malgos2 15.01.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 A tu co bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.01.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Inez wszystkiego dobrego z Okazji Urodzin, spelnienia marzen inspiracja cudna choc chyba niektore elementy malo praktyczne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.01.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 IneZ przenioslam swojego posta z galerii do komentarznika, zeby nie smiecic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 16.01.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 A tu co bedzie? A tu będzie o wszystkim i o niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 16.01.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 IneZ przenioslam swojego posta z galerii do komentarznika, zeby nie smiecic:) Dzięki aneta Sama sie juz w tym pogubiłam. Ale myslę,że wmiare mozliwości galeria bedzie na gadanie o fotach i mieszkaniu, a Komentarznik o...całej ewentualnej reszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 No w zasadzie mysza tak ma i jest gites. Tez 100 lat zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.01.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 to jak tam o zdjęciach więc tu o ...STO LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 16.01.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Czyli ktoś takie rozwiazanie już przecwiczył- uff Małgoś i lasche bolszoje spasiba za te 100 latek! Jak dodam je do tego, co już za mną, to rekord Guinessa gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.01.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Urodzinowo!! Najlepszego!! Spelnienia marzen i pieniedzy lub nerwow na wykonczeniowke:D ...a z ktorego stycznia jestes? ..bo ja z 11stego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.01.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Wszystkiego Najlepszego!http://blog.dealrocker.com/wp-content/uploads/2010/11/teleflora-sunny-birthday-present.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 17.01.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 mayadaski dzięki za zyczenia dorkaS jakie piękne kwiaty Maja, to masz 4 dni przede mną urodziny!!! Ja miałam w sobotę. Musze wpaść do ciebie z życzeniami! Pędzę, lecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.01.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 A moze to uschnięte drzewo, po prostu ? A moze to taki gatunek? Drzewa uschnięte trochę inaczej się traktuje, tj. nie odcina im się całego aparatu asymilacyjnego. Nie ma gatunków, które powinno się przycinać. Tylko w razie ewidentnego zagrożenia dla ludzi (np. jeśli mogłoby zawalić się na samochody przy drodze itd.). To wymysł ludzi, że wierzbom ucina się gałęzie. Z resztą widać to po wilczych odrostach. Ale to tylko taka moja zawodowa odchyłka pardon Reszta naprawdę super ! Trzymam kciuki za zrealizowanie planów. Już zostawiam drzewo w spokoju i dyskutuję tylko o wnętrzach mam nadzieję, że się za off nie obrazisz P.s. możesz oczywiście to skasować albo zostawić ku przestrodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2011 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Yokasta, musialabys zobaczyc, jak okaleczaja drzewa w KRK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.01.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Yokasta, musialabys zobaczyc, jak okaleczaja drzewa w KRK. Wiem, pisałam pracę dyplomową z tego, dlatego się tak wymądrzam teraz We WRO jest to samo, i generalnie wszędzie. Co do bubble chair - są świetne, tak jak cholernie drogie ghosty. Pozazdrościć, jeśli ktoś ma miejsce na to cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 18.01.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 yokasta, oczywiście ,ze zostawię twój "off topic" o drzewach. I nawet go troszke pociągnę, bo lubię poznawać punkt widzenia pasjonatów i specjalistów Ja myślałam,że to jest naturalne,by pomniejszać drzewa, gdy się zbyt rozrastają zasłaniając światło, jak to musiało być w przypadku tego (ono jest w centrum miasta, między starymi kamienicami, blisko ściany). Co do wierzb wolno stojących, to nie rozumiem przycinania, ale w przypadku drzew miejskich, owszem. Podobnie jak bonsai, tylko inne wymiary i inne pobudki. Bonsai dla sztuki a drzewa przycinane w mieście z praktycznego punktu widzenia, dla dobra ludzi. Pytanie , jeśli można kształtować drzewka dla sztuki, to czemu nie dla dobra ogółu? tylko dlatego ,ze mają większe gabaryty? Cały czas myslę o drzewach miejskich- przydomowych, parkowych, podmostowych, przyulicznych, przybramnych (takich neologizmów mogę tworzyc bez opamietania, ale chyba wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Inez, jesli Cie to interesuje to wkleje zdjecia, ktore moj malz zrobil drzewom w KRK, masakra. O ile je znajdzie na swoim przepastnym dysku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 18.01.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Inez, jesli Cie to interesuje to wkleje zdjecia, ktore moj malz zrobil drzewom w KRK, masakra. O ile je znajdzie na swoim przepastnym dysku... Malgos , jak przerzuca sie posty do komentarzy? Wklej mi zdjecia drzew w komentarzniku. Tam sie przeniesiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Chyba o przeniesienie to musialabys moderatora poprosic, nie mam pojecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.01.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Dzieki za zyczenia i prezencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 18.01.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 zawsze do usług, waćpanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts