Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

HOKERY - jakie macie?

vieta

Recommended Posts

• 9 months później...
moje przyjechały dzisiaj [ATTACH=CONFIG]280555[/ATTACH] są piękne
Piękne hokery :) możesz napisać coś więcej po prawie rocznym użytkowaniu. Z czego wykonane jest siedzisko, czy się nie rysze np. od metalowych ozdób na spodniach.

Swoje (takie jak pod linkiem) będę wymieniać jestem z nich bardzo niezadowolona - użytkujemy je ok 5 lat.

http://www.zenga.pl/index.php?p542,hoker-barowy-nowoczesny-srebrny

Wady:

niestabilne

ciężkie

słabej jakości

Ze względu na dzieci brałam pod uwagę te z regulacją wysokości.

W moich już po roku użytkowania w jednym mechanizm regulacji zaczął szwankować - tzn siedzisko pod wpływem ciężaru opadało do najniżej wysokości. Wymieniłam na nowy myśląc że może jeden był wadliwy, po kolejnym roku z dwoma następnymi działo się to samo. W czwartym zakupiony rok temu rączka od regulacji się złamała pękła też obudowa nogi. Ogólnie nie polecam. Może nie były drogie (płaciłam 150zł za szt) ale dziś nie wzięłabym ich nawet za darmo ;/

Zastanawiam się czy wszystkie z regulacją po czasie zaczynają się psuć? Warto brać je pod uwagę?

Proszę o opinie.:)

moje przyjechały dzisiaj [ATTACH=CONFIG]280555[/ATTACH] są piękne

Fajne:-) Jesli mozesz to podaj namiar gdzie mozna je dostac i jaka jest wysokosc siedziska bo widze, ze masz je dostawione do wyspy kuchennej, czy sie myle? A pewnie jest nizsza niz tradycyjny barek. Fajnie by bylo tez zobaczyc je w swietle dziennym przy niepodswietlonym blacie jesli moglabys jeszcze cyknac fotke:-)