Sylwia.SZ 03.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Gdzie zgłosić spartaczoną robote!!!!!!!!Od listopada dekarze nie dokończyli mi dachu ,pieniądze dostali ,a pózniej okazało się że dach przecieka ,Już raz naprawili i nadal to samo.Na moje prośby nie przyjeżdzają bo zawsze są zajęci.Panowie ci byli od kierownika budowy i nie było spisanej umowy.Pracowali na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Jedyna rada w takim przypadku, to "postraszenie" Urzędem Skarbowym - przybiegną w podskokach i ze zdjęciami z radaru za przekroczenie prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 03.04.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No to masz problem.Nie wiem jak Ci pomoc. Ja na stan "0" też miałem ekipę bez umowy - ale za to robiłem zdjecia budowlańcom w trakcie pracy i dokumentowalem kazdy wazny fragment. Jak majster spytał po co robie zdjecia pracownikom przy pracy odpowiedziałem - zeby miec dowod kto robił moge poradzic - przekop całe forum bylo kilka wontkow z bardzo podobnymi problemami - moze tam znajdziesz odpowiedz zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts