Smutek 01.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Jeśli chce się mieć spokojny sen, jeśli planuje się kredyt na lata, trzeba unikać nieuczciwego BRE banku, tj. Multibanku i mBanku. Szczegóły na stronach oszukanych kleintów: http://www.nabiciwmultibank.plhttp://www.nabiciwmbank.pl Kredyt tam to tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.04.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 bla bla blawszędzie to samo .... już się nudno robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 02.04.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Trociu w sumie przykre to co napisałeś, mam znajomych którzy niestety mają kredyt z tzw starego portfela w tym banku i trochę wiem co tam się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 03.04.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Trociu w sumie przykre to co napisałeś, mam znajomych którzy niestety mają kredyt z tzw starego portfela w tym banku i trochę wiem co tam się dzieje...Przepraszam, ale już denerwuje mnie lekko te wszelkie narzekania. Mają stary portwel z dziwnymi i niekorzystnymi zapisami. To dlaczego go w zeszłym roku nie refinansowali jakimś "nowocześniejszym" kredytem na lepszych warunkach. A - pewnie dlatego że franek taniał i raty taniały, więc się nikt nie martwił. Bo po co się martwić na zapas - pożyjemy zobaczymy a w razie czego można ponarzekać. Tylko że płacić też trzeba. Mi tam się ten kryzys podoba. Tylko raz póki co zapłaciłem więcej aniżeli planowane na początku, ale to było w szczytowym momencie, gdy franka wyceniali powyżej 3,30. A teraz mam jakieś 300-400zł poniżej wcześniej planowanych spłat. To i na kleje czy farby mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 03.04.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Trociu w sumie przykre to co napisałeś, mam znajomych którzy niestety mają kredyt z tzw starego portfela w tym banku i trochę wiem co tam się dzieje...Dodatkowo piszesz do wszystkich tych, którzy chcą obecnie brać kredyt a odnosisz się do starych kredytów. Kiedy Ci Twoi znajomi brali tam kredyt? 2-3 lata temu? Może więcej. Teraz pewnie zapisy są już zupełnie inne i sytuacje kredytowe również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts