Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Deszczownica + Dysze Boczne + sluchawka jak?

TOMI28

Recommended Posts

Witam,

Mam maly problem, a mianowicei wymyslilem sobie z emoja kabina prysznicowa bedzie skladala sie z 3 scian i drzwi z przodu. W scianach ma byc instalacja podtynkowa , calosc skaladac sie ma z 6 dysz hanasa, dszczownicy 43/30cm deante( lub innej 50na50?), i sluchawki prysznicowej na uchwycie. Jaka baterie wybrac do sterownia takim zestawem? Zalezy mi np na jedej bateri ktora bedzie maila mozliwosc wyboru desczownica, dysze lub sluchawka, no i powinna byc z termostatem i oczyswicie podtynkowa. Jaka baterie zastosowac?

Czy takie zestawienie to dobry pomysl? Pzodrawiam

Jeśli poszukasz w moich postach, to zobaczysz mój zestaw składający się z produktów grohe. Jest praktycznie identyczny z twoim oczekiwanym, tylko w moim są 3 dysze zamiast 6. Bateria termostatyczna Grotherm 2000 (albo 3000, nie pamiętam) dzieli strumień na deszczownię lub słuchawkę na wężu. Pod spodem jest pokrętło otwierające strumień wody na dysze boczne, które można uruchomić jako dodatek do deszczowni lub słuchawki. Nie da się korzystać jednocześnie z deszczowni i słuchawki. Gdyby było tak jak w twojej wersji można byłoby korzystać z jednej z 3 opcji w danym momencie. Piszesz, że chcesz mieć 3 w 1, nie wiem czy to możliwe więc przedstawiłem na wszelki wypadek swoje rozwiązanie, może coś ci się nasunie.

• 1 year później...
Witam,

Mam maly problem, a mianowicei wymyslilem sobie z emoja kabina prysznicowa bedzie skladala sie z 3 scian i drzwi z przodu. W scianach ma byc instalacja podtynkowa , calosc skaladac sie ma z 6 dysz hanasa, dszczownicy 43/30cm deante( lub innej 50na50?), i sluchawki prysznicowej na uchwycie. Jaka baterie wybrac do sterownia takim zestawem? Zalezy mi np na jedej bateri ktora bedzie maila mozliwosc wyboru desczownica, dysze lub sluchawka, no i powinna byc z termostatem i oczyswicie podtynkowa. Jaka baterie zastosowac?

Czy takie zestawienie to dobry pomysl? Pzodrawiam

Nie wiem czy temat jeszcze aktualny, ale mamy w sprzedaży baterię podtynkową termostatyczną z wyjściem na aż cztery niezależne obiegi wody i z sześcioma dyszami wodnymi.

Wersja prostokątna : http://wyposazam.pl/Bateria_podtynkowa_termostatyczna_Aquarius_Line_AQS_5357_z_dyszami_wodnymi-87.html

Wersja owalna : http://wyposazam.pl/Bateria_podtynkowa_termostatyczna_Aquarius_Line_AQS_5356_z_dyszami_wodnymi-88.html

Mamy również w sprzedaży deszczownice LED 50 x 50 cm :

http://wyposazam.pl/Inteligentna_deszczownica_LED_Aquarius_Line_AQS_2086_50X50cm-84.html

Pozdrawiam :)