madzialenkapp 02.04.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Mam pytanie.......znajoma chce budowac dom z bala w Irlandii. Czy ktos cos wie? o tego typu realizacjach? czy ktos widzial takie domy w tym raju budowlanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hades307 10.04.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 nie jestem budowlańcem z tego co wiem nie trzeba na taki dom żadnego zezwolenia na budowę nawet jeżeli jest podmurowany firma emerland tiles z Urlingford Co. Kilkenny sprzedaje takie domy w cenie od 25tyś € z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 stawiam na dom murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenkapp 28.04.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 czytaj uwaznie....dom z bala:) nie szkielet czy kanada..tylko bal..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 czytaj uwaznie....dom z bala:) nie szkielet czy kanada..tylko bal..... co sie tak irytujesz wyluzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenkapp 28.04.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 nie irytuje sie, tylko nie lubie, jak ktos pisze o czymś, o czym nie ma pojecia:) tylko to:) Nie pytam o jakosc domu, bo ona jest nieporównywalna z murowanym bunkrem, tylko o przepisy prawne dla danego hrabstwa. Kazde z nich ma swoje wlasne przepisy i pytam o strone papierowa:) ale juz wszystko wiem> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts