Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WICHROWY KOMENTARZNIK.

inez5

Recommended Posts

• Odpowiedzi 781
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Inzez,

ofocjalnie chce dolaczyc do grona fanow. Slicznie sie Twoj dom zapowiada

:D

Elementy dekokoracji wnetrz powalily mnie na koloana !

Zdradzisz, gdzie mozna kupic te piekne ptaszki - wieszaczki i filcowy zegarek ?

:p

Ehh juz nie moge sie doczekac, kiedy rusza u mnie wnetrza, zebym mogla oficjalny watek zalozyc ;)

Chyba się do Was kopnę po ten granit :roll: U nas po 150 zł z metra :(

Naszym jak pokazujemy pokój gościnny i mówimy: a to jest wasz pokój, to nawet się nie ucieszą że mają swoją łazienkę :-?

Z Wawki to masz nawet blisko do samych kamieniołomów (celem zakupu, oczywiście). Ja początkowo mialam zamiar zakmawiać w taki sposób, ale koszt transportu mnie osłabił...

vilemo, witaj :D zostałas oficjalnie wciągnięta na liste fanów mojego domku :wink:

co do ptaszków- wieszaczków, poszukam dzis wieczorkiem dokładnej nazwy firmy. A tak przy okazji, na dobry początek kolekcji "wiatrołapowej"- wczoraj na Gdynia Design Days nabyłam droga kupna 3 wieszaczki - ptaki wykonane ze stali szlachetnej (wygladają jak lustra),wykonane przez projektantkę Asię Piaścik z grupy projektowej Polygon :wink:

Postaram sie umiescic ich zdjęcia w dziennika dzis wieczorkiem.

sure, ja tez chcialam bezposrednio z kamieniołomów, ale teraz to mysle czy nie sprowadzic prosto z Włoch, skoro i tak męża firma ciągle tam kursuje transportowymi samochodami :roll: Wyszło by duzo taniej niz u nas, u prośredników... tylko wymaga troche zachodu, by tam pojechac, wybrac, zalatwic transport itd. Gorzej ,że trudno znaleźc fachowca , który umie kłasc kamien, w koncu to nie kafelki :roll: a kamienarze ne chcą kłasc nie swojego kamienia :-?

Marjucha, ja polecam Hau - Ward w Gdańsku (jeżeli dobrze zapisałam), swojego pieska tam szkoliłam swego czasu, bardzo byliśmy zadowoleni..

No, proszę! :D Ja tez tam szkolę i polecam gorąco wszystkim :D W poniedziałek mamy egzamin kończący psią podstawówkę :wink:

A potem chcemy pójsc do gimnazjum i na egzamin państwowy PT- na Psa Towarzyszącego :D

Sure, my też sobie bardzo chwalimy, choć przez kontuzję męża zawaliliśmy 4 lekcje :oops: ale mimo to pięknie nas poprowadzono, gdy wróciliśmy i teraz nadganiamy, bo egzamin tuz-tuz :wink:

Pierwsza lekcja to byl horror,a teraz "azjata" grzecznie siedzi koło labradora i teriera miniaturki i.... nic. :D

jak mysmy tego dokonali, ze nasze psy nas tak słuchają , to sama nie wiem :roll: Od szczeniaczka uczyłam naszego wedłu książek i....Wielkie Nic. A tam - mnóstwo waznych informacji sensowne podejscie i mój pies chodzi niemal jak zegarek , tylko że taki chiński a nie szwajcarski, póki co :lol: Ale walczymy by chodzic jak Omega :wink: