aneta s 24.01.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Inez nasza forumowa Lasche ma cudne zolte drzwi:yes:. zielone okiennice tez fajny pomysl, okna w srodku biale, na zewnatrz zielone to niezla alternatywa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.01.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Oooo, z tych inspiracji najlepiej na tle otoczenia wyglądają te kolorowe drzwi z nowhere,i takie fajne gorki od razu za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 24.01.2011 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Zakochana jestem w bretońskim niebieskim, wydaje mi sie weselszy od zielonego, szczegolnie ciemnego, który napotyka się często w Niemczech. I co? Zamierzasz rozweselic okolicę niestandardowym kolorem drzwi i bramy? Nasi sasiedzi są zachwyceni bramą. Nawet taki jeden, który nie wierzył, ze bedzie ładnie, przyszedł do mnie jakiś czas po montazu i spytał, czy nie pomogę mu w kolorach we wnętrzu, bo podoba mu się mój gust, a on buduje kawalerski dom i juz się troche zamotał Czyli kolor zgrał sie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 24.01.2011 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) aneta, lasche widziałam i STRASZNIE się ucieszyłam,że jest jeszcze ktos , kto nie boi się kolorów na drzwiach zewnętrznych. a jej drzwi są OBŁEDNE! Kibicuję jej pomysłom i czekam w napięciu na resztę dorkaS, te ostatnie drzwi to zachodnie Chiny Spodobało mi sie zestawienie surowej bryły i malowanych wrót - stary kamienny barak-magazyn i teczowe drzwi Edytowane 24 Stycznia 2011 przez inez5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.01.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Zdecydowanie tak, dom ma byc caly obłożony cegła, podobną do Twojej , tylko z innej cegielni, ale kraśnickiej. I za smutny byłby taki. Więc kolorowe okna i grube granitowe parapety. Właśnie kombinuję jak to ma wyglądać razem. Widuje takie na codzień i naprawdę estetycznie wyglądają. Jedyną rzeczą o którą się martwię, to ten, że będą nam różne osobniki wjeżdzać w ogrodzenie. Tak z wrażenia i zagapienia. Bo ewidentnie się będziemy odcinać od styropianowych elewacji wokół. Nawet ze zwykłymi oknami Ale pewnie przesadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 24.01.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 dorkaS, a nie robicie ceglanych parapetów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.01.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Hmm, powiedzmy tak, moj Szanowny Mąż na razie robi ceglane, ja na razie robie grubaśne granitowe. O ile dostane granit w ludzkiej cenie, i bez nagrobkowych kropek A potem to kwestia dobrego piaru... Rynny tytanowe tez mam, w slicznym delikatnym metalicznym odcieniu i jedwabiście miłe w dotyku. ( Powód oficjalny- oczywiście jakość forever, zakulisowy bo były śliczne i jedwabiste w dotyku, no i forever). Ale rzygacza w formie jaszura już nie mam a był słodki, demoniczny i przy powierzchni ziemi, nie rzucający się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 24.01.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 dorkaS, tymi rzygaczami i tytanowymi aksamitami to mnie zaintrygowałaś niemożebnie A kiedy to waćpanna dorzuci co-nie-co fotków, do dzienika swego , a? Szukam i szukam , a gdziekolwiek nie zajrzę to krokwie, słońce i wakacje w pełni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.01.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mentalnie juz dojrzewam. I dzis nawet zagladałam do mojego dziennika. Żenada po prostu. Mam nadzieję, że powstydzę się jeszcze trochę i coś się z tego wykluje. Ku pamięci własnej, Saint Googla, i oczywiście szanownych Czytelników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 24.01.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Podojrzewaj jeszcze troszkę , aż pewnosci nabierzesz, ze ci sie chce Póki co, mozesz się produkować u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.01.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Obecna i ja się cieszę, że więcej nas kolorowo zakręconych ...tak przy okazji bardzo polecam firmę Lupol, konkretni, dobra komunikacja i wszystko załatwiane mailowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 24.01.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Lasche, do firmy Lupol to dla mnie kawał świata, ale moze ktos inny skorzysta Okna braliśmy z firmy Okland, proponowali tez drzwi, ale nie sądzę, by robili je kolorowe... Pewnie skonczy się tak,że znajdę po prostu stolarza. I już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Wpisałam się chyba w dzienniku- ale widzę, że komentarze masz tu i tu.... To i ja się przywitam Inez Fajne inspiracje- jeżeli je zrealizujesz choć w połowie- efekt będzie murowany! Projekt wanny super. To Balexim? Ja mam taka samą tylko klasycznie całą białą. Będę zaglądać i trzymać kciuki, żeby wszystko się udało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.01.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Oj do mnie z Lupola też kawał a dostarczyli bez problemu ...a lokalny dealer chciał 20% więcej ...no śmiech na sali ...co oznacza że warto szukać u źródeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 28.01.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Witaj, agawi74 Ponownie Lasche, z dealerami tak już jest, niestety. Ja sie boję czekania na drzwi z daleka, bo znam przypadki czekania tygodniami na coś co miało być "na jutro". Wolę odległosć, którą pokonam max w godzinę. Wtedy mozna z nienacka "spadać" na marudera i domagać sie zrobienia w obiecanym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 28.01.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Właśnie przeczytałam na onecie historię, która mnie mocno poruszyła. Moze znacie kogoś, kto mógłby pomóc tej rodzinie, a właściwie tym dzieciom? Oto link : http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/trojmiasto/umiera-na-raka-szuka-rodziny-dla-swoich-dzieci,1,4157762,region-wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.04.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wesolych Swiat!! Spelnienia marzen! http://captsolo.net/info/my-img/2007/04/Easter_Egg_One.jpg Zyczy Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wesołych Świąt http://images50.fotosik.pl/821/442afd3e99b43505.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.04.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 23.04.2011 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Żëczbë redotë i błogòsławieństwa na Jastrë! Życzenia radości i błogosławieństwa na Święta Wielkiej Nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts