zuzka 13.11.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Czy urząd nie zakwestionuje wydatku na "wkład grzewczy" czyli po prostu kominek?Czy fakt, że jest on z płaszczem wodnym i służy jako alternatywne źródło ogrzewania ma coś do rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 13.11.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 A dlaczego miałby kwestionować? Przecież to nie żarówka. A na serio ja już rozliczyłam zakup wkładu kominkowego bez płaszcza wodnego i jakoś nie miałam z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 A dlaczego miałby kwestionować? Przecież to nie żarówka. A na serio ja już rozliczyłam zakup wkładu kominkowego bez płaszcza wodnego i jakoś nie miałam z tym problemu. ........... rozumiem że skarbówka wezwała Ciebie do pokazania faktur i nie zakwestinowała kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 13.11.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Nie, ale sprawdzali faktury podczas wydania decyzji o zaniechaniu poboru zaliczek na podatek dochodowy.Musieli sprawdzać szczegółowo, bo wyrzucili mi jakieś szczoteczki z faktury za materiały hydrauliczno-instalacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts