sure 10.07.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dzięki, to muszę tam sprawdzić, mam jeszcze trochę do kupienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 11.07.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Alez macie speeda! A ja wciaz w proszku Zielenieje z zazdrosci, zwlaszcza na mysl o ganku z koronek. Z zewnatrz - cymesik. Czekam na te srodki z niecierpliwoscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.07.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Chyba się do Was kopnę po ten granit U nas po 150 zł z metra Naszym jak pokazujemy pokój gościnny i mówimy: a to jest wasz pokój, to nawet się nie ucieszą że mają swoją łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 11.07.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Dzięki, to muszę tam sprawdzić, mam jeszcze trochę do kupienia... "szukajcie, a znajdziecie" może akurat ci podpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 11.07.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 azalka, kopę lat! Nie poddawaj się - trzymam kciuki za twój proces twórczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 11.07.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Dorcia, wal śmiało! Z Wa-wki do 3city tylko 4,5 godz. A1 Normalnie, rzut beretem! A na znajomych jedna rada - szybko zmienic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 11.07.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 azalka, kopę lat! Nie poddawaj się - trzymam kciuki za twój proces twórczy No normalnie wieki Czymaj, czymaj! Za moja architektke bardziej niz za mnie... aczkolwiek zdaje mi sie ze dochodzimy pomalu do porozumienia. Ja bede wciaz trzymac za Cie. I za koronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 12.07.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Inzez, ofocjalnie chce dolaczyc do grona fanow. Slicznie sie Twoj dom zapowiada Elementy dekokoracji wnetrz powalily mnie na koloana ! Zdradzisz, gdzie mozna kupic te piekne ptaszki - wieszaczki i filcowy zegarek ? Ehh juz nie moge sie doczekac, kiedy rusza u mnie wnetrza, zebym mogla oficjalny watek zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.07.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Chyba się do Was kopnę po ten granit U nas po 150 zł z metra Naszym jak pokazujemy pokój gościnny i mówimy: a to jest wasz pokój, to nawet się nie ucieszą że mają swoją łazienkę Z Wawki to masz nawet blisko do samych kamieniołomów (celem zakupu, oczywiście). Ja początkowo mialam zamiar zakmawiać w taki sposób, ale koszt transportu mnie osłabił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 12.07.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 vilemo, witaj zostałas oficjalnie wciągnięta na liste fanów mojego domku co do ptaszków- wieszaczków, poszukam dzis wieczorkiem dokładnej nazwy firmy. A tak przy okazji, na dobry początek kolekcji "wiatrołapowej"- wczoraj na Gdynia Design Days nabyłam droga kupna 3 wieszaczki - ptaki wykonane ze stali szlachetnej (wygladają jak lustra),wykonane przez projektantkę Asię Piaścik z grupy projektowej Polygon Postaram sie umiescic ich zdjęcia w dziennika dzis wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 12.07.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 sure, ja tez chcialam bezposrednio z kamieniołomów, ale teraz to mysle czy nie sprowadzic prosto z Włoch, skoro i tak męża firma ciągle tam kursuje transportowymi samochodami Wyszło by duzo taniej niz u nas, u prośredników... tylko wymaga troche zachodu, by tam pojechac, wybrac, zalatwic transport itd. Gorzej ,że trudno znaleźc fachowca , który umie kłasc kamien, w koncu to nie kafelki a kamienarze ne chcą kłasc nie swojego kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.07.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ehh juz nie moge sie doczekac, kiedy rusza u mnie wnetrza, zebym mogla oficjalny watek zalozyc A kto Ci każe czekać??? Tak to muszę po różnych wątkach śledzisz aż coś wkleisz mimochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.07.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Zdradzisz, gdzie mozna kupic te piekne ptaszki - wieszaczki i filcowy zegarek ? Vilemo, ptaszki znajdziesz na stronie http://www.schoenbuch.com Wybacz, ale zapomnialam ,że mialam Ci tę informację podrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.07.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Pytanie mało budowlane - gdzie się szkolicie z psem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.07.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Marjucha, ja polecam Hau - Ward w Gdańsku (jeżeli dobrze zapisałam), swojego pieska tam szkoliłam swego czasu, bardzo byliśmy zadowoleni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.07.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 My się szkolimy w Egidzie i naprawdę sobie chwalimy. Spytałem z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 15.07.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Marjucha, ja polecam Hau - Ward w Gdańsku (jeżeli dobrze zapisałam), swojego pieska tam szkoliłam swego czasu, bardzo byliśmy zadowoleni.. No, proszę! Ja tez tam szkolę i polecam gorąco wszystkim W poniedziałek mamy egzamin kończący psią podstawówkę A potem chcemy pójsc do gimnazjum i na egzamin państwowy PT- na Psa Towarzyszącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.07.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 bardzo byłam zadowolona. Nasza owczarek byla szkolona już dawno, bo wiekowa jest, ale sporo jeszcze pamięta. teraz na psiej emeryturze ją rozpieszczam i psuję, ale kiedyś to ho - ho.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 15.07.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Sure, my też sobie bardzo chwalimy, choć przez kontuzję męża zawaliliśmy 4 lekcje ale mimo to pięknie nas poprowadzono, gdy wróciliśmy i teraz nadganiamy, bo egzamin tuz-tuz Pierwsza lekcja to byl horror,a teraz "azjata" grzecznie siedzi koło labradora i teriera miniaturki i.... nic. jak mysmy tego dokonali, ze nasze psy nas tak słuchają , to sama nie wiem Od szczeniaczka uczyłam naszego wedłu książek i....Wielkie Nic. A tam - mnóstwo waznych informacji sensowne podejscie i mój pies chodzi niemal jak zegarek , tylko że taki chiński a nie szwajcarski, póki co Ale walczymy by chodzic jak Omega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.07.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Z książek najbardziej lubiłam "Okiem psa" Fishera, choc może od tej pory wyszlo coś lepszego... ...hm, gdzies widziałam zdjęcie psa w Twoim dzienniku, nie mogę znależć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts