aneta-we 30.08.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Ja rodzę za kilka dni Dziękuję wiec Redakcji za życzenia i proszę o trzymanie kciuków Ja trzymam, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Gratuluję. Niech sie tylko zdrowo chowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 31.08.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 A ja się pochwalę - 24 sierpnia urodziła się nasza Kasia Gratulacje! Ja rodzę za kilka dni Dziękuję wiec Redakcji za życzenia i proszę o trzymanie kciuków Dziękuję i trzymam kciuki mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 A ja się pochwalę - 24 sierpnia urodziła się nasza Kasia wielkie gratulacje buziaczki w stópki dla Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts