dariusz_s 01.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam, Proszę o opinie osób mających wanny z hydromasażem które kosztowały max 2500 pln. Jestem zainteresowany zakupem wanny i chce sie zmieścić w takiej kwocie i interesuje mnie opinia osób mających taka wannę czy jest to warto inwestować w wannę z hydro lub lepiej kopic normalna wannę tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.04.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jesteśmy na podobnym etapie, z kilkoma już z nagłymi zwrotami akcji ale chyba ostatecznie będzie wanna bez hydromasażu, za takie pieniądze rewelacji nie znajdziemy a półsrodek może sprawić więcej zawodu niż satysfakcji za to prawdopodobnie skoncentrujemy sie na bogatszym wyposażeniu prysznica a takk wogóle to chyba najbardziej zoreintowani byliśmy na wanny Sanplast, zresztą chyba Sanplast pozostanie tyle ze bez wodotrysków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woj_tech 02.04.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 W dziale "Wnetrza" jest kilka tematow dotyczacych wanny z hydromasazem. Podejzewam ze w tamtym dziale bedzie wiekszy odzew na twoje pytanie. Generalnie tez rozwazam zakup takiej wanny, a raczej zona naciska . Z tego co przeczytalem to opinie sa raczej takie ze jak juz kupowac to te drozsze (ok. 10tys).... dodatkowo trzeba przewidziec latwy dostep do urzadzen, a wiec problemy z zabudowa. Jak zwykle ile osob tyle opini, ale generalnie o tanich modelach to malo pozytywow mozna przeczytac (glosne, awaryjne itd.). Osobiscie chyba nie kupie czegos czego nie bede mogl uslyszec/zobaczyc podczas pracy no i pewnie jak sie juz zdecyduje to kupie jakis drozszy model kierujac sie zasada ze kto tanio kupuje, kupuje dwa razy. A tu link to jednej z dyskusji na ten temat http://forum.muratordom.pl/wanna-z-hydromasazem-siedlisko-brudu,t102245-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 02.04.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Może ten aspekt zupełnie Cię nie dotyczy ale, np u mnie w okolicy ze względu na dużą twardość wody takie wanny długo działać nie będą i może się zdarzyć że zacznie "cuchnąć" z dysz. Na szczęście trafiłem na uczciwego sprzedawcę który mnie w tym uswiadomił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszul 02.04.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Jesli kupisz to musi byc masaz wodny i POWIETRZNY.Sam masaz wodny powoduje, ze po paru miesiacach smierdzi i wyplywaja z dysz glony jesli nie wykonasz dezynfekcji.Zobacz, ale obawiam sie, ze w tej cenie nie masz duzego wyboru. I jeszcze jedno - wszytko tylko nie kupuj Excellenta!Przeczytaj sobie moja opinie: http://forum.muratordom.pl/firma,t155129.htm Polecam zastanow sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts