Redakcja 02.04.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Z radością, ale i z pewnym niepokojem obserwujemy niezwykłe oznaki wiosny ma Forum. Temat dominujący: ciąże. Przyłączamy się do gratuluacji dla wszystkich naszych pięknych Pań Forumowiczek. I w razie czego tworzymy dział "Mamy dzidziusia!" A już na poważnie i ze wzruszeniem raz jeszcze gratulacje i życzenia samych radości dla Mam i dzielnych Tatusiów in spe! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.04.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 jako jedna z mam: dziękuję No taki wysyp ciężarówek to jest już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 02.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dziekuje Jak milo i wiosennie sie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 02.04.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A będzie osobny wątek dla Forumowiczów-przyszłych ojców ?? Na dobry początek sam sobie serdecznie gratuluję Kruszonki w drodze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.04.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ja mam dwa dzidziusie ... ale już nie w drodze a jak zaczynałam wdrażać się w to forum, to z pierwszym chodziłam... miłe wspomnienia pozdrawiam również wszystkie mamy i przyszłe mamy, których jest sporo ostatnio na forum a, no i tatusiów też a ktoś mówił o kryzysach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 02.04.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dario, w czasach kryzysowych rodzi się więcej dzieci W biedzie ludzie muszą się jakoś pocieszać Rok1983 - (stan wojenny) - był rocznikiem rekordu urodzeń, wyż demograficzny, którego skutki jako mama odczuwałam boleśnie przez wiele lat(m.in. przepełnione przedszkola, szkoły etc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 02.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Gratuluje serdecznie wszystkim oczekującym na swoje Małe Szczęścia / i mam nadzieję, że to nie wirus jest / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 02.04.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dario, w czasach kryzysowych rodzi się więcej dzieci W biedzie ludzie muszą się jakoś pocieszać Rok1983 - (stan wojenny) - był rocznikiem rekordu urodzeń, wyż demograficzny, którego skutki jako mama odczuwałam boleśnie przez wiele lat(m.in. przepełnione przedszkola, szkoły etc). Oczywiście też dołączam serdeczne gratulacje wszystkim oczekującym na Dzidziusie oraz życzenia szczęśliwego rozwiązania (ja to już mam szansę oczekiwać na dzidzisia jako przyszła Babcia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.04.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A będzie osobny wątek dla Forumowiczów-przyszłych ojców ?? Na dobry początek sam sobie serdecznie gratuluję Kruszonki w drodze.... Dobre pytanie... co z tatusiami :D gratuluje zatem koledze przyszłemu tatusiowi pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 02.04.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A będzie osobny wątek dla Forumowiczów-przyszłych ojców ?? Na dobry początek sam sobie serdecznie gratuluję Kruszonki w drodze.... Dobre pytanie... co z tatusiami :D gratuluje zatem koledze przyszłemu tatusiowi pozdrawiam m. maksiu, syn czy córka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.04.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wszystkim Forumowiczkom w ciąży gratulujemy! bezprawna, otwarta dyskryminacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.04.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wszystkim Forumowiczkom w ciąży gratulujemy! bezprawna, otwarta dyskryminacja! A co, Ty też jesteś w ciąży?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.04.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dario, w czasach kryzysowych rodzi się więcej dzieci W biedzie ludzie muszą się jakoś pocieszać Rok1983 - (stan wojenny) - był rocznikiem rekordu urodzeń, wyż demograficzny, którego skutki jako mama odczuwałam boleśnie przez wiele lat(m.in. przepełnione przedszkola, szkoły etc). no tak.. ale nie taki kryzys miałam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.04.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A będzie osobny wątek dla Forumowiczów-przyszłych ojców ?? Na dobry początek sam sobie serdecznie gratuluję Kruszonki w drodze.... Dobre pytanie... co z tatusiami :D gratuluje zatem koledze przyszłemu tatusiowi pozdrawiam m. maksiu, syn czy córka ? chyba córka... tak na 75% druga pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 02.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Jako przyszła mama dziękuję za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 02.04.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Ja również gratuluję wszystkim forumowiczkom z brzuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 02.04.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Ja też dziękuję I pozdrawiam wszystkie Mamy Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 02.04.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 w imieniu forumowiczki z megabrzuszkiem dziękuję...może czas założyć forum nasz bocian muratorski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavax 02.04.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Skoro już tak, to ja też muszę się pochwalić, ze już w tym miesiącu zostanę tatusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 02.04.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Jak miło Dziękuję i gratuluję pozostałym przyszłym Mamom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts