pako2334 20.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 witam. Właśnie szukam firmy do wykończenia wnętrza domu.więc mam takie pytanie czy cena 20 zł/m2 (bez faktury) położenia płytek podłogowych i ściennych w łazience zaproponowana przez firmę to godna cena??? zwłaszcza że mamy do położenia aż 50 m2 płytek i chcemy zaproponować wybranej firmie wykończenie całego domu. proszę o podpowiedz i ewentualnie o cenę. bo chcieli byśmy zacząć remont. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wwojtekg 23.02.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Myślę, że cena jest bardzo dobra! Zalezy tylko czy fachowiec jest naprawdę dobry, bo zepsuć to przecież nie sztuka. Ja płaciłem 40 złotych z m2 (a jeden fachman chciał nawet 60za m2) Ale jakość jest bez zarzutu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts