Tomkii 03.04.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 za te 10 000 - 12 000 pewnie wybudujemy sieć tylko ciekawe jest za ile aquanet od nas to wykupi i kiedy? po prosty koszmar, z gazem było podobnie też budowa gazociągu - projekt, pozwolenie na bud. itp. ale to załatwiała gazownia i ona wybudowała a koszty podzielili na pół i wyszło jakoś niecałe 3 000 dla nas, a aquanet idzie na wygode i my musimy wszystko zrobić a oni tylko pewnie za grosze wykupią Mało że nie wykupią to będziesz się cieszyć jak wezmą. Jak nie wezmą to czeka Cię podatek od tego wodociągu plus koszty jego utrzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 03.04.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dla Porównania. W Nałęczowie wykonanie przyłącza PE50 to koszt 90zł/m przewiertu kierowanego - bez wykopowo. Nic mi nie zwrócili i nie chca wykupić tego przyłącza. Dodam że to środek miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 03.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ja mam spory kawał do sieci i wywierciłem studnię. Jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts