mariuszk9 03.04.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam ForumOstatnio mnie dręczy tak tematMyślę o zrobieniu kilku szafek wiszących i chcę aby one miały regulację ( wiadomo nie zawsze uda się idealnie wywiercić otwór pod kołek). Znalazłem w sklepie takie uchwyty regulowane montowane w szafce do zawieszenia na kołku lub listwie montażowej - super sprawa ale...Zebyuzyć tych wieszaków trzeba plecy szafki cofnąć o kilkanaście mm do przodu. Trzeba w placach wyciąć otwór na ten wieszak, no i chyba (tak mi się zadaje) że w boku szafki trzeba zrobić podcięcie na listwę montażową ( lub nie jeśli wiszą na kołkach.Moje pytanieCzy nie ma na rynku prostego rozwiązania żeby plecówkę przybić z tyłu szafki a i tak żeby regulować.Jakiś kołek z mimośrodem, Zawieszka z śrubką do regulacji coś prostego ale i ułatwiającego życie.Będę wdzięczny za podpowiedzi lub pomysły.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts