Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

unikać jak ognia BRE banku (Multibanku, mBanku)

Smutek

Recommended Posts

Jeśli chce się mieć spokojny sen, jeśli planuje się kredyt na lata, trzeba unikać nieuczciwego BRE banku, tj. Multibanku i mBanku.

Szczegóły na stronach oszukanych kleintów:

http://www.nabiciwmultibank.pl

http://www.nabiciwmbank.pl

Kredyt tam to tragedia.

Trociu w sumie przykre to co napisałeś, mam znajomych którzy niestety mają kredyt z tzw starego portfela w tym banku i trochę wiem co tam się dzieje...
Przepraszam, ale już denerwuje mnie lekko te wszelkie narzekania. Mają stary portwel z dziwnymi i niekorzystnymi zapisami. To dlaczego go w zeszłym roku nie refinansowali jakimś "nowocześniejszym" kredytem na lepszych warunkach.

A - pewnie dlatego że franek taniał i raty taniały, więc się nikt nie martwił. Bo po co się martwić na zapas - pożyjemy zobaczymy a w razie czego można ponarzekać. Tylko że płacić też trzeba.

Mi tam się ten kryzys podoba. Tylko raz póki co zapłaciłem więcej aniżeli planowane na początku, ale to było w szczytowym momencie, gdy franka wyceniali powyżej 3,30. A teraz mam jakieś 300-400zł poniżej wcześniej planowanych spłat. To i na kleje czy farby mam.

Trociu w sumie przykre to co napisałeś, mam znajomych którzy niestety mają kredyt z tzw starego portfela w tym banku i trochę wiem co tam się dzieje...
Dodatkowo piszesz do wszystkich tych, którzy chcą obecnie brać kredyt a odnosisz się do starych kredytów. Kiedy Ci Twoi znajomi brali tam kredyt? 2-3 lata temu? Może więcej.

Teraz pewnie zapisy są już zupełnie inne i sytuacje kredytowe również.