jkoselsk 02.04.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 chcę wybudowac dom na terenie parku krajobrazowego. Mam tam ziemię rolną, na ładnej polance, oddaloną ok 100-200m od najbliższych zabudowań. Czy myslicie że jest szansa uzyskania pozwolenia na budowę?Nie ma tam żadnych mediów ale przecież można załatwić:- energię z kolektorów- wodę ze studni- ścieki odprowadzic do przydomowej oczyszczalni- ogrzewanie tradycyjne tzn. kominek + kolektory Co napisać we wniosku o wydanie warunków zabudowy aby mi go zaakceptowano? pozdrawiam i prosze o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b67 05.04.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam,także mam działkę na terenie parku krajobrazowego i uzyskałam już pozwolenie na budowę domu(mały,wpisujący sie w krajobraz,kryty strzechą).Załatwianie formalności zaczęłam od rozmowy z dyrektorem parku krajobrazowego oraz, jak w każdym innym przypadku,od wystąpienia z wnioskiem o wydanie warunków zabudowy.Udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkoselsk 06.04.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 b67. Proszę Cię bardzo o prywatny kontakt na email [email protected] dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts