Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WICHROWY KOMENTARZNIK.

inez5

Recommended Posts

:lol: :lol: :lol:

Intencja, intencja....czy raczej podpucha, bo Ryanair to by mial ubaw z oplat :lol: :lol: :lol:

Jakis samochod by sie przydal, by to zapakowac...przypuszczam, ze w UK bedzie troszke taniej niz u nas - oni maja chociazby mniejsza stawke VATu...mimo wszystko: cena wydaje mi sie zaporowa :o :o

No ale jesienia/w sierpniu jakies sales powinny sie zaczac i moze obniza i o 30%...bede obserwowac :wink:

• Odpowiedzi 781
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Boski ten zyrandol. :roll: :roll: :roll:

malgos, to jest ten wlasnie, co go muszę kiedys - jakos z Londynu przytaraskac :wink:

To tak jak ja toaletke, ale kiedy ja na nia zarobie to Bog raczy wiedziec. Cala kuchnie za ta sama cene moge kupic. :-?

ten kandelabr jest tez pieruńsko drogi :roll: Ale pomarzyc warto... :wink:

malgos, to jest ten wlasnie, co go muszę kiedys - jakos z Londynu przytaraskac :wink:

To tak jak ja toaletke, ale kiedy ja na nia zarobie to Bog raczy wiedziec. Cala kuchnie za ta sama cene moge kupic. :-?

Moze sie akurat zgramy w czasie. :wink:

Moze sie akurat zgramy w czasie. :wink:

Jak będę gotowa do zakupu = transportu to będę pukac :wink:

Z tymi potrzebami to trafiłas Maja w dziesiątkę :lol:

Kryzys potrwa, a ja , kurna, jutro mogę juz kwiatki od spodu wąchac :wink: więc lepiej carpe diem :lol: Idąc tym tropem.... o ilu ja rzeczach marzę.... :D :roll:

No, dobra. Póki co, optymizm w karby realizmu - tanią ekipę od klinkieru PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

malgos, Kasiorek to liga insza od inszych i taka pakamera.pl czy inna wylęgarnia to jej moze co najwyzej szkieletory na wazonach wylizac :lol:

A dziś zrobiłam porządek na biurku, ha! :D

W końcu załozyłam segregator na faktury i rachunki budowlane , co mi sie wszędzie i we wszystkich moich przepastnych torbiszczach walały i..... cieszę się tym ,że wreszcie mi sie laptopik na biurjku mieści :lol: :lol: :lol: A nie ciągle na kolanach, na kanapie..... :oops: :D

I dotarło do mnie ,że pora wrócic do panów od belonu polerowanego :wink:

Odkurzyc kontakty sprzed pół roku i ... znów zacząc działania w tym kierunku :wink:

Już- już byłam o krok od rezygnacji i przerzucenia się na wielkoformatowe płytki betono-podobne, ale mój ślubny zaprotestował :o Tak mu sie ten beton juz spodobał, tak sie z tą myślą zżył, taki sie poczuł ekscentryczny :lol: , że zabronił mi jakichkolwiek zmian koncepcyjnych :wink: :lol:

No, dobra. :roll: Wracamy znów do panów z Concrete, Maxit i innych :wink:

Inez, maxita zrobi Ci kazdy, ktoremu sie chce pracowac. Nasz Duch tez by to umial zrobic, bo do tego sa potrzebne praktycznie takie same maszyny jak do parkietu. W razie czego zapytaj tez Wojtka - mysle, ze mozna sie bedzie z nim dogadac tez. Z tym, ze maxit nie jest taki jasniutki jak myslisz. Jedyne, co do tej pory udalo mi sie znalezc i co ma bardzo jasny kolor to Ardex z tym, ze material jest prawie 5 razy drozszy... :roll: