Piterson69 01.04.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam Was drodzy forumowicze !! Mam jedno malutkie pytanko... moze ktos bedzie mi w stanie pomoc...mianowicie:Posiadam uprawnienia budowlane, jednakze od dluzszego czasu nie naleze juz do zrzeszenia inzynierów budowlanych. Czy rozpoczynajac budowe domku 1 rodzinnego w systemie gospodarczym, bede mogl pelnic funkcje inspektora nadzoru? Za wszystkie porady z gory dziekujePozdrowionkaPiterson69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 01.04.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam Was drodzy forumowicze !! Mam jedno malutkie pytanko... moze ktos bedzie mi w stanie pomoc...mianowicie: Posiadam uprawnienia budowlane, jednakze od dluzszego czasu nie naleze juz do zrzeszenia inzynierów budowlanych. Czy rozpoczynajac budowe domku 1 rodzinnego w systemie gospodarczym, bede mogl pelnic funkcje inspektora nadzoru? Za wszystkie porady z gory dziekuje Pozdrowionka Piterson69 Nie. Aby pełnic jakiekolwiek funkcje musisz sie ubezpieczyc w izbie. Oczywiście możesz nadzorować prace , pilnować ale formalnie nie możesz w papierach występować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam Was drodzy forumowicze !! Mam jedno malutkie pytanko... moze ktos bedzie mi w stanie pomoc...mianowicie: Posiadam uprawnienia budowlane, jednakze od dluzszego czasu nie naleze juz do zrzeszenia inzynierów budowlanych. Czy rozpoczynajac budowe domku 1 rodzinnego w systemie gospodarczym, bede mogl pelnic funkcje inspektora nadzoru? Za wszystkie porady z gory dziekuje Pozdrowionka Piterson69 chyba z byka spadłeś PS. Na 2 rodzinny też się nie nadajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1789 27.02.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam, czy kończąc kierunek typu Organizacja Budownictwa będę mógł uzyskać uprawnienia bez ograniczeń? Jeśli tak to w jakiej specjalności? pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 27.02.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jaka uczelnia, jaka specjalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenainz 14.10.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Aby ubiegać się o uprawnienia musisz mieć ukończony kierunek Budownictwa. Specjalizacja może być dowolna, np Organizacja Budownictwa.Jeżeli studiujesz na kierunku Organizacja Budownictwa to lepiej przejedź się do miejscowej Izby Inżynierów i tam zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenainz 14.10.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Niezbędna jest przynależność do Izby Inżynierów oraz opłacona składka członkowska (i wykupione ubezpieczenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts