Lenart 02.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Własnie sie zastanawiam nad sensem instalowania stelażu i :1. zaleta - łatwiej wycierać podłogę2. półka - mozna sobie tych półek narobic niekoniecznie ze stalazu3. jest problem jak uszczelka zacznie przepuszczać wodę - co wtedy ? jak wymienić, oczyścić ?Jak dla mnie ten trzeci punkt jest najważniejszy.Dlaczego te stelaze są tak reklamowane i tak kupowaneczegoś nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cinek23 02.04.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wygląd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 02.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 schowanie w ścianie mało atrakcyjnej spłuczki? uniknięcie efektu roszenia spłuczki i wody z tego na podłodze? ukrycie rury odpływowej, wężyków, zaworków? moda? a uszczelkę - tu gdzie jest przycisk masz otwór serwisowy, mały co prawda ale dużo można przezeń zrobić, poza tym markowy sprzęt typu geberit czy grohe jest na tyle bezobsługowy że do remontu łazienki powinien wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A kolega Lenart to często sprząta łazienkę? Bo ja co tydzień i nie mam takich watpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 02.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 to często sprząta łazienkę? Bo ja co tydzień ja znacznie częściej ,bo u mnie dwóch ludków sikających na stojąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ja nie obsikiwam. Konkubina mi zabroniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.04.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ja nie obsikiwam. Konkubina mi zabroniła. Zazwyczaj jak ktoś sam sprząta, to stara się nie obsikiwać Gorzej z tymi, co nigdy nie sprzątają (oni to olewają ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 02.04.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 i co? może jeszcze mam deskę opuszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 02.04.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 i co? może jeszcze mam deskę opuszczać? to może i ręce myć? co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 03.04.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 a propos mycia... jak to odpowiedział Al Bundy na pytanie gdzie umywalka w jego nowym WC - "umywalka? przecież to MĘSKA toaleta." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 03.04.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Przy odkrytych spłuczkach - jak np. w compactach - w wilgotnych i ciepłych łazienkach bardzo dużo pary wodnej rosi się na zimnych pojemnikach z wodą do spłukiwania. Stelaże likwidują ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 03.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 i co? może jeszcze mam deskę opuszczać? Po co opuszczać? Po prostu jej nie podnoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 03.04.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 nie podnoszę... deska już jest podniesiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 03.04.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 i co? może jeszcze mam deskę opuszczać? to może i ręce myć? co ? a nie nauczyliście się jeszcze że po rękach się nie sika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 03.04.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Własnie sie zastanawiam nad sensem instalowania stelażu i : 1. zaleta - łatwiej wycierać podłogę 2. półka - mozna sobie tych półek narobic niekoniecznie ze stalazu 3. jest problem jak uszczelka zacznie przepuszczać wodę - co wtedy ? jak wymienić, oczyścić ? Jak dla mnie ten trzeci punkt jest najważniejszy. Dlaczego te stelaze są tak reklamowane i tak kupowane czegoś nie wiem ? Moim zdaniem tylko i wyłącznie rzecz gustu. Mycie, roszenie, obsikiwanie, awarie pod kaflami wkładam między bajki. W jednej łazience mam geberita bo chcieliśmy półki i nie chciałem widzieć zbiornika. Czyli kompakt odpada. W drugiej łazience z pełną premedytacją mamy górnopłuk ceramiczny w stylu retro z pieknym łańcuchem do spuszczania, zakończony "porcelanową" trzymaczką. Tutaj zero półek. Co do obsługowości to więcej kłopotów z górnopłukiem. Nie wdając się w szczegóły jest piękny ale....włoski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 03.04.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 i co? może jeszcze mam deskę opuszczać? to może i ręce myć? co ? a nie nauczyliście się jeszcze że po rękach się nie sika? to jak tam trafić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts