-wood-crafts/teak-wood-decor-indonesia/7-wooden-balls-java.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 dorkaS, normalnie wyściskałabym Cię , gdyby się dało!!! Znalazłaś moje kulki!!! :lol2: Są PIĘKNE! Wszystkie są cudne! Do Indonezji się nie wybieram w najbliższym (ani dalszym ) czasie. Muszę poszperać kto je sprowadza do Polski. Ale się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.01.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Nie wiem kto je sprowadza, ale na niemieckim ebayu taka teakowa o średnicy 70cm kosztuje kole 350 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Super Dzięki za info. Poszperam dziś sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Bylo se dziennik w blogu zalozyc to by Ci nikt nie mogl smiecic. I mozesz zablokowac dostep niezalogowanym / nieznanym / ignorowanym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Małgoś2, początkowo chciałam blog, ale wydał mi się zbyt skomplikowany w obsłudze:oops: Wybrałam galerię, bo mi się podoba jej brak skomplikowania i łatwy dostęp (coś jak dziennik). Zaskoczyły mnie tylko komenty pod zdjęciami. Bo teraz co? Mam znów Komentarznik zamykać(boję sie linczu )? A w galerii będę mieć całe strony gadania, z zagubionymi wśród nich zdjęciami. Muszę wymyśleć sposób, jak wprowadzic "zwyczaje dziennikowe" do swojej galerii. Myślę i myślę .... moze mnie w końcu oświeci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 On w ogole nie jest skomplikowany, jest w zasadzie prosty jak konstrukcja cepa. Moim zdaniem na brak komentow w galerii nie masz co liczyc, a takie chodzenie z kijaszkiem troche zle mi sie kojarzy. Ale to moje zdanie. Na razie grzecznie zasubskrybowalam, ale wiem, ze jesli nie bedzie komentow to za chwile watek utonie i bede zapominac o zagladaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 No, i oświeciło. Zostaję w galerii i zostają komenty w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts