Mikazuu 01.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Pytanie jak w temacie - jak się nazywają? http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/pd/kj/m8cb/aZlWzV5VaiaEmL5KEB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamia6806 01.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kuklik ?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 maczki kalifornijski inaczej: eszolcja, pozłotka, lat: escholzia. możesz już wysiewać kwiatek jednoroczny, kwitnie jak szalony przez całe lato (jestem pewna, bo takie mialam i w tym roku też sieję, a cześć posiana już na jesieni - niekłopotliwa roslinka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gringogringo 02.04.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 zgadza się...maczek kalifornijski u mnie doskonale sprawdzil sie na łące kwietnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 02.04.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ale ładne. Będę szukać nasion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 02.04.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dziękuję za info! Rok temu dostałam nasiona, posadziłam bez przekonania ale efekt był rewelacyjny. Były piekną ozdobą ogrodu. Ale nigdzie nie widziałam nasion tego maczka.... Gdzie je kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 02.04.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Aaaa. jak toto miałaś rok temu, i działki nie przekopałaś ostatnio, to całkiem możliwe, że się wysiały i będziesz je miała i w tym roku W sklapach są, dość łatwo dostać - jeśli nie znajdziesz, zawsze jest allegro, albo sklepy internetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 02.04.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 No własnie przekopałam działkę, bo budowa dobiegła końca. Czyli zostaje szukanie w necie, bo w okolicznych sklepach nie widziałam nasion maczka kalifornijskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nawet jeśli przekopałaś, jest duża szansa, że wylezą. Bardzo je lubię, tez mam u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts